Şimdi Ara

SMİTE Online Oynyanlar Buraya (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.124
Cevap
31
Favori
222.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saganan

yo yo play buttonuna tıklanabilior ancak sorun hirez studio sitesine veya oyuna baglanabilmekte... acaba dns ayarlarında mı bir sorun var.. mesela lotr ve wow oynuorum onda hic bir sorun yok

Aynı sorun bende de vardı.Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurduğumda sorun çözülmüştü.
  • Benim pcde olmuştu. Silip(tamamen) yeniden yukleyınce duzeliyor.
  • key olan veya bulabılcegım bıryer varmı 3 5 yere kayıt oldum key bıttı dıyor bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

key olan veya bulabılcegım bıryer varmı 3 5 yere kayıt oldum key bıttı dıyor bulamadım

gmailini yazarsan pcye gecince gonderebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz01

quote:

Orijinalden alıntı: ÖlüBirYaşam

key olan veya bulabılcegım bıryer varmı 3 5 yere kayıt oldum key bıttı dıyor bulamadım

gmailini yazarsan pcye gecince gonderebilirim.

tesekkur ederım g mail ile kayıt olmustum gondermısler bır tane :)
  • Skype kullanan arkadaşlar eklesinler: alucard-54 Birlikte oynayalım. 5 team match yaparız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

Nick : Nymphetamine . Oynayanlar isimlerini yazsınlar

Burak sen misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

Orijinalden alıntı: Kyuzo !

Nick : Nymphetamine . Oynayanlar isimlerini yazsınlar

Burak sen misin

Hayır sen kimsin ? Ben burağın abisiyim ( ekollollo burak )
  • zeus ta ustalasmak hakikaten zor, hangi zeus u bizim takımda gorsem eywah mac gene gitti diorum. bilen dehset sacıor ancak bilmeyen ise agır hezimete ugruyor. yeni hero anhur olumcul yaw ve gankte kesinkez kacıor :)
  • Key verebilecek arkadaşlar varmı brknsnmz@gmail.com yollarsanız çok sevinirim
  • Oyundayım şuan :P Ketchum ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Skype kullanan arkadaşlar eklesinler: alucard-54 Birlikte oynayalım. 5 team match yaparız

hocam bişey sorcam ben smite'ı indirdim kurdum su zeus ekranı denilen yerdeyim sanırım altta play tusu var gelmiyor "Smite closed beta is checking for software updates"diyor oyun açılmıyor. ne yapsam düzelir :( yoksa oyun asıl su an mı iniyor ben anlamadım bişey ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ǻlucard

Skype kullanan arkadaşlar eklesinler: alucard-54 Birlikte oynayalım. 5 team match yaparız

SMİTE Online Oynyanlar Buraya

böyle oluyor ne yaparsam düzelir bu durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: battleknight99

bendede sıktı sanırım moba oyunlar bana göre değil

sanırım şimdi araf online diye bi oyun çıkmış ona başlıyacağım

Sesimi duyar mısın bilmiyorum ama Araf online' ı betada denedim ve hiç sarmadı. Hiç beklemediğim gibi bir oyun çıktı. Hayal kırıklığına uğradım resmen. 5 ay beklemiştim oyunu oysa ki
  • oyun eğlenceli ama favor kasması çok zahmetli bayiyor bir süre sonra
  • Arkadaşlar bu oyunu indirip,patchlerini falan yüklemek kaç gb veya mb kota yer?
  • oyunun boyutu 1.41 gb şuan için
  • Diğer hesaplarımla favor kasmakta olduğum için uzun süredir Zephyros hesabıma giremiyordum ekleyen arkadaşlara teşekkür ederim bir kaçıyla tanışıp oyun oynama imkanı buldum gayet güzel oldu. Oyunu oynayan arkadaşlar team için burdan da iletişime geçebiliriz. Çünkü sanıyorum ben gibi ilerki levellerde favor sıkıntısı çeken akadaşlar 12-13 levelden sonra yeni hesaplara yöneliyorlar. Böyle olunca da eklenilen kişilerin online bulunması zorlaşıyor.

Build soran arkadaşlara sabit bir buildi takip ederlerse sıkıntı çekeceklerini belirtmek isterim. Karşıdaki Godların özellikleri dikkate alınmalı. Örneğin karşıda güçlü magical atağı olan karakter yokken hide of leviathan yerine düşmanın fiziksel saldırısının bir bölümünü geri yansıtan hide of nemean lion yapılması gerekebilir. Hangi herolar sizin antiniz ve güçlü yönleri neler ve kendi heronuzun zayıflıkları neler bunları dikkate almanız gerekir. Örneğin kaçma işi zor olan herolar için daha çok hız veren boots of celerity yapılması daha makbulken rakip hızlı herolar değilse daha çok atağa yönelik bir hız botu yapılması güzel olacaktır. Ya da düşmanın skillerinin gücünden bezdiyseniz magical herolara karşı defans niyetine immune olmanızı sağlayan magi's blessingi buildinize katmanız gerekebilir. Düşmanın hızından yakınıyorsanız gem of isolationu seçeneklerin arasında düşünmelisiniz örneğin.

• Bende beta key istiyorum fekat bu mail olayına kıllandım ? Neden gmail ? Ve neden özellikle bastır bastıra bunu istiyorlar ? Alt üstü beta key istiyorum pmden atın işte Gmail felan vermem abi ben
  • arkdaşlar ben oyunda sürekli donma sorunu yaşıyorum yav sistem gereksinimlerim yüksek bi tek smiteda kasıyor zaten ekran donuyor yada atıyor neden acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.