Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam haklisinizdir belki ama eger oyle bir durumum olsaydi zaten mesaj atabilirdim degil mi.? Hatamin farkindayim ve tarafinizdan ozur diliyorum fakat.

Eger lafinizin arkasindaysaniz benimle olan maclarinizi yapmayin!! Boyle bir sacmalik olamaz. Ben turnuva kurasinkn cekildigi 2 gun buradaydim. Hemen bianlik.sinirle kalkipta bu takkmlar.nerde. neden.maclarini yapmiyorlar. Yanlis anlasilmasin ( anlasilan anlasildi saten hocam ) ama.ben.maclarimi.yapmak istemiyorum.mu demem.lazimdi.afedersin ama madem maclarini yapmak.istemiyorsun hukmen.maglup.olur cekilirsin kenara.

Ben calisan bir insanim.ve hafta ici 6 dan sonra gece 12 ye kadar musaitim. Bir haftasonumuz var. Yazimin basinda da dedigim gibi durumum.olsaydi mesaj atabilirdim..

Macinizida yapacaksaniz yarin 6 dan sonra pm atarsiniz bana girerim oyuna.
    Yarinda girmezseniz sonrada girmeyin saten. Diger takimlara haksizlik edemeyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok kardeşim seninle olan maçımı yapmayacağım. Kuralar çekileli 1 hafta oldu her akşam oyuna girmiyorsun. Yanılmıyorsam 1 gün girebildin.

Ben neden maç yapmak istemeyim. Ancak bu sekilde 1 gün online olup sonra konuşuyorsun ona üzlüyorum. Ve dün yaptığın şey canımı sıktı. Halbuki sözleşmiştik maç saatinde.

Yönetici arkadaş gereği neyse yapsın. Ben seninle olan maçımı yapmayacağım. Hertürlü karara saygı duyarım. Kuraldır derim geçerim. Oyundan, keyiften önce benim ahlakımda saygı daha önce gelir.

• 5 dk icinde oynayabiliriz
    G grubu porto
  • Hala yapılmayan maçlar mı var, gelecek turnuvada herkes daha ciddi olur umarım
  • Ya sevgili dostlarim benim , G gurubum

bakin su an hepiniz online bulunuyorsunuz yapin bitsin su maclar .... porto , zenit ve wien

• tetiker T kullanıcısına yanıt
    Aciyorum.ps yi

• oguz_kaan_7 kullanıcısına yanıt
    Dostum.ben burda ben burda ahlaksizlik saygisizlik yapmadim..size diyorum ki mesaj atabilecek durumum.olsa idi zaten mesajimi atabilirdim ve zaten sizden bu tavrimdan dolayi.ozrumu de dilemis bulunmaktayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Ya sevgili dostlarim benim , G gurubum

bakin su an hepiniz online bulunuyorsunuz yapin bitsin su maclar .... porto , zenit ve wien

Yapacaz hocam. Averaj takimi da olsak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetiker

quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Ya sevgili dostlarim benim , G gurubum

Yapacaz hocam. Averaj takimi da olsak :)

Yok porto kardesim böyle düsünme , kusuruma bakma ben cok agresif sana karsi oynadim , wien karsi yenilme :-)))) benim isime gelir , gurubta durumlar biraz karisik. Wien kardesim kusuruma bakma ama atletico m. olarak ben cikmam gerekiyor , bak harcamayin beni sakinnn aaaa. Saka saka iyi olan kazansin ve iyi olan ikici tur kalsin , siz maclarinizi yapinda oynun sevkli olsun , birazda heycan olsun iste

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Yapacaz smdi abi :) iyi olan kazansin. Gerci wienle ne yapilabilirse artim :)

• anderlecth online varsa oynamak isteyen yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

Yapacaz smdi abi :) iyi olan kazansin. Gerci wienle ne yapilabilirse artim :)

Ben yatiyorum simdi , malum yasi adamiz , sizlerde iyi haberler bekliyorum yarin sabah yani iyi haber derken kendimi iki turda görmek istiyorum bana sakin bir sűpriz yapayin demeyin :-)))))))))

• G grubu

A.wien 0-0 Porto

Porto 1-4 A.wien

Gelsin 4 puan daha 7 puan oldu :)

• quote:

G grubu

A.wien 0-0 Porto

Porto 1-4 A.wien

Rakibimi tebrik ederim ve ayni zamanda uyarmak isterim..cok gereksiz bir anda oyuncuyu kacirmadan hava pasi atmaya calisiyorsun ve defansinda aciklik veriyosun. Birden adama basacam mantigiyla oynuyosun. Bekle bi sakin ol etrafa bi bak bosluklari doldur. R1 ile de pres yaptir. İnan faydasini goreceksin ;)

• quote:

quote:

G grubu

A.wien 0-0 Porto

Porto 1-4 A.wien

Rakibimi tebrik ederim ve ayni zamanda uyarmak isterim..cok gereksiz bir anda oyuncuyu kacirmadan hava pasi atmaya calisiyorsun ve defansinda aciklik veriyosun. Birden adama basacam mantigiyla oynuyosun. Bekle bi sakin ol etrafa bi bak bosluklari doldur. R1 ile de pres yaptir. İnan faydasini goreceksin ;)

Kardes iddaa kalmamisti artik son oyuna bakma sen. Uyarilar icin yine de sagol
    Diger senle oynamayan arkadas oynarsa isin zor bende seni uyariyim. O arkadas iyi oynuyor :)
    Sana bana benzemiyor
    Bu arada bende seni tebrik ederim. Guzel oyundu. Cok gol kacti iki mactada hersey olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetiker -- 11 Mart 2014; 2:33:14 >

• Arkadaşlar bugün kusuruma bakmayın şömine başındaydım tüm gece o yüzden güncelleme yapamadım özrünüze sığınıyorum. Yarın öğlen ilk işim bunları güncellemek olacak saygılarımla. Hayırlı geceler....

• tetiker T kullanıcısına yanıt
    Kendisi bilir hocam. Heran ne olacaginj kimse.bilemez. bugun 6 da acacam ps yi online olursa yaparim. Bugun online olmazda bu saatten snrada yapabilecek.bisey yok.

• quote:

Kendisi bilir hocam. Heran ne olacaginj kimse.bilemez. bugun 6 da acacam ps yi online olursa yaparim. Bugun online olmazda bu saatten snrada yapabilecek.bisey yok.

Simdi sevgili kardeşlerim, G Gurubun son durumu

Altletico : Punan 11 / Averaj + 10 tüm maclar tamamlandı
    Zenit : Punan 8 / Averaj + 3 ( iki mac kaldı )
    Wien : Puan 7 / Averaj + 2 ( iki mac kaldı )

Porto Takimi tüm maclarını tamamladı ama turnovaya maalesef veda etmek zorunda kaldı , bu arada dün oynamış olduğun maclar icin seni tebr. ederim , birdahaki turnovada eminim daha başarlı olursun

Şimdi guruptan benim cıkıcağım kesin görülmektedir , ama lider olarakmı yoksa ikinci olarakmı bu beli değil , cünkü hem Wien hemde Zenit gurup birinci olma imkanı var . Bir tatsılık yaşandığı icin dün maclarınızı maalesef yapamadınız burda şimdi kimin hakklı ve kimin hakksız olup olmadığını tartışmak gerek yok , ikinisde iyi oyuncusunuz ve saygılı insanlarsınız . Şimdi kurarlara göre Kadri dostum bugün 2 Tur fixtürünü acıklayacaktır . Sizler ama bu son kalan maclarınızı bugün aksama bırakıyorsunuz .

Ben şöyle bir öneride bulunmak isterim , tabiki bunun son kararı Kadir kardeşimiz verecektir ( ve sizlerde tabiki bu son maclarınızı bugün yapacak iseniz ) beni gurup ikincisi olarak kayıt lara gecsin ve sizin ikinizin oynanacak maclardrın sonucuna göre sizlerden biri gurup birincisi olsun , dolayısı kadir kardesimiz 2 Tur kuraları bugün belirtmiş olduğu gibi öğlen cekebilir , sizlerde bu akşam maclarınızı yaptığınızda hemen ardından kim hakk kazandıysa 2 Tur macını yapar , böylece bu gerginligi ortadan kaldırmış oluruz . Tabiki bu sadece bir oyunun , ama ben isterdimki bizim gurup bu tür sorunlar ile karşılamasın , cünkü ben hepiniz ile oynadım ve hepinizde bir birinden değerli arkadaşlarsınız . Bu arada kendimi neden gurup ikincisi olarak koyduğumu da belirtmek isterim , cünkü hem Zenit hemde Wien bu durumda bare ikinci turda biraz daha sanslı olur diye düşündüm , bendeki Atletico takimi 2 turda diğer gurup larda bulunan 1 cilerine rahatca oynaya bilir diye .

Bunlar tabiki benim düşüncelerim, kimse dediklerime alınmasın , karar Kadir karşesimin

Herkeze ikici turda başarılar dilerim

• Smskdr kardesim bizim son macimizi yazmamissin chelsea basel maclariyla e grubu tamamlandi bile

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Aksam 6 da online olacagim. Kendisini bekliyecegim.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.