Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PSG 2-2 BENFICA

BENFICA 5-1 PSG

SON ANDERLETLE MACIM KALDI ONDAN SES SEDA YOK ADMIN DIKATINE
  • bu gece müsaitim sociedad ve leverkusenin sahipleri arkadaşlar gelirse maçları yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Hocam, müsaitim bu akşam forumdan yazarsanız yapalım maçımızı, ps4 kapalı şuan.
    Şili

12den sonra müsaitim dostum
  • PSG : 0 Olimpiakos : 1

Olimpiakos : 5 PSG : 0

Anderlet maçım kaldı benimde bir tek..
  • Maç oynamak için saklanan arkadaşlar yüzünden turnuvadan iyice soğudum...kadir hocam bu arkadaşlarla bu lig bitmez senin emeğine üzülüyorum gerçekten...ben turnuvadan çekiliyorum ...saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Sevginli kardeşlerim , anlamadığım bir notka var , şampiyonlar ligi başlamadan önce herkez sorup duruyordu nezaman başlıyor diye ..... başladı ve daha ilk maclarını yapmayan var.... , tamam herkezi anlıyorum iş , güc, aile .... bunlara tabiki zaman ayırlması gerekiyor ve kimse Fifa ile yatıp kalmıyor ama , günde 30 dk zaman ayırması gerekiyor ( buda 2 mac eder ), bakın kendimi örnek gösterecem , ben kendim iş adamıyım kendi calışanlarım var tüm gün cok coğun birşeklide ordan oraya gidiyorum işciler ile uğrasıyorum , ama yinde az da olsa forma zaman ayrırıyorum ve takip etmeye çalışıyorum . Aksamları 1:30 saat eve gidecem diye istanbul trafiğinde uğrasıyorum eve geliyorum ailem ile uğrasıyorum , kızım ile oyunuyorum ve hergün en azından 30 dk online oluyorum PS maclarımı yapayım diye . Burda hepimiz iş güc sahibi insanlarız , eğer böyle bir turnovaya katılıyor isek bence değerini bilmemiz gerekiyor . Şampionlar ligi başlamadan önce kendi kendime dedimki bu kez 2 güne kalmaz herkez maclarını bitir diye . Tabiki mazeretti olana birşey demiyorum , ama yinede biraz olsun önem versek cok güzel olucaktır . Saygılarımla

Kesinlikle katılıyorum herkes biraz daha dikkat ederse aslında bu işe normal şartlarda birkaç güne biter turnuva. Dediği gibi turnuva ne zaman başlayacak diye sorup duruyoruz başladığı zaman bazı arkadaşlar oralı olmuyor.

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Canın saolsun hocam o arkadaşlara ben hergün gereğini yapıyorum zaten ücretli lig oluşturcam bu turnuvadan sonra sadece belirlediğim kullanıcılar olcak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Maç oynamak için saklanan arkadaşlar yüzünden turnuvadan iyice soğudum...kadir hocam bu arkadaşlarla bu lig bitmez senin emeğine üzülüyorum gerçekten...ben turnuvadan çekiliyorum ...saygılar...

Turnuvadan neden çekiliyorsunuz ki evet kadir arkadaşımızın emeğine yazık oluyor ama sonuçta güvenilmeyecek ve bir daha turnuvaya alınmayacak insanlar belirleniyor en azından.. Bundan sonra yapılacak turnuvalar için en azından bu emeğe saygı gösteren kişiler kalacak geriye..
  • EFH1907 E kullanıcısına yanıt
    Bu gece çoğu arkadaşı tabiri caizse kara listeye alcam turnuvalarıma bi daha giremeyecekler.

Sayenizde bu forumdayım yoksa gerçekten iş hayat telaşı alakam olmaz. Ama bi topluluk oluşturcaz sabır gerek arkadaşıma kızmıyorum ama çekilmeside hoş olmadı. Canı sağolsun.

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Bu hepimizin sayesinde sonuçta birşeylerden keyif almak istiyorsak bunun için çaba sarfetmemizde gerekir. sadece sizinle bitmiyorki bu iş herşey bir kişinin üzerine yıkılırsa olmaz hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerek birbirimize destek olarak sonuçta güzel şeyler çıkacağından eminim..
    Zaten pazar gecesine kadar dedim çoğu arkadaş yarın haftasonu eminim yapacaklar pazara gruplar biter 22 günde çalışn işi gücü olan insnlardan bütün maçlarını yapmasını bekleyemeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Şili

haydi

burdan yaz dosutum, konsol açık ama tv'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 8 Mart 2014; 0:12:20 >
  • Elbette bekleyemeyiz ama hepimiz çalışıyoruz hepimiz çok şükür iş güç sahibi insanlarız ama en azından giremeyecek olursak bile haber vermek gerekir.. Dediğim gibi birbirimize yardımcı olursak herşey daha kolay ve daha güzel olur. Sen elinden geleni yapıyorsun umarım karşılığını ileriki dönemde alacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Bu hepimizin sayesinde sonuçta birşeylerden keyif almak istiyorsak bunun için çaba sarfetmemizde gerekir. sadece sizinle bitmiyorki bu iş herşey bir kişinin üzerine yıkılırsa olmaz hepimizin taşın altına elimizi koymamız gerek birbirimize destek olarak sonuçta güzel şeyler çıkacağından eminim..

böyle hersey maalesef kolay kolay olmuyor, normal hayatimizda ayni seyler ile karsilasiyoruz, ancak burda ps4 sahip oldugumuza sükür etmek gerekiyor, ve tahmin ederim kimse ne bir yapay zekaya yada bir yabanci ülkede yasiyor olmus birisinle sürekli oynamak istemez, burdu ellimzde cok güzel bir imkan var harika turnovalar düzenleyecek kisilerede sahibiz, sadece bir birimize biraz daha gereken önemi ve saygiyi gösterirsek harika olucaktir, hatta bir gün gelir hepimiz bir yerde toplanabiliriz ve hali saha maci bile yapabiliriz ( baya nesli olur )

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Halı sahada oynarım :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

Şili

haydi

burdan yaz dosutum, konsol açık ama tv'deyim.

geldim atıyorum davet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

böyle hersey maalesef kolay kolay olmuyor, normal hayatimizda ayni seyler ile karsilasiyoruz, ancak burda ps4 sahip oldugumuza sükür etmek gerekiyor, ve tahmin ederim kimse ne bir yapay zekaya yada bir yabanci ülkede yasiyor olmus birisinle sürekli oynamak istemez, burdu ellimzde cok güzel bir imkan var harika turnovalar düzenleyecek kisilerede sahibiz, sadece bir birimize biraz daha gereken önemi ve saygiyi gösterirsek harika olucaktir, hatta bir gün gelir hepimiz bir yerde toplanabiliriz ve hali saha maci bile yapabiliriz ( baya nesli olur )

Kesinlikle katılıyorum sonuçta olmayacak bir şey değil neden olmasın. bu işten zevk alan insanlarız sonuçta :)

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 8 Mart 2014; 1:00:44 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.