Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Hocam O dediğinin Onunla ilgisi yok. "ONLİNE" oynamak en iyisi. O dediğin oyunun hızlanması olayı tesadüf etmiş. Bazen "custom" olunca da yavaş olabilir.
    Ayrıca bu "online" olayı oyunu tamamıyla güncel oynamak demek. Custom Yaparsak Bunun sorunları çok. Kimisi dediği gibi "takım üzerinde oynama" var der.
    Kimisi "Legacy" defans oynadı rakip der. Bunlara hiç Gerek yok bence.

Ayrıca Enes kardesim , sende biliyorsundurki , oynamış olduğun yabancılar ile bağlantı hızı ile ilgili böyle bir sorunla karşılaşılmıyor , yani ben hic karşılaşmıyorum , seasons Liginde oynadığım tüm maclar hepsi cok hızlı ve seri oluyor , ama yinde bekli bana öyle geliyordur bilemiyecem , sadece benim dikkatine baya cekti , cünkü şöyle bir durum daha var , Aykut kendiside söylüyor , benimle oynadığı maclarda hic birşeklide kasma olmuyor diye ve benim onunla yapmış olduğum maclar hep seri oluyor yani baya sevkli aynısı burak kardesimdede , bunlarda ben böyle birşey yasamıyorum

dostum , benim dün ps acıktı ama ben dün gece gece kızımla kör ebe oynamak zorunda kaldım , bana eğer mesaj at dıysan görmemişmimdir kusuruma bakma yoksa seninle macımı bitiridim . Dün zaten ben deli oldu , hic birşeklide birşey yazamıyordum forma , Kadir dostumu Whats up tan mesaj manya yaptım sanki formun sahibi kardesim

bu mesaj yanlış oldu yaa , ben daha uyanamadım galba

• quote:

Orijinalden alıntı: tetiker

quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

G Grubu

A.Madrid 2-0 A.Wien

A.Wien 1-0 A.Madrid

Porto ve Zenit ne zaman online olursunuz ?

Dün akşam 11 den 1 e kadar müsaittim ama buraya yazamadım problem vardı. PS+ üzerinden de mesaj attım fakat görmediniz sanırım. Pazar a kadar şehir dışında olacğaım pazar öğleden sonra maçları tamamlayalım olur mu?

dostum , benim dün ps acıktı ama ben dün gece gece kızımla kör ebe oynamak zorunda kaldım , bana eğer mesaj at dıysan görmemişmimdir kusuruma bakma yoksa seninle macımı bitiridim . Dün zaten ben deli oldu , hic birşeklide birşey yazamıyordum forma , Kadir dostumu Whats up tan mesaj manya yaptım sanki formun sahibi kardesim . Bu durumda macımızı pazar öğlen yapabiliriz başka bir imkanımız yok zaten , pazar günü burdan haberleşizi saat kacı gibi oline olursun diye

• E grubunda baseli seçen arkadaştan ses seda yok smskdr kardeşim bu konuya bir el atsan olmaz mı?
  • hala yer varsa psn: muratav :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

G Grubu

A.Madrid 2-0 A.Wien

A.Wien 1-0 A.Madrid

Porto ve Zenit ne zaman online olursunuz ?

ilk önce Erhan kardesimi tebrik ederim gercekten , bir Wien Takımı ile ancak bukadar iyi oynabilinir , cünkü karsında Atletico M. vardı , yani takim gücü olrak baya bir fark vardı . Birde ben dün hicte günümde deyildim ( yaşlanıyoruz artık ) . Bu durumda G Gurubu sanırım baya karışık olucaktdır , son iki mac iyi bir sonuc ile alamazam eğer, hayalerim ui ui ui olucaktır

İltifatlarin ici. Tesekkur edrim.Ayhan abi. Ama boyle bir organizasyonda illada gercekcilik aranmamalidir. A.wien gibi bir takimin boyle bir turnuvada yer almamasi gerekiyor. Herkim ne kadar iyi oynasa bile takim gucu ortada. Ve madrid gibi bir takimin karsisinda tavsan ve kaplumbaga durumu ortaya cikiyor. Takimim yetisemiyor. Ben ilk defa wien takkmiyla mac yaptim. Eger iki mactada hezimete ugrasa idim turnuvadan cekilecekdim. Cunku boyle aptal bir takimla.oynamak gercekten cok guc ve uzucu bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah ayhan abi ne demek. Ben ne mesaj ne düzenleme ne pm hiçbişey yapamadım şuan benim sorun hala devam ediyor güncelleyemiyorum.

• Aynen halbuki çok istekliydi forumdada pnline oluyo atarım işten eve gidince yedekler arttı zaten. Aksamaz sıkıntımız yok :) bi de forumda düzenleme yapabilsem süper olcak

• jewel_ma20 kullanıcısına yanıt
    Yedek alımımız devam 1. Sayfada istenilen bilgileri verirseniz yardımcı olurum. Saygılar

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Bunu öğrendiğim iyi oldu :)

• Şampiyonlar ligi c grubu butun gun evdeyim online acik
    Ps4 yada burdan mesaj atin maclari yapalim :)

• Kadir dostum , günceleme yapamıyor ise baya bir sorun olur , bunun icin acilen bir çözüm bulmak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 7 Mart 2014; 12:36:02 >
  • Dunya kupasinda 2.tur maclarini benden baska oynayan yok mu? Son 8 deki rakiplerimi merak ediyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Aynen halbuki çok istekliydi forumdada pnline oluyo atarım işten eve gidince yedekler arttı zaten. Aksamaz sıkıntımız yok :) bi de forumda düzenleme yapabilsem süper olcak

Takipteyim smskdr kardeşim eğer gelen olursa son maçım olacak.Bu arada puan sistemini nereden göreceğiz :)
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Hangi durumu sonuca gore turnuvadan cekilme dusuncemin mi ? Takim gucu olayinin mi ? :)

• eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    çekilme :) şampiyonlar ligi sonuçta bu kuranın heyecanı da o. banada schalke geldi amacım çeyrek final felan zevk için buradayız zayıf takım gelince çekilme felan olcaksa ilerki turnuvalara sizi katmam çok doğru bi seçim olmaz o yüzden dedim.
  • Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    sürekli deniyorum bakalım site kendine geldiğinde güncelleme olacak.
  • A , C , D VE H GRUBU maçlarınızı yapın isterseniz. Diğer ligli turnuvalara belirleiğim 20 kişiyi katacağım ve ödüllü olacak onun dışında alım olmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgin_yener

Şampiyonlar ligi c grubu butun gun evdeyim online acik
    Ps4 yada burdan mesaj atin maclari yapalim :)

kardes 18 den sonra onlınem
  • İsim: Tolga Tunalı
    Yaş 16:
    psn: Einstein_DH
    İl: İstanbul
  • Fatih Pekin

Istanbul

Yas:31

Psn: WİPER-PEKİN

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.