Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Porto ve Wien dostlarım , bugün aşkam müsait olurmusunuz ? Bir haber verebilirseniz Atletico M. olarak sevinirim

Dün Zenit ile cok zorlandım yaaa bir türlü topu iceri atamıyordum , rahat oynarız dedim ama nerde , Zenit cok sağlam cıktı , her iki macta öne gecmeme ramen , ve farka gidebilecek durumdayken Zenti takimi hic birşeklide geri adım atmadı . Umarım hayalarım suya düşmez (final görmek istiyordukkkkkk )

Bu arada Enes dostum duydumki İsvicre akımınla dağıtarak finale doğru gidiyormuşun , bende Atletico M. var caprazlama karşılaşabiliriz istersen

Kardesim Burak sen İsvicre macın etkisinde cok kalmışın şampionlar ligine yansıyor dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 6 Mart 2014; 16:08:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

E grubu
    Schalke 04 : 0 - 2 chelsea
    Chelsea : 0 - 2 schalkea 04

Dostum ikinci maçın ikinci yarısı allaha emanetti tebrik ediyorum :)

güzel bir yorum hocam mansete atim bunu bu arada Juventus takimi olarak bu aksam 22 den itibaren online im haberiniz olsun..gs ve real maclarim kaldi..ilk 2 mac 6 puan güzel baslangic...hedef en azindan final
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

E grubu

güzel bir yorum hocam mansete atim bunu bu arada Juventus takimi olarak bu aksam 22 den itibaren online im haberiniz olsun..gs ve real maclarim kaldi..ilk 2 mac 6 puan güzel baslangic...hedef en azindan final

aykut dostum , seni finalede istiyorum , tabiki gurubumdan cıkabilirsem . Takimim cok iyi aslında , ama bu aralarda bende iş yok , en basit posisiyonları değerlendiremiyorum 3:1 öndeyiz ve göler kacırıyoruz ama birde bakiyorumki mac 3:3 bitmiş , neyse seni severim , sana karşı maclarım güzel oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 6 Mart 2014; 15:41:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

E grubu

aykut dostum , seni finalede istiyorum , tabiki gurubumdan cıkabilirsem . Takimim cok iyi aslında , ama bu aralarda bende iş yok , en basit posisiyonları değerlendiremiyorum 3:1 öndeyiz ve göler kacırıyoruz ama birde bakiyorumki mac 3:3 bitmiş , neyse seni severim , sana karşı maclarım güzel oluyor

aynen ayhan abi bende sana karsi oynarken cok zevk aliyorum neden diye sorarsan , cünkü sende gercekten iyi oynuyorsun belki mac icinde belirledigin stratejiler yada taktikden dolayi kaybediyorsun....buna cok dikkat etmek lazim...bide abi senle oynarken baglanti konusunda cok sIkIntI yasamiyorum...cünkü turnuvada sirf baglanti yüzünden cokda iyi maclar gecirmedim...neyse insallah yine baglantisi saglam arkadaslar cikar sansimiza.

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Yok ağabey kimseyi dağıttığımız falan yokl. Şansa götürüyoruz. Orta sahadan vursak gol oluyor 😊Bu arada dahil olsaydım keşke Şampiyonlarl ligine 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M.city olarak online durumdayim

• Bayern Munih akşam 8:30'dan sonra online.
  • manchester united online eğer leverkusen shaktar sociedad takımlarının sahipleri burdaysa maç yapabiliriz
  • şampiyonlar ligi G grubu akşam 6 dan sonra müsaitim. oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amator ruhlu

manchester united online eğer leverkusen shaktar sociedad takımlarının sahipleri burdaysa maç yapabiliriz

akşam 8-9'dan sonra müsait olurum muhtemelen
  • Test test

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

şampiyonlar ligi G grubu akşam 6 dan sonra müsaitim. oynayabiliriz.

Dostum ben saat 20:00 gibi online olurum, musait olur isen yapabiliriz macimizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Yok ağabey kimseyi dağıttığımız falan yokl. Şansa götürüyoruz. Orta sahadan vursak gol oluyor 😊Bu arada dahil olsaydım keşke Şampiyonlarl ligine 😊

Gel gel dostum seni severek beklerim ben

• C grubundan varsa yapabiliriz maçları

C Grubu

Olimpiakos : 3 Benfica : 0

Benfica : 3 Olimpiakos : 1

Tebrik ederim arkadaşı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expulse -- 6 Mart 2014; 21:50:46 >
  • C grubu şampiyon lig 23-01 saatlerinde online olacagim

• C grubu şampiyon lig gece 12 den sonra online olacagim. ! Maclari yapabiliriz

• G Grubu

A.Madrid 2-0 A.Wien

A.Wien 1-0 A.Madrid

Porto ve Zenit ne zaman online olursunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eBRiHanceR -- 6 Mart 2014; 22:08:59 >
  • Son 8deyim

İngiltere:3 Yunanistan:2
    Yunanistan:1 İngiltere:5

• Beyler Grubumdaki Milan-ajax-celtic oyuncuları beni tekrar ekleyebilir mi?
    Cepten psn e girip yalnışlıkla arkadaşlarımı sildim.

Cuma akşamı maçları yapabiliriz beyler

Psn'im: memnunov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memnunov -- 6 Mart 2014; 22:52:30 >
  • guzel maclardı olımpyakos 3-0 benfıca

benfıca 3-1 olımpıyakos
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.