Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cwsnake25

arkdaşlar ben oyunda sürekli donma sorunu yaşıyorum yav sistem gereksinimlerim yüksek bi tek smiteda kasıyor zaten ekran donuyor yada atıyor neden acaba?

Ara sıra bendede oluyor... Sanırım oyunla alakalı bişi... Henüz beta openbeta olunca kalmaz sıkıntı ...
  • elinde fazladan keyi olan arkadaş varsa,bana gönderebilirse çok teşekkür ederim
  • cupid ile bir gösteri :)

http://i47.tinypic.com/qn5qxk.jpg

25-1-3

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

22-3-13

https://store.donanimhaber.com/c9/68/69/c968695617854f6eeb976d5227184b53.jpg

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 12 Eylül 2012; 13:27:51 >

• Bekleyin geliyorum aslanlarım daha yeni başladım yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Uzun süredir oynuyorum, bir skype grubumuz da var. LoL yerine baya eğlenceli bir oyun. Sanırım grafiklerinin iyi oluşu(Unreal Engine 3 ile hazırlanmış) ve 3. şahıs bakış açısından oynanıyor olması yapıyor bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

oyunun boyutu 1.41 gb şuan için

Şuan launcher'ı açtım ama hiç bir şey ilerlemiyor.
    Acaba Play butonu açılana kadar launcher açık mı kalması gerekiyor ?
    Yani kapattıktan sonra tekrar açarsam en baştan mı başlıyor ?
  • Ben önceden oynuyodum sonra başka oyunlara geçmiştim şimdi yeniden başladım bir kaç yeni hero gelmiş cupid i sevdim tavsiye eder misiniz cupid i?
  • Bende İndirdim Ama Key Gerekiyor 1 Tane Key Verebilirmisiniz .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

quote:

Orijinalden alıntı: Vyn

oyunun boyutu 1.41 gb şuan için

Şuan launcher'ı açtım ama hiç bir şey ilerlemiyor.
    Acaba Play butonu açılana kadar launcher açık mı kalması gerekiyor ?
    Yani kapattıktan sonra tekrar açarsam en baştan mı başlıyor ?

Geç gördüm ancak cevabı yazayım. Orada diag and support (sanırım) isminde bir exe olması gerek. Onu çalıştırın, check for updates deyin.
  • Ya Lütfen Bi Kod Verin Bulamadım Ben
  • Abi Fazladan Keyi Olan Yokmu Ya Lütfen Bu Arada Bu Key Saçmalığıda Neymiş Oyunun Yarısı Paralı Çok Saçma :/
  • Arkadaşlar gmail adreslerinizi yazarsanız yollayabilirim
  • beyler elinde olan varsa key atabilir mi
  • Keyi Buldum Ama Şimdi Çok Kasıyor Game Boosteride Kullandım Sistemim:Windows 7 starter-Pentium(R) Dual-Core Cpu E5700 @ 3.00GHz İntel(R) G41 Express Chipset DirectX 11 yüklü Herşey Güncel Ama Kasıyor Yardım Edin Lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByGokhan1903

Arkadaşlar gmail adreslerinizi yazarsanız yollayabilirim

hocam daha key varsa elinde banada atabilir misin? gmaili pm'den atıyorum
  • Dota2/dota LOL-HOn oynayıpta bunu oynayan bi arkadaş yorumlayabilirmi oyunu merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatallforrdemonn1

Abi Fazladan Keyi Olan Yokmu Ya Lütfen Bu Arada Bu Key Saçmalığıda Neymiş Oyunun Yarısı Paralı Çok Saçma :/

Kapalı betada key olması normal online oyunlarda acemisin galiba yarısı paralı demişsin ne alaka birtek paralı skinler var diğer tanrıları favor kasarak alabilirsin.
  • Arkadaşlar Rica Etsem Elinde Beta Key Olan Varsa uysal91@live.com adresine yollayabilirmi 1 tane lütfen :S ..
  • Oyundaki nickim Progressive
  • Arkadaşlar oyunla ilgili daha çok bilgi sahibi olmak isteyenler facebook sayfamızı ziyaret edebilir
    http://www.facebook.com/SmitegameTR
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.