Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blaze`

quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

quote:

Orijinalden alıntı: Blaze`

Loki nasıl bir herodur arkadaş, arena modunu ve günlük modları hep domine ediyor. Daily win için girelim diyoruz hep bir loki ağlatıyor bizi. Gerçi oyunun closed betasından beri bakasura oynuyorum ama.

Clan felan var mı dhlilerin? 14 lvlım ben ama baya güveniyorum kendime iyi oynarım oyunu.

clanımız var ama dolu sanırım. yine de bi bakarım senin için. clan tagimiz DUDE denk gelirsin belki, aklında bulunsun. oyundaki nickim Ulquiorr4

Blazien benim nick friend attım

yer yokmuş dostum. çok saçma, maximum 9 kişi alınabiliyor

• Oynayanlar PM atabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun çok iyi ya beğendim ben.Tek sorun sürekli aptal aptal bebelerle eşleştiriyor yeniliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Oyun çok iyi ya beğendim ben.Tek sorun sürekli aptal aptal bebelerle eşleştiriyor yeniliyoruz.

Aynen oyunu oynayan çok fazla noob var biran önce 30 lvl olmak şart
  • Oyunda adım wingedstrike Guan yu oyuncusuyum ağırlıklı olarak, seviyem 30, türki bir team arıyorum,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wingedstrike -- 19 Nisan 2013; 12:42:35 >
  • Oyuna yeni başladım güzel oyun gerçekten çok hareketli ama Ares ve Loki biraz op gibi geldi
  • Arkadaşlar merhabalar .. Problemimi direk belirteyim oyunu kurmaya çalışıyorum fakat bütün indirmeleri bitirdikten sonra play tuşu kullanılabilir duruma gelmiyor çalıştırılıyor diyor kalıyor

Edit :Problem çözüldü . Aynı problemi yaşayan arkadaşlar için tek çözüm reinstall yapmak başka türlü düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.cennk -- 20 Nisan 2013; 8:16:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.cennk

Arkadaşlar merhabalar .. Problemimi direk belirteyim oyunu kurmaya çalışıyorum fakat bütün indirmeleri bitirdikten sonra play tuşu kullanılabilir duruma gelmiyor çalıştırılıyor diyor kalıyor

Bendede play tusuna birkac kez seri seri basinca giriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar ben bu oyunu düşük ayarlarda bile 80 derece işlemci sıcaklığı ile oynayabiliyorum. Sizde değerler nasıl ?
  • beyler ben ve bir arkadaşım başlamayı düşünüyoruz ama oyun ne durumda yani ilgi var mı biraz bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

arkadaşlar ben bu oyunu düşük ayarlarda bile 80 derece işlemci sıcaklığı ile oynayabiliyorum. Sizde değerler nasıl ?

Senin bence donanımsal sorunun var.Oyundan kaynaklı değildir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: K M D

beyler ben ve bir arkadaşım başlamayı düşünüyoruz ama oyun ne durumda yani ilgi var mı biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Oyun gayet guzel bizde 2 arkadas basladik lol oynadiysan oyunun mantigi ayni ama daha hareketli sadece ve skillshot uzerine kurulu bir oyun

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Panda

quote:

beyler ben ve bir arkadaşım başlamayı düşünüyoruz ama oyun ne durumda yani ilgi var mı biraz bilgi verirseniz sevinirim.

Oyun gayet guzel bizde 2 arkadas basladik lol oynadiysan oyunun mantigi ayni ama daha hareketli sadece ve skillshot uzerine kurulu bir oyun

Peki teşekkür ediyorum.Oyunu indirmeye başladım eğer online olursan birlikte oynarız hem yabancılık çekmemiş olurum :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evil Panda

quote:

Peki teşekkür ediyorum.Oyunu indirmeye başladım eğer online olursan birlikte oynarız hem yabancılık çekmemiş olurum :)

Malesef ancak hafta arasi girebilirim ama nickini yazarsan oynariz tabi neden olmasin

• Beyler smite adım ErkinA eklerseniz oynarız :)
  • beyler oyunda bir sorun falanmı var 2 gün önce başladım 2 gündür gayet normal oynarken bu gün oyuna girmeye çalıştığımda login ekranında bir şeyler oldu, şifremi yazdıkdan sonra "logining with your credentials, please wait" tarzında bişiler yazıyor 30 dk dır hala orda
    aynı sorunu yaşayıpda çözebilen varmı ?
  • Hi-rez forumlarda aynı sorun ile karşılaşan biri antivirüs Programını silince çalıştığını söylemiş gerci farkli bir kac yol daha denemiş ama oyun anti virüs programını silince çalışmış.

• Ya bu oyun hayatımı kararttı. Sinir hastası oldum. Etmediğim küfür kalmadı. Sinirden kırmadığım mouse kalmadı. Kendimi kontrol edemiyorum artık. Psikolojim bozuldu. Anlamıyorum. Anlam veremiyorum. Adam lokiyi almış. Kendi sahasından benim sahama kadar görünmeden geliyor nerdeyse, ben alıyorum lokiyi 5 adımda görünür oluyorum. Adamın geldiğini ben görmezken, ben görünmez oluyorum. Tam adama dalmak için koşuyorum adam sanki geldiğimi anlar gibi hemen kaçışmaya başlıyor. Nerden görüyor beni!! Nasıl!!! Haritada görünmüyorum bile! Hele adamın 5 canla kaçışması yok mu ? Koşuyorsun ve bir şey yapamadan elinden kaçıp gitmiyor mu... İşte sinirden kafayı yiyorsun. Adam önündeyken bir vursan ölecek olan adama vuramadan seni birden stunlamıyorlar mı. İşte o an deliriyorsun. O kadar psikolojim bozuldu ki, istem dışı hareketler belirmeye başladı yüzümde. Ya anlamıyorum. Ares'i adam alıyor. Kıçıma ateşi bi dayıyor. Kendi bölgesinden benim bölgeye kadar ateş sönmüyor nerdeyse... Ben bi alayım dedim aresi, ya 5 saniye sürmüyor ateş skili... Ben beceriksizim diyorum. Ama bunlara anlam veremiyorum işte...

• clan'ı olan varmı birlikte oynayalım
  • @xbilinmiyor

Ares ile oynarken yaptığın build çok önemli haberin olsun

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.