Şimdi Ara

smmm olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben maliye mezunuyum ve smmm hakkında şuan pek bir bilgim yok smmm olan kişiler ve işlerinden memnunlar mı bulma konusunda ne kadar bana bir faydası olur olmaz düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

• Amcam o işi yapıyor maaşı net 2300
  • Kendiside meslekte yeni mi? Çünkü maaş olarak çok düşük geldi
  • Ben de maliye okumak istiyorum hangi okulda okunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F655C4790 -- 25 Nisan 2020; 16:13:41 >
  • hocam iibf forumlarina acsaniz daha iyi cevaplar alirsiniz burada yas ortalamasi 18
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

hocam iibf forumlarina acsaniz daha iyi cevaplar alirsiniz burada yas ortalamasi 18
    Tavsiyeniz icin tesekkurler koskoca forumda vardir illaki derdimize derman olcak birisi :)
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    ben 19yasindayim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F655C4790

Ben de maliye okumak istiyorum hangi okulda okunuz?
    Sakarya üniversitesi siyasal bilgiler fakültesinden mezunum ama bu bölüme gelmeyi düşünüyorsan iş alanında ingilizcen yetersiz ise gerçekten şuan ki dönemden bahsediyorum iş bulmak veya bulduktan sonra seni tatmin edici maaşlar almak çok zor kpss dışında pek iyi yerlere gelmek pek mümkün değil okuduğuma pişmanım açıkcası bu bölümü zaten bölümümle alakalıda herhangi bir iş bulamadım piyasa ortamında bence kendini iş güvenliği alanı dil alanına veya sağlık alanına yoğunlaştırmanı tavsiye ederim mezun çok olduğu için piyasa düşük yada herşeye razı olmak zorunda kalacağın bir bölüm hiç tavsiye etmem
  • medexx M kullanıcısına yanıt
    Peki yuksek puanli bir universitede okusam, ankara universitesi maliye bolumundeki en yuksek puanli okul fark olur mu
    Birde KPSS ye ilk seneden itibaren çalisirsam yeterli puan alirsam
    ne olabilirim meslek olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.