|
SMS onayı. (6. sayfa)
-
-
benim de aynı sorunum var çözer misiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.Geç gördüm biraz kusura bakmayın :) iyi geceler.
Alıntıları Göster -
Bana da sms onayı gelmedi. rica etsem gönderebilirmisiniz.quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.gönderdim efenim, bi kontrol pls.
-
Admin merhaba,
PM atamıyorum. Profil ayarlarından SMS onayı gerekli diyor. İlgili sayfaya gittiğimde tel no girmemi istiyor. Girip sorguladığımda bu numara zaten mevcut uyarısı veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sms onayi istiyor. Sms onayi icin profil sayfasinda numarami girince de zaten kayıtlı numara diyor. Özel mesaj gonderemiyorum. Yardım lütfen
Mail adresimi değiştirmiştim şimdi bazı bölümlere mesaj atamıyorum sms onayı istiyor. Önceden mesaj atabiliyordum. Numaram zaten kayıtlıydı,yeni kod istiyorum ama gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 26 Kasım 2020; 15:56:23 >
quote:
Orijinalden alıntı: aeson01
Mail adresimi değiştirmiştim şimdi bazı bölümlere mesaj atamıyorum sms onayı istiyor. Önceden mesaj atabiliyordum. Numaram zaten kayıtlıydı,yeni kod istiyorum ama gelmiyor.kod gönderdim kontrol eder misiniz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeolog.kod gönderdim kontrol eder misiniz ?
Alıntıları GösterEvet geldi kod. GSM onayını da yaptım. Teşekkürler.
-
Merhaba.
Forum'a az önce kayıt oldum, telefon numarası yazdım kayıt olurken kabul etti. Su an porfilimde SMS onayı yazıyor. SMS gelmedi, yardımcı olur musunuz?
-
Telefon no degisikligini destege yazdim bir cevap gelmiyor.Yardımcı olur musunuz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z0rr0nur -- 29 Kasım 2020; 22:39:20 >
Merhabalar, ben de özel mesajlara cvp yazamıyorum. Gsm numaramı nasıl onaylatabilirim? Rica etsem yardımcı olur musunuz? Ayarlardan söylendiği şekilde baktım ancak böyle bir sekme bulamadım. -
sms onay hakki bitti diyor yardimci olurmusunuz
-
bendede ayni problem var
-
hocam bendede ayni sorun var
-
hocam ayni sorun bendede var
-
Merhaba Admin, benimde SMS onayı yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
-
İşlemi tamamladım. teşekkür ederim.
-
Hocam nasıl halletin Rica etsem anlatır mısınız? -
Bana da SMS onay kodu gelmiyor, kaç defa denedim, sadece bir tane geldi onun için de "geçersiz" dedi. Şimdi de telefon değiştirme hakkınız bitti diyor
-
Bana da ama onay mesajı gelmedi? Desteğe yazdım geri dönüş olmadı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X