Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smskdr

3-0 hükmen galip geleceksin ;)

Bizim durum ne olacak b grubunda hocam bilgilendirirsen sevinirim
  • ylmzyksl kullanıcısına yanıt
    Yarın arkadaşlat girmezse hükmen galip sayılacaksknız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Good Morning Vietnam

Bizim G gurubu dün gece yapmış bir macı , Zenit Tebr. ederim , bu arada şu an sadece Wien Takımı ortalarda yok , umarım aksam belirtilen saate kadar gelir ve Zenit ve Porto ile maclarını tamamlar , gelmez ise Zenit takimını gurup birinci olarak tebrik ederim kendimde gurup ikinci olarak tebr. ederim ve 2 Tur eşleşmeleri heycan ile beklemekte olurum . 2 Tur'da artık motorun gücünü göstermemiz gerekiyor

Bu arada Aykut kardeşimizi özleyecem kendisi kendi kararlığıla turnovadan veda etmişti ( veda etmesi bir kac gün oluyorda ben daha yeni birşeyler yazmaya imkan buldum Ş.L Juventus ) , mac yorumlarına ve takım ile acıklamamalarına hayran kalıyordum ( ayrıca tabiki kendine has bir oyunun tarzı ile'de insanı hayran bırakıyordu ) , turnovaya neşeli bir şeklide renk katıyordu . Ama vermiş olduğu kararlığına saygı duymak gerekiyor .

Herkeze başarlı bir hafta dilerim

• Almanya Forması altında son iki maçta defansta şov yapan Per Mertesacker Alman Kanalı RTE'ye verdiği demeçte artık Arsenal forması altında da maçlara ilk 11'de başlamak istediğini belirtti. Hocasının çok yavaş olduğu için kendisini oynatmadığını öne süren Per görev verildiği takdirde kırmızı beyazlı formayı layık olduğu günlere geri döndüreceğini söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Almanya Forması altında son iki maçta defansta şov yapan Per Mertesacker Alman Kanalı RTE'ye verdiği demeçte artık Arsenal forması altında da maçlara ilk 11'de başlamak istediğini belirtti. Hocasının çok yavaş olduğu için kendisini oynatmadığını öne süren Per görev verildiği takdirde kırmızı beyazlı formayı layık olduğu günlere geri döndüreceğini söyledi.

aynen arkadaşlar oyunun icine biraz neşe katalım , bukadarda ciddi olmaması gerek yok

• CSKA ve Tothenam bu akşam buluşalım artık lütfen. Saat 20:30 21:00 arası kesin online olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Kadir dostum , bizim bu G guruptan hic bir ses cikmiyor , Zenit kardesim rakipleri bekliyor , saat su an 23: 52 , saat 00:00 vakit verilmisti , keske porto ve wien zaman ayirip gelselerdi .......

Selam hocam. Benim bir arkadaşla eksik maçım kaldı ama o arkadaşa ulaşamadım henüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetiker -- 10 Mart 2014; 12:02:08 >
  • tetiker T kullanıcısına yanıt
    Hangi arkadaş ?

• oguz_kaan_7 kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakma dun aksam musait olamadim. Bu aksam kesin bitirelim bu isi. İyi gunler.

• Porto ne zaman yapabiliriz maci ?

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

CSKA ve Tothenam bu akşam buluşalım artık lütfen. Saat 20:30 21:00 arası kesin online olurum.

Haci ben cska ile yaptim maclarimi ama bir turlu tottenham ile yapamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdogan_cicik

quote:

Orijinalden alıntı: inzu

CSKA ve Tothenam bu akşam buluşalım artık lütfen. Saat 20:30 21:00 arası kesin online olurum.

Haci ben cska ile yaptim maclarimi ama bir turlu tottenham ile yapamadim

tottenham a yedek adam vermişler beni eklemiş ama online olmadı dün bekledim epey. bugün gelir inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

Porto ne zaman yapabiliriz maci ?

18:00 gibi evde olurum uyar mı hocam?
  • C grubu onlineım...

Anderlet ortalıkta mısın ?
  • tetiker T kullanıcısına yanıt
    Aksam 8 de yapsak.olur mu ?

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Ayhan abi valla bu grup biraz tehlikeli aksam ki performansima gore sana elveda diyeniliri abi :))

• quote:

Aksam 8 de yapsak.olur mu ?

hocam 8 de dışarda olurum da 6 olmuyorsa 12 den sonra olabilir
  • quote:

Ayhan abi valla bu grup biraz tehlikeli aksam ki performansima gore sana elveda diyeniliri abi :))

bu konuda gercekten hakklısın , herşey senin Zenit ile yapacağın maclara kaldı , tabiki bu arada Porto ile macın var bu iki macıda alman gerekiyor , ve Zenit takimına sadece 3 punan kaybetme lüksün bulunuyor , biraz karşık oldu bizim gurup , ben kendi işimi cok zora soktum bu durumda , Zenit kardeşime iki macta berabere kaldım ( hele 3:1 öndeyken ) , sana karşıda 3 puan kaybetim

• Arkadaşlar Wien ile olan maçlarımı yanlış anlamazsanız yapmayı düşünmüyorum. Sebebine gelirsek kaç gündür maçlarımızı yapamıyoruz.

Dün anlastık tam 4 saat arkadaşı bekledim. Keşke giremeyeceğini söylemiş olsaydı o kadar beklemezdim. Az önce forumda görünce eve geldim mesaj attım aksam 8 den sonra girebilirim diyor. Daha Porto ile olan maçları duruyor.

Ben saygı duyarım yogunluk kimse ps başında yatıp kalkmıyor hepimizin işi gücü var ve günde 1 saat ayırıyoruz. Yoğun olan bi zamana denk gelirse gruptaki arkadaşlar bilgilendirilir ortak bi zamana randevu koyulur maçlar yapılır.

Yanlış anlamayın ben dün beni 4 saat bekleten bir arkadaşımız için ben kendi programımı değiştiremem. Kızgınlıkla umarım kimseyi kırmamışımdır. Saygılar.

• tolga226 kullanıcısına yanıt
    Şehir dışındaydım bu akşam yapalımmı

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.