Bildirim
SMS doğrulama kodu gelmiyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tekrar kontrol edebilir misiniz acaba. -
Banada gelmiyor ve sorunu defalarca ilettiğim halde çözemediler. -
Tekrar deneyebilir misiniz.quote:
Orijinalden alıntı: alvarez
Banada gelmiyor ve sorunu defalarca ilettiğim halde çözemediler. -
Selam, denedim ancak sms gelmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.
Tekrar deneyebilir misiniz.
Alıntıları Göster -
Hocam,bunun başka bir yolu yok mu 1 hafta geçti bir sms doğrulaması yapamıyoruz. Yani, bu servisi veremeyecekseniz niçin sms doğrulaması istiyorsunuz onu da anlamış değilim. Destek kaydına yazdığımda cevapta alamıyorum.quote:
Tekrar deneyebilir misiniz.
Alıntıları Göster -
Hocam baktık sms firmasından sms gitmiş gözüküyor, size ulaşırken bir sıkıntı oluyor olabilir. Tekrar kontrol edelim.quote:
Hocam,bunun başka bir yolu yok mu 1 hafta geçti bir sms doğrulaması yapamıyoruz. Yani, bu servisi veremeyecekseniz niçin sms doğrulaması istiyorsunuz onu da anlamış değilim. Destek kaydına yazdığımda cevapta alamıyorum.
Alıntıları Göster -
Gelmiyor hocam su an yurtdısındayım ondan olabilir mi? Oyleyse yurtdısı numara vereyim belki?quote:
Hocam baktık sms firmasından sms gitmiş gözüküyor, size ulaşırken bir sıkıntı oluyor olabilir. Tekrar kontrol edelim.
Alıntıları Göster -
Bir süre daha bekleyelim hocam gelmezse yurtdışı numaranızla deneyelim.quote:
Gelmiyor hocam su an yurtdısındayım ondan olabilir mi? Oyleyse yurtdısı numara vereyim belki?
Alıntıları Göster -
Mobil Sürüm Resim Bulunamadı Hatası Yine Başladı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Olmadı rica etsem değiştirebilir miyizquote:
Bir süre daha bekleyelim hocam gelmezse yurtdışı numaranızla deneyelim.
Alıntıları Göster -
Hangi konuda rastladınız hocam, ben bir kaç konuyu gezdim ama onlar yüklendi. Somut örnek olursa yazılımcı arkadaşın işi kolaylaşır çünkü.quote:
Orijinalden alıntı: NewsTR
Mobil Sürüm Resim Bulunamadı Hatası Yine Başladı. -
https://forum.donanimhaber.com/banka-mevduat-faizleri-arti-puan-tezgah-alti-faiz-oranlari-ppf-eklendi--132769036-1quote:
Hangi konuda rastladınız hocam, ben bir kaç konuyu gezdim ama onlar yüklendi. Somut örnek olursa yazılımcı arkadaşın işi kolaylaşır çünkü.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X