Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berke_Savas

A Grubundaki son 2 maçımıda ManU ya karşı tamamlamış bulunmaktayım.

ManU 1 - 0 Bayer leverkusen

Bayer Leverkusen 4 - 2 ManU

Böylece GRUPTA 10 PUAN TOPLAYARAK 2.OLARAK GRUPTAN ÇIKMIŞ BULUNUYORUM Rakiplerime başarılar diliyorum bu arada güzel maçlar oynadıkları için ManU Ve Sociedad ayrıca teşekkürler.

Tolga 1.sin hadi 1 puanla iyisin :D

İyi hadi birinci olup hedefime ulaşmışım, bir de namuğlup bitirebilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Tamam kalpler kırılmasın o kadar diyaloğumuz oldu fazla gerilmemize gerek yok. Şimdiye kadar ki katılımlarınız ve ilginiz için teşekkürlerimi sunarım.

Aynen kardeşim ücrersiz turnuvalarında zaten sorun yok. Aynen devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennerbahce34 -- 9 Mart 2014; 21:17:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar her maçı tek tek fikstüre ekleyip gruba yazmak her gün bu işlemi yapmak vs. Ortada veilen bir emek var. He 20 tl 200 tl emeğin karşılığımıdır. Hayır. Bu emek karşılığında alınan keyiftir , zevktir.

Zaten Kadir arkadaşımız farklı bi site kurmaktan ve belirli maliyetlerden bahsetti. Bunun maliyetini burdan cıkartabiliyorsa ve bunun sonucunda biz daha keyifli ligler, turnuvalar yapabileceksek helali hoş olsun verdiğim para.

• Dünya Kupası Fransa , Şampiyonlar Ligi Zenit olarak şuan bekliyorum rakiplerimi bugün yapalım maçlarımızı.

• Üstat müsaitsen yapalım maçları. Seni almışlar memnunov arkadaşın yerine bir tek senle maçlarım kaldı. Barcelona ve milan ile oynadım senle de yapalım da bitsin...

• bu da turnuva için çalışmalarım ve masam yanlış olmasında !
  • Barcelona 2- 3 Celtic
    Celtic 2- 2 Barcelona
  • quote:

bu da turnuva için çalışmalarım ve masam yanlış olmasında !

• quote:

bu da turnuva için çalışmalarım ve masam yanlış olmasında !

Mcbook air'de yakıyor, bu arada
  • Bu arada tartışmaya pek müdahil olmak istemiyorum ama yinede fikrimi belirteyim.
    Kadir kardeşimin emeği büyük. Kolay değil organizasyonunu yapmak 32 kişinin. Bu 3. turnuvası ve üçü de çok başarılı ilerliyor. Tebrik ediyorum kendisini gayretinden ötürü.
    Ama kuru kuruya tebrik etmemiz de olmaz. En azından kardeşimiz bu emeğinin karşılığı olarak çıksın şık bir yerde bizden bir yemek yesin :D

Ama Fennerbahçe34 dostuma da katılıyorum kısmen zira 30 tl başlangıç için fazla bir rakam sanki ( vermez miyim veririm ve severek katılırım elbette ne olursa olsun o başka mevzu :D ) . Onun yerine Fennerbahçe34 dostumuzun başta teklif ettiği 2 lig usulü birşeyler yapılıp sayı çoğaltılıp katılım ücreti kısılabilir. Bu sefer de daha fazla emek daha fazla çaba gerekir diyebilirsiniz o noktada da 2. ligden aramızdan bir arkadaş sorumlu olur skor ve düzenlemeleri o yapabilir. Tabi o kadar sayı çıkar mı onu da bilemiyorum sadece orta yol bulmaya çalışıyorum iyi niyetle :D

• Arkadaslar , bu ps4 kayit edilenler nasil pc aktarabiliniyor ?

• technoburak T kullanıcısına yanıt
    Yazdıkların manidar ve hoş olmuş. Düşüncen güzel ama 2 lig çıkmaz zaten projem oydu ilk mnce 1. Turnucamız bitsiz zaten o 1 aylık süreçte 21 arkadaş daha bulunur.

• quote:

Yazdıkların manidar ve hoş olmuş. Düşüncen güzel ama 2 lig çıkmaz zaten projem oydu ilk mnce 1. Turnucamız bitsiz zaten o 1 aylık süreçte 21 arkadaş daha bulunur.

Manidar demenin sebebi şık bir yerde yemek yesin bizden arkadaşımız demem sanırım ama iyi niyetle yapılmış bir şaka olarak kabul et dostum art niyetle yazmış değilim ;)
    Umarım planladığın gibi gider biz de keyifle oynumuzu oynar sohbetimizi ederiz kardeşim ne diyeyim ama Fennerbahçe34 arkadaşımızın da aramızda olmasını isterim hemen ipleri koparmayın orta yolu bulmayı deneyin ;)
  • Bencede iki lig çıkmaz gibi duruyor ve üstelik iki lig daha çok emek demek.. Evet içimizden yardımcı olmak isteyenler muhakkak çıkacaktır ama yinede o kadar sayıyı tamamlamak bence güç olur şu an için bir lig daha sağlıklı gibi duruyor. İşin rakamsal boyutu ile ilgilenmiyorum açıkçası.. ama 30 lira olması bence çok fazla değil sonuçta ciddi anlamda bir uğraş var işin içinde ben evde oğlumla şampiyonlar ligi yapıyorum mesela onunla uğraşması bile zorken 21 takımlı oluşturalacak bir lig çok emek ister
  • Bence parasal yönüne kimse bakmasin cünkü 1.500 TL + oynunlara 200 TL verebiliniyor ise, 40 mac icin 30 TL gözü kapali verilesi gerekiyor benim düsüncem tabiki

• B grubundan arkadaşlarla kalan maçları yapabilirim:
    Wiper-pekin, bitteresmer bilginize...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki gündür fixtür işine yoğunlaştım isterseniz neyle uğraştığımı düşünün. 5 haftada bitecek turuva her hafta 80 maç yapılacak ve toplam 400 maç 800 işlem demek. 1 takım 20 farklı takımla hem evinde hem deplasmanda yapacak ve fikstürde görsellik ön planda olacak. A1 a2 ...... C3 e kadar gittim takımlara kod verdim inanın çok zor :) tablonun formülleieni yapttkm elle girmicem sadece skoru giricem otomatik herşey oluyo ama fikstür tam bi natematik olayına döndü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Arkadaslar , bu ps4 kayit edilenler nasil pc aktarabiliniyor ?

Facebook hesabiniza yukluyorsunuz once.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar iki gündür fixtür işine yoğunlaştım isterseniz neyle uğraştığımı düşünün. 5 haftada bitecek turuva her hafta 80 maç yapılacak ve toplam 400 maç 800 işlem demek. 1 takım 20 farklı takımla hem evinde hem deplasmanda yapacak ve fikstürde görsellik ön planda olacak. A1 a2 ...... C3 e kadar gittim takımlara kod verdim inanın çok zor :) tablonun formülleieni yapttkm elle girmicem sadece skoru giricem otomatik herşey oluyo ama fikstür tam bi natematik olayına döndü :)

Kadir hocam bizim yaptıkların konusunda sıkıntımız yok zaten. Turnuva yada lig içinde ne gerekiyorsa yanındayız.
  • EFH1907 E kullanıcısına yanıt
    Eyw fikstür olayına 1-2 gün daha kafa patlatıcam gibi duruyo yine karıştı :)

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.