Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    celtic 3-4 milan

Güzel maçlardı rakibimin eline sağlık turnuvada başarılar bu arada bizim pazzini bütün kafa vuruşlarını direğe nişanlıyor çözemedim gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

İsviçre 5- 1 Avusturya
    Avusturya 1 - 4 İsviçre

Arkadaş takımını makine gibi işletiyor vallahi tebrik ederim :)

Teşekkürler paşam. Bu arada gollerin birinden sonra istemeden gayr-i ihtiyari saçma sapan bi gol sevinci oldu. Kusura bakma.

Üstat ard arda gelen ilginç gollerin şokuyla ben sevinçlere dikkat bile etmedim o yüzden sorun yok keyfine bak :D O değil de şimdi düşündüm acaba hakkaten bu akşam benim kadar kolay gol yiyen var mı acaba :D

Celtic 3- 4 Milan
    Milan 3- 0 Celtic

Arkadaşa tebrikler ;)
  • Fransayi tebrik ediyorum. Iki macta tonla pozisyon kacirdim. Elenmis olmam cok normal :) paraguayla bir yere kadar. Iyi geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Fransayi tebrik ediyorum. Iki macta tonla pozisyon kacirdim. Elenmis olmam cok normal :) paraguayla bir yere kadar. Iyi geceler

Fransa 3-1 Paraguay
    Paraguay 2-2 Fransa

Hocam ellerine sağlık stresli maçlardı özellikle 2 maç 2-1 olduktan sonra. Dediğin gibi Fransa'nın iyi bir takım olması galibiyeti getirdi. Diğer turnuvalarda başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya kupası gruptan sonraki maçlar 2 maç usulü mü oynanıyor? Kupanın ruhuna ters. Dikkat etttiniz mi bilmiyorum.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Ters ama fifada yaklaşık 15 ülkeyi koymammış olanla yetindik :) bu da fifanın ayıbı :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Ters ama fifada yaklaşık 15 ülkeyi koymammış olanla yetindik :) bu da fifanın ayıbı :))))

Sıkıntı yok da, şampiyonlar ligi değil sonuçta bence tek maç olması daha iyiydi, dert değil siz istemiyorsanız ok .
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Bakalım belki çeyrek finalden itibaren tek maç 10 dk de yapabiliriz. Güxel fikrin için tşkler dostum ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Bakalım belki çeyrek finalden itibaren tek maç 10 dk de yapabiliriz. Güxel fikrin için tşkler dostum ;)

Çeyrek finale kim öle kim kala
  • Sampiyonlar ligi maç sonuçları...

Copenhague 0-1 Juventus
    Juventus 6-1 copenhague
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Sampiyonlar ligi maç sonuçları...

Copenhague 0-1 Juventus
    Juventus 6-1 copenhague

Tebrikler hocam.Diğer maçlarında başarılar
  • Zenit : Atletico M. = 1:1
    Atletico : Zenit = 3:3

arkadasi tebr ederim cok güzel oynadi , hele ikinci macta 3:1 öndeyken maci nerdeyse veriyordum , atamayana atarlar derlerya iste öyle, ama arkadas cok iyi oynadi , kendisine kalan maclarinda basarilar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 6 Mart 2014; 21:29:20 >
  • Teşekkürler Ayhan bey size de başarılar.

Çekişmeli ve heyecanlı 2 maç oldu. Özellikle son maç herşey olabilirdi. Umarım bütün maçlarım böyle keyifli geçer.

• S.Ligi mac sonuclari

Inter 0 schalke 0

Schalke 0 inter 1

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle kardeşim güzel maçlardı ikinci maçta baskılar çoktu direnemedim tebrikler :) Bu arada arkadaşlar akşam üstü müsaitim kalan maçları yapabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Arsenal 2 Marsilya 1

Dortmund 1 Arsenal 1

Arsenal 10 Dortmund 0

Marsilya ile kalan maç yarın yapılacaktır

benim Dortmud'lu dostum sanırım ikici macta NBA oyununu takmiş bulunmuş , ilk mac beraberlik icinci mac Dortmudlu oyunuclar soyunma odasında kalmışlar , kendisi benim yakın arkadaşım olur , Fifa'yı daha cözmeye calışıyor PES oyuncusudur . Ama 10 tane biraz cok olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Arsenal 2 Marsilya 1

Dortmund 1 Arsenal 1

Arsenal 10 Dortmund 0

Marsilya ile kalan maç yarın yapılacaktır

benim Dortmud'lu dostum sanırım ikici macta NBA oyununu takmiş bulunmuş , ilk mac beraberlik icinci mac Dortmudlu oyunuclar soyunma odasında kalmışlar , kendisi benim yakın arkadaşım olur , Fifa'yı daha cözmeye calışıyor PES oyuncusudur . Ama 10 tane biraz cok olmuş

Maçın hakkı 10 değildi zaten, ilk 5 şut falan gol oldu diye hatırlıyorum. Ordan sonra koptu maç zaten.

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Valla benim maçta süperdi arkadaşın çok güzel atağa kalkıyordu ilk maçta 2-1 yendi beni ama ikinci maçta en az 10 net pozisyonuda kalecisi çıkardı diyebilirim. bu defa 2-1 ben zor aldım maçı ama saç baş yoldum resmen :) arkadaşın fifa konusunda çok iyi yolda gerçi bende ilk defa bir turnuva oynuyorum fifada ise yeniyim desem yalan olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Valla benim maçta süperdi arkadaşın çok güzel atağa kalkıyordu ilk maçta 2-1 yendi beni ama ikinci maçta en az 10 net pozisyonuda kalecisi çıkardı diyebilirim. bu defa 2-1 ben zor aldım maçı ama saç baş yoldum resmen :) arkadaşın fifa konusunda çok iyi yolda gerçi bende ilk defa bir turnuva oynuyorum fifada ise yeniyim desem yalan olmaz

siz ikiniz oyun tarzı olarak bu durumda aynı oyunuyorsunuz diye sizin maclar güzel gecmiş . Benim demek istediğim aslında : böyle durumlarda rakibini oyundan soğutmamakta önemlidir ( cünkü aramasıda gercekten cok iyi oynayanlar var ve fifayı ögrenmeye calışanlarda mevcut ) , yani tabiki burda bir turnova düzenleniyor , ama 10 atmanında bence gereğı yoktur bence ( bu durumdan arkadaş söylediklerime alınmasın cünkü yinede herkez istediği gibi oynamaya özgür dür )

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

siz ikiniz oyun tarzı olarak bu durumda aynı oyunuyorsunuz diye sizin maclar güzel gecmiş . Benim demek istediğim aslında : böyle durumlarda rakibini oyundan soğutmamakta önemlidir ( cünkü aramasıda gercekten cok iyi oynayanlar var ve fifayı ögrenmeye calışanlarda mevcut ) , yani tabiki burda bir turnova düzenleniyor , ama 10 atmanında bence gereğı yoktur bence ( bu durumdan arkadaş söylediklerime alınmasın cünkü yinede herkez istediği gibi oynamaya özgür dür )

Evet gerçekten çok iyi onayan arkadaşlar var bunu görebiliyorum çünkü takımı iyi olmamasına rağmen gayet güzel maçlar çıkaran arkadaşlar var.. Sonuçta oyun elbette insanın şevki kırılmadan oynaması daha güzel ama bazen oluyor böyle şeyler..

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.