Şimdi Ara

SMS onayı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
5.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Etiket #Çözüldü
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jeolog Beyefendi; bana da yardımcı olursanız sevinirim sms kodu gelmiyor maalesef.
  • emreb78 E kullanıcısına yanıt

gönderdim efenim, bi kontrol pls.

• Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Çözüldü Teşekkür ederim.
  • Selamlar. Benim telefonuma da onay kodu gelmiyor. Su an yurtdisindayim. Türk numaram ile roaming ile bagliyim. Yardimci olur musun acaba? Tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi florenzi -- 6 Nisan 2020; 13:14:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çok çok önceden sms onayı yapmıştım ve özel mesaj vs. atabiliyordum ama şu an özel mesaj için sms onayı istiyor ve yapamıyorum çünkü mesaj gelmiyor.
  • Yukarıda alıntı yaptım ama araya kaynadı sanırım. Benim sms olayını da çözer misiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Yukarıda alıntı yaptım ama araya kaynadı sanırım. Benim sms olayını da çözer misiniz.

bir kod yolladım size

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

bir kod yolladım size

Alıntıları Göster
    Halloldu teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vrataski

Halloldu teşekkürler.

Alıntıları Göster

Geç gördüm biraz kusura bakmayın :) iyi geceler.

• 2. bölümüne konu açmak istiyorum fakat eski telefon numaram olduğu için o numaraya erişimim yok ve gönderilen sms'i onaylamam gerekiyor yeni telefon numaramı girmemede izin vermiyor neyapabilirim
  • Kodu alamıyorum, yardımcı olur musunuz? Desteğe talep ilettim 6 saat kadar önce.

• Mail adresimi değiştirince daha önce gsm onayım olduğu halde yine gsm onayı istedi ama kod alamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

iyi forumlar

Alıntıları Göster
    telefon numaramı yanlış girdim başta şimdi de telefon nmramın değişip değişmediğini anlamıyorum çünkü son 4 hanesi farklı idi son girdiğimin zaten. emin olamıyorum girilip girilmediğine kod da gelmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianstream

telefon numaramı yanlış girdim başta şimdi de telefon nmramın değişip değişmediğini anlamıyorum çünkü son 4 hanesi farklı idi son girdiğimin zaten. emin olamıyorum girilip girilmediğine kod da gelmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıları Göster
    çözüldü. teşekkür ederim
  • Cep telefonumu değişmek için forum desteğe yazdım, yardımcı olabilirmisiniz..
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raiholy -- 27 Temmuz 2020; 20:4:55 >
  • ben de bekliyorum kod henüz gelmedi
  • İlan açamadım sms kod gelmiyor bende de, nasıl düzeltebiliriz?
  • bende de durum aynı, dünden beri sms onay kodu gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Ağustos 2020; 13:17:11 >
  • Sms onay kodu gelmiyor yardımcı olabilir misiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.