Şimdi Ara

Smite online beta key giveaway / key dağıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
5
Favori
10.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sistem değişmiş artık mail adresini veren herkese betakey gönderebilirim. Ben gönderemesem bile arkadaşlar mutlaka gönderecektir.

Sadece dh üyesi olmanız yeterli betakey alabilmek için, sadece mail adresinizi yazın bana pm göndermeyin lütfen.

Not; sadece GMAIL kabul ediliyor.

Not2; Smite key gönderenlere iyi haberlerim var =) Smite beta key davetiyesi gönderenlere sürpriz açıklamalar yapacak ve gönderdikleri key sayısı kadar hediyeler kazanıcaklar. Hayırlı olsun ümraniyeye de metro geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastCroN -- 8 Kasım 2012; 13:31:48 >

• Bir adet yollayabilirsin Aynı şekilde ben üyeliğimi aktive ettikten sonra mesajımı editleyeceğim ve isteyen 2 kişiye vereceğim key.

Üyeliği aktive ettim birazdan keyler elimde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 14 Temmuz 2012; 17:52:31 >
  • Bir tanede ben alabilirsem iyi olur. Alıp kaçıcak bir şahsiyete sahip değilim.
  • Hocam bende alabilirim mesaj sayısı yetersiz lakin öyle alıp kaçacak adam değilim face adresim bile yazıyor profilimde
  • Merhaba oynıcak oyun bulamıyorum elinde beta key olan varsa çok sevinirim. Eğer ekstradan verirse burada paylaşırım
  • Key kaldıysa bir tane de ben alabilir miyim?
  • Key edinemeyenler mutlaka olucaktır,Twitch tv yi takip edenler varsa bazı yabancı arkadaşlar ordan da dağıtıyor.
    Yeni başlayanların oyun beta olmasına rağmen pvp sistemi gayet güzel fakat bir süre sonra sıkılabilirsiniz sıkıldığınızda ise farklı god lar devreye giriyor solo oynarken vakit öldürülebilcek bir oyun ama arkadaşlarınızla oynarken gayet zevk alabilceğiniz bir oyun.
    kontrol tuşları aim ve oyunu öğrenme aşamaları için bir kaç pratik maç yapmalı ve godları denemeleri online oynarken açıcağınız karakterlerden öncelikle mage godlara yönelmelerini tavsiye edebilirim ve bir kaç maç videosu izleyin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam EU key çalışmadı.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Betası çokta oynamaya değer değil.1 tane harita anca 3 oyun dayanabildim.Level atla kendine item al ve pvp değil pve gibi gelen mobları kes.Her oyun böyle.Key konusuna gelirsek çoğu kişi key kullanıp verilen diğer keyleri burada paylaşmıyor.Paylaşılsaydı key sorunu olmazdı.
    PaRTy_TiMe senden diğer 2 keyi bekliyoruz.
  • Benim oyun acılmıo launcherde play sönük kalıo nabicam anlamadım.
  • Keyleri konu sahibinin isteği üzerine PM ile yolluyorum direk buraya yazmıyorum Elimde 1 key kaldı.

CryForYou aldı o da aynı şekilde dağıtım yapacak.
  • Güzel oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi healheal -- 15 Temmuz 2012; 20:11:15 >
  • Varsa alabilirim
  • Bir tane de ben alabilirim.
  • @jakoben91 'e de yolladım benden bu kadar
  • valla bende alsaydım iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

@jakoben91 'e de yolladım benden bu kadar

eline sağlık bendeki keylerde bitti, şimdi iş diğer key alan arkadaşlara kaldıu şu an düz bir hesapla 15 kadar key var dağıtılması gereken. key alan arkadaşlardan bekliyoruz dağıtmalarını.
  • Sistem değişmiş artık mail adresini veren herkese betakey gönderebilirm.
  • sadece gmail kabul ediyor ayrıca pm atmayın buraya yazın lütfen.
  • ben suan aldım arkadaslar LastCroN dan kendisine cok teşekkür ediyorum
  • Banada key gönderebilir misiniz ? Gelecek olan keyden yararlanarak bende ihtiyacı olan arkadaşlara key gönderebilirim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.