Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: I'm The Dude

quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

quote:

Orijinalden alıntı: Goathur13

5500 de ilk kimi almamı önerirsiniz

tank oynamayı severim dersen odin vamana ve bi nebze sobek
    mage dersen kesinlikle agni zeus ve he bo
    asas dersen de guan yu bastet arachne

hoş hepsinin kendine göre ayrı özellikleri var bütün karakterlerle pratik maç yapıp hangisinden daha çok zevk alıyorsan onu al derim..

LvL 18; Sobek Odin Agni Guan Yu

Nick; BaizeN

Guan Yu assassin sınıfı değil... Bildiğim kadarıyla Support ve Tank.

Seçim olarak ta benim önerim Sobek olur.

Nerflenmeden önce tank olabilirdi ama şuan ki haliyle bence asas sınıfı.
    Sobek harika bir god mp yi fulleyince iki taraflı oynayabiliyorsun oyunu hem tank hem atacker tavsiye edilebilir.
    Ama önce pratik maçlarda her god denenmeli hangisinden zevk alırsa onu açmalı ve oynamalı :)

• Key varsa alabilirim
  • Nick :Run2Knife ekleyin beraber oynayalım team oluşturalım genelde skype üzerinden haberleşiyoruz 4 kişilik takımız toplanalım beraber oynayalım beyler ...
    Hero : Hades (gerisi yalan)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

hoş hepsinin kendine göre ayrı özellikleri var bütün karakterlerle pratik maç yapıp hangisinden daha çok zevk alıyorsan onu al derim..

Nick; BaizeN

Sobek harika bir god mp yi fulleyince iki taraflı oynayabiliyorsun oyunu hem tank hem atacker tavsiye edilebilir.
    Ama önce pratik maçlarda her god denenmeli hangisinden zevk alırsa onu açmalı ve oynamalı :)

Assas. sınıfı ile uzaktan yakından alakası yok şu anda yaptığı en iyi iş ölmemek ve yardım etmek...Assas. dediğin yüksek hasar verir Guan Yu hasar vermek konusunda Ymir (Tank sınıfı) kadar bile iyi değil.
    Özetle özelliklerinde yazdığı gibi support ve tank rolünde oynanabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nick; BaizeN

Assas. sınıfı ile uzaktan yakından alakası yok şu anda yaptığı en iyi iş ölmemek ve yardım etmek...Assas. dediğin yüksek hasar verir Guan Yu hasar vermek konusunda Ymir (Tank sınıfı) kadar bile iyi değil.

Tamam kardeşim sence öyle bence böyle :)
    Guan asas benim gözümde.

• Ben oyunu beğenmedim.. CB olduğu için olsa gerek tabii
    Yine de MMORPG benim için daha eğlenceli
  • arachneye yumurta sınırı geldi mi? hala 5-6 yumurtanın arasına çeken arachneler mevcut mu
  • Guan Yu hala tank ve hala gayet süper kaçabilen bir hero. Ölmek için uğraşmanız gerekiyor :D. Oyunda 4 adet accountu 10level üzerine ulaştırdım ve bir çok tanrıyı oynama fırsatı buldum soruları olan arkadaşlar için bir kaç çıkarımda bulunayım istedim.

Tank isteyen arkadaşlar eğer tek başlarınaysa Guan Yu ve Vamana alabilirler. Eğer ben arkadaşlarımlayım derseniz Odin ve Sobek güzel tercih olur. Sobek tek başına gitse de atağı sınırlı genellikle düşmanı geriye itmek için ideal. Ayrıca Hades de güzel bir parti tankıdır. Nasıl Odin düşmanı bir alana kapatıp mage ultileri için alan yaratıyorsa Hades de kendine doğru çekerek yaratıyor ancak Odin'in alanındaki düşman kaçamazken hadesten kaçması zor değil.Ymir de dondurabilen özelliği sayesinde güzel bir takım tankı.

Agility arayan arkadaşlara Bastet ve Arachne ile uğraşmayıp Artemis ve Sun Wukongda ustalaşmalarını tavsiye ederim. Wukong oyun sonu itemlerle 900den fazla vuruyor skillsiz.

Mage oynamayı düşünenler Ao Kuang, He Bo ve Agni düşünebilirler. Özellikle Ao Kuang güzel hasar veriyor ve oynanışı nispeten kolay. Agni ultisiyle düşmanı uzakta tutmaya birebirken stun atabilmesiyle de güzel bir takım herosu.He Bo ise çok kısa sürede dolan skillerini spamlıyıp duruyor ve az da vurmuyor hani. Targetting ve normal vuruşta zorlananlara öneririm. Anubis de güzel bir tercih ama başlangıç için pek kolay değil. Zeus ise özellikle Odinle beraberse dehşet saçıyor ama 3. skillinizi profesyonelce kullanmalısınız. Oyunda Ra ise en iyi pusher karakter ancak skillerinden kaçmanız zor değil güzel ganglere katılarak iyi iş çıkartabilirsiniz düşmanı yavaşlatıp öyle ultiyi kullanırsanız (oyuna alıştıkça) yüksek oranda isabet ettirebilirsiniz.

Şu an çoğunlukla oynadığım nick: Zephyros
    Leaverlardan bıkanlar eklesin de bir kaç team maçı atalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destroyer3000

Guan Yu hala tank ve hala gayet süper kaçabilen bir hero. Ölmek için uğraşmanız gerekiyor :D. Oyunda 4 adet accountu 10level üzerine ulaştırdım ve bir çok tanrıyı oynama fırsatı buldum soruları olan arkadaşlar için bir kaç çıkarımda bulunayım istedim.

Tank isteyen arkadaşlar eğer tek başlarınaysa Guan Yu ve Vamana alabilirler. Eğer ben arkadaşlarımlayım derseniz Odin ve Sobek güzel tercih olur. Sobek tek başına gitse de atağı sınırlı genellikle düşmanı geriye itmek için ideal. Ayrıca Hades de güzel bir parti tankıdır. Nasıl Odin düşmanı bir alana kapatıp mage ultileri için alan yaratıyorsa Hades de kendine doğru çekerek yaratıyor ancak Odin'in alanındaki düşman kaçamazken hadesten kaçması zor değil.Ymir de dondurabilen özelliği sayesinde güzel bir takım tankı.

Agility arayan arkadaşlara Bastet ve Arachne ile uğraşmayıp Artemis ve Sun Wukongda ustalaşmalarını tavsiye ederim. Wukong oyun sonu itemlerle 900den fazla vuruyor skillsiz.

Mage oynamayı düşünenler Ao Kuang, He Bo ve Agni düşünebilirler. Özellikle Ao Kuang güzel hasar veriyor ve oynanışı nispeten kolay. Agni ultisiyle düşmanı uzakta tutmaya birebirken stun atabilmesiyle de güzel bir takım herosu.He Bo ise çok kısa sürede dolan skillerini spamlıyıp duruyor ve az da vurmuyor hani. Targetting ve normal vuruşta zorlananlara öneririm. Anubis de güzel bir tercih ama başlangıç için pek kolay değil. Zeus ise özellikle Odinle beraberse dehşet saçıyor ama 3. skillinizi profesyonelce kullanmalısınız. Oyunda Ra ise en iyi pusher karakter ancak skillerinden kaçmanız zor değil güzel ganglere katılarak iyi iş çıkartabilirsiniz düşmanı yavaşlatıp öyle ultiyi kullanırsanız (oyuna alıştıkça) yüksek oranda isabet ettirebilirsiniz.

Şu an çoğunlukla oynadığım nick: Zephyros
    Leaverlardan bıkanlar eklesin de bir kaç team maçı atalım.

Kısa ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler...Biz şu anda 2 bazen 3 kişi oynuyoruz, çok iyi oynamasakta arada iyi maçlar çıkartıyoruz (Hades ve Zeus ile right lane ve sonlara doğru gankler ve diger lane lere girerek ikimizin yaptığı kill ve asist toplamı 40-50 yi bulabiliyor :)) eğer akşamları online olabiliyorsan bize katılmanı isterim.

Nick: Guldan

• oyunda şuana kadar tecrübe sahibi arkadaslar bildikleri buildleride burdan paylaşırsa cok iyi olur öncelikle bedava herolardan baslamak üzere
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nick; BaizeN

Tamam kardeşim sence öyle bence böyle :)
    Guan asas benim gözümde.

arkadaslar ben hadesi aldım asırı memnunum :D 2. karekter olarak ta anubis yada odin düşünüyorum

• Nickim PLEISTOCENE 9 levelim tek oynamak biraz sıkıyor birlikte oynamak isteyenler awesomepower2 skypem ekleyebilir
  • 5v5 maçlar için 2 oyuncuya ihitiyacımız var...En az 15 level , god olarak tank veya ranged da uzmanlaşmış olması ve mikrofon kullanması önceliğimizdir.

Skype nickim: parqual
  • Oyunu hala oynamakta olanlar bana pm ile buradan ulaşsınlar.
  • key atabilecek var mı?

edit : geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExodusDZ -- 28 Temmuz 2012; 23:25:16 >
  • merhaba, onceleri smite e girebiliordum ancak bugunden beri ne zaman oyunu acsam zeus ekranında sifremi girip log in desem hicbisi olmuyor ne donma ne de crash hatası...sizce bu nedendir?
  • Key verebilecek var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saganan

merhaba, onceleri smite e girebiliordum ancak bugunden beri ne zaman oyunu acsam zeus ekranında sifremi girip log in desem hicbisi olmuyor ne donma ne de crash hatası...sizce bu nedendir?

Oyunla beraber masaüstüne Hi-Rez Diagnostics and Support adında bi simge gelecek, ona tıklayarak patch'i başlata bilirsin. Ya da 2. sayfaya göz at.
  • yo yo play buttonuna tıklanabilior ancak sorun hirez studio sitesine veya oyuna baglanabilmekte... acaba dns ayarlarında mı bir sorun var.. mesela lotr ve wow oynuorum onda hic bir sorun yok
  • Key isteyen arkadaşlar bana pm ile atsın gmail adresini.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.