Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu uzun uğraşlar sonucu şimdi yüklemeyi başlatabildim adam gibi manual yapsalar iyi olucaktı her neyse üyeliğimi almıştım elimde 1 adet key var isteyene verebilirim.
    Oyunu yükledikten sonra da oyun içi görüşürüz arkadaşlar :)

nickim BaizeN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaizeN -- 4 Temmuz 2012; 1:02:31 >
  • Oyun içi nickim Onur. Nokta olmadan

Hiç normal game girmedim, kuzen de yanımda onun bilgisayara yüklemeyi planlıyoruz takılıyoruz şu an 2 kişi öyle
  • Arkadaşlar Bastet mi alsam başka bir şey mi ?
  • şehirdışındayım eve gittiğimde indiricem fakat f2p mi yoksa başlarkan para mı veriyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

şehirdışındayım eve gittiğimde indiricem fakat f2p mi yoksa başlarkan para mı veriyoruz?

Oyun bedava olacak, ama karakterleri oyun süresiyle açabildiğimiz yada direk olarak dolarla alabildiğimiz bir sistem yapacaklarmış. 5 tane bedava olan karakterle başlayacağız oyuna. Birde sanırım CB'de aldığımız karakterler vs duracak, sadece levelimiz resetlenecek, ama orasını yanlış anlamış olabilirim.

Broken Pieces, bence Guan Yu al, Op diyebileceğimiz bir karakter kendisi.
  • Arkadaşlar key olan varsa verebilir mi gerekirse gelen 2 keyi geri kendisine iade ederim.Lütfen yardımcı olun denemek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulasknight

Arkadaşlar key olan varsa verebilir mi gerekirse gelen 2 keyi geri kendisine iade ederim.Lütfen yardımcı olun denemek istiyorum.

Geri vermene gerek yok yardım amaçlı veriyorum sadece.Özelden mesaj atacağım şimdi.

Edit: Beta key gönderildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Melkor -- 4 Temmuz 2012; 18:30:04 >
  • Minimap'i anlamakta çok sıkıntı çekiyorum yahu.
  • Fazla key'i olan varsa pm atabilir mi bana? aktive edince elimdekileri isteyenlerle paylaşarım ben de..
    teşekkürler..
  • Anubis tanrisini siddetle oneriyorum. Guan yu tanrisini aldim, ben hic begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hehe :) Oynayanları izliyorum baya güzel tanrılar var..
    ama önce beta key lazım =)
    beklemek sıkıcı böyle..
    millet neler oynuyor ya.. :)
    varsa gönderin, git gide sabırsız hale geliyoruz.. =)
  • Arkadaşlar elinde key olan varmıdır?
    Oynamak istiyorum oyunu indi hazır ama key yok
    Edit: elime ulaştı key tesekkurler...

friend reff ler elime ulaştımı dagıtacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Subrama -- 5 Temmuz 2012; 23:03:27 >
  • En çok eğlendiğim god ymir sonra da sobek ayrıca hel de iyidir
  • K.bakma dün oyundayken yazdın sanırım fakat tam çözemedim oyuna giriyordum :)

Yeni başlayanlar için bence Artemis ve RA karakterleri oynanabilirlik , öğrenme açısından çok güzel.. daha sonra guan yu odin ya da agni gibi karakterler çok iyi iş görüyor. :)
  • Ben 3 oyun oynadım bir dahada girmedim.Çok sıkıcı
  • arkadaşlar çok denemek istiyorum elinde fazla beta key olan atabilir mi ?
  • Elinde key olanlardan 1 adet de ben alabilirmiyim? Guildimdeki birçok arkadaş başlamayı düşünüyoruz.
  • ben oyunu indiremedim bi türlü, açık bıraktım launcheri ama inmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

ben oyunu indiremedim bi türlü, açık bıraktım launcheri ama inmiyor

Masaüstüne oyunun launcherıyla beraber hi-rez diagnostics diye bir simge atıyor bu simgeyi çift tıkla daha sonra launcherı aç oyun inmeye başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

ben oyunu indiremedim bi türlü, açık bıraktım launcheri ama inmiyor

Masaüstüne oyunun launcherıyla beraber hi-rez diagnostics diye bir simge atıyor bu simgeyi çift tıkla daha sonra launcherı aç oyun inmeye başlar

çok teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.