Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A grubundan Manchester United ve Leverkusen tüm gün müsaitim istediğiniz zaman oynayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

A , C , D VE H GRUBU maçlarınızı yapın isterseniz. Diğer ligli turnuvalara belirleiğim 20 kişiyi katacağım ve ödüllü olacak onun dışında alım olmayacaktır.

Kardes benim grupta tik yok ya. Belirli bi tarih ver istersen city ben bu arada. Bidaha denicem iletisimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENFICA ONLINE ARKDSLAR
  • Keşke herkes hergün sormadan önce 1. Sayfayı kuralları felan okusada tekrar tekrar cevaplamasam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevginli kardeşlerim , anlamadığım bir notka var , şampiyonlar ligi başlamadan önce herkez sorup duruyordu nezaman başlıyor diye ..... başladı ve daha ilk maclarını yapmayan var.... , tamam herkezi anlıyorum iş , güc, aile .... bunlara tabiki zaman ayırlması gerekiyor ve kimse Fifa ile yatıp kalmıyor ama , günde 30 dk zaman ayırması gerekiyor ( buda 2 mac eder ), bakın kendimi örnek gösterecem , ben kendim iş adamıyım kendi calışanlarım var tüm gün cok coğun birşeklide ordan oraya gidiyorum işciler ile uğrasıyorum , ama yinde az da olsa forma zaman ayrırıyorum ve takip etmeye çalışıyorum . Aksamları 1:30 saat eve gidecem diye istanbul trafiğinde uğrasıyorum eve geliyorum ailem ile uğrasıyorum , kızım ile oyunuyorum ve hergün en azından 30 dk online oluyorum PS maclarımı yapayım diye . Burda hepimiz iş güc sahibi insanlarız , eğer böyle bir turnovaya katılıyor isek bence değerini bilmemiz gerekiyor . Şampionlar ligi başlamadan önce kendi kendime dedimki bu kez 2 güne kalmaz herkez maclarını bitir diye . Tabiki mazeretti olana birşey demiyorum , ama yinede biraz olsun önem versek cok güzel olucaktır . Saygılarımla

• B grubu real madrid e ulaşılamıyor ilk gece maçlarımı yaptım birtek relalli arkadaş kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylmzyksl -- 7 Mart 2014; 18:50:23 >
  • gördüğüm kadarıyla hiç maç yapmamış realli arkadaş bilginize kadir hocam
  • Cska moskava 0-2 M.city
    M.city 5-0 Cska moskava (dk 45 de arkadas 5. Golden sonra cikti. H.olsun adminim.

• Totteham ve munih kaldi hacilar.

• Adnin simdi bu CSKA Moskova olan arkadas 2 macta yenilince zannedersem dahada gelmez.Adam 5. Golden sonra ilk yari bitmeden kapatti. Bide cvp yazmadi ya. Emege saygi CSKA

• Bayern Münih olarak akşam 20:30 dan sonra müsaitim bekliyorum.
  • reDsbLacKSK R kullanıcısına yanıt
    Hocam, müsaitim bu akşam forumdan yazarsanız yapalım maçımızı, ps4 kapalı şuan.
    Şili
  • BENFICA ONLINE
  • Diskalifiye olacaktır kendisi.

• ylmzyksl kullanıcısına yanıt
    Bu gece yine bütün güncellemeler ve diskalifiye olacak arkadaşlar brlli olcak ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Bayern Münih olarak akşam 20:30 dan sonra müsaitim bekliyorum.

Hacim 11 gbi online olurmusun

• A grubunda MAN.U - Shaktar maçlarını yaptık sonuçlar:

Man.U 1-2 Shaktar
    Shaktar 1-0 Man.U

Leverkusen müsait olunca bilgi verir ve PSN'den isteğimi kabul ederse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Diskalifiye olacaktır kendisi.

Olan bwnim 6 puana olcak desene. bosuna mac yapmis oldum adamla yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Bayern Münih olarak akşam 20:30 dan sonra müsaitim bekliyorum.

Hacim 11 gbi online olurmusun

olmaya çalışırım
  • Son maçlarım için leverkusen'i bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.