Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Tebrikler, iyi maçlardı. Son maçta bir boş kaleye kaçırdım 2-2 iken 3 puan alsaydım iyiydi ancak rakip iyi top oynadı ve hak etti diğer maçlarında başarılar dilerim.

aynen hocam kale boşken ben gol sandım dışarı çıkınca şaşırdım baya sizde şaşırdınız sanırım görüntüyü biraz geç geçtik x e basana kadar oha girmedi mi dedim ne zamandır da saçma gol görmüyordum ilk maçtaki 3.golümde yaptığım ortadan sonra onun ayağına diğerinin sırtına çarptı bir şeyler oldu girdi o da garipti
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Tebrikler, iyi maçlardı. Son maçta bir boş kaleye kaçırdım 2-2 iken 3 puan alsaydım iyiydi ancak rakip iyi top oynadı ve hak etti diğer maçlarında başarılar dilerim.

aynen hocam kale boşken ben gol sandım dışarı çıkınca şaşırdım baya sizde şaşırdınız sanırım görüntüyü biraz geç geçtik x e basana kadar oha girmedi mi dedim ne zamandır da saçma gol görmüyordum ilk maçtaki 3.golümde yaptığım ortadan sonra onun ayağına diğerinin sırtına çarptı bir şeyler oldu girdi o da garipti

aynen hocam o top nasıl çıktı anlamadım, her ne kadar şanssız olsam da çok zevkli maçlardı. Son maçtan üç puan alsaydım iyiydi ama sağlık olsun

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Katılacak arkadaşları etkilememek için burda yorum yapmak istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Açık olun bence böle bi laf atıyosunuz madem hepimiz bilelim !

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Açık olun bence böle bi laf atıyosunuz madem hepimiz bilelim !

Aynen bencede acik olman gerekiyor

• Hocam müsaitseniz yapalım maçı , iğne oldumda yorgunum maçı yaptıktan sonra yatacağım kendime geleyim dinleneyimde , bekliyorum ekledim PSN den.
  • Lig için şimdiden fire vermeye başladık.. Arkadaşlar sonuçta amaç eğlenmek turnuva sonrası çok güzel bir lig ayarlamış kadir arkadaşımız bence hepimiz buna destek çıkmalıyız.. Bu oyundan cidden çok fazla anlamam hatta çoğu maçımda online da yeniliyorum halada çözemedim nasıl oynayacağımı ama yenilsemde ben zevk alıyorum hem burda olmaktan forumda arkadaşlarla olmaktan hemde turnuvadan :))
  • Şili 2 - 2 Polonya
    Polonya 1 - 1 Şili

Harpooner arkadaşımın eline sağlık, iki maçta çok zevkliydi. Polonya ile yarı finale çıktığım için mutluyum
  • Dünya Kupası Çeyrek Final

Şili 2 - 2 Polonya
    Polonya 1 - 1 Şili

Dişe diş maçlardır, rakibime turnuvada başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Lig için şimdiden fire vermeye başladık.. Arkadaşlar sonuçta amaç eğlenmek turnuva sonrası çok güzel bir lig ayarlamış kadir arkadaşımız bence hepimiz buna destek çıkmalıyız.. Bu oyundan cidden çok fazla anlamam hatta çoğu maçımda online da yeniliyorum halada çözemedim nasıl oynayacağımı ama yenilsemde ben zevk alıyorum hem burda olmaktan forumda arkadaşlarla olmaktan hemde turnuvadan :))

Katılıyorum fakat bence fire veriyoruz diye bir durum söz konusu değil sonuçta ciddiye alanlar ve eğlenenler ücreti verip girecektir ben her zaman söylüyorum Kadir hocam harika bir iş yapıyor ve bunu yönetmek çok zor , isterse 100 lira ücret olsun yine girerim güvenim sonsuz , şunuda söylemem gerek 2 yıldır FUT kasan biriyim ve yabancı forumlarda çok fazla turnuvaya girdim hiçbiri bu kadar stabil değildi , adminler bile belirli bir saat sonra offline oluyordu bayağı bir.

bu arada amator hocam gelde bitirelim şu maçları çok yorgunumm

• quote:

Lig için şimdiden fire vermeye başladık.. Arkadaşlar sonuçta amaç eğlenmek turnuva sonrası çok güzel bir lig ayarlamış kadir arkadaşımız bence hepimiz buna destek çıkmalıyız.. Bu oyundan cidden çok fazla anlamam hatta çoğu maçımda online da yeniliyorum halada çözemedim nasıl oynayacağımı ama yenilsemde ben zevk alıyorum hem burda olmaktan forumda arkadaşlarla olmaktan hemde turnuvadan :))

Fire gibi seyler olucktir, bu her yerde mevcut ... ancak benim görüsüme göre böyle bir aciklama yapiyor isen , nedeninide bence rahat rahat yazman gerekiyor

• Asıl turnuvamız 21 martta start verecek. Gerekli kodları yazıyorum. Görsellik ön Planda olmasını istiyorum. Güzel anlaşılır arayüz ve fikstür. Karmaşıklık olmayacak biri 20 diğeri 5 maç yapmış şeklinde değil herkes eşit olacak. Ayarlamalar hergün devam ediyor rahat olabilirsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Asıl turnuvamız 21 martta start verecek. Gerekli kodları yazıyorum. Görsellik ön Planda olmasını istiyorum. Güzel anlaşılır arayüz ve fikstür. Karmaşıklık olmayacak biri 20 diğeri 5 maç yapmış şeklinde değil herkes eşit olacak. Ayarlamalar hergün devam ediyor rahat olabilirsiniz...

Aynen hocam güvenimiz ve inancımız sonsuz sana destekçiyiz hep , şu forum açma işini bence hayata geçirmeliyiz yani her türlü senin yönetebileceğin bir küçükte olsa forum olsa çok güzel olur , mesela foruma üyelik ücreti olabilir aidat tarzı , üyeleri ciddi toplamak için veya vip üyelikler felan zaten turnuvalara giriş + ücret alınacak o yüzden ciddiyetsiz insanlar girmez.
  • Yedek ŞAMPİYONLAR LİGİ - YGZ_BJK - 19- YAĞIZ - İSTANBUL

• Ben bilg müh okudum bitirdim zaten az çok bilgim var ama forumdan ziyade flash içerikli gösterişli bi site istiyorum görüşmelerim sürüyor. Öle bi durumda sizlerede haber vereceğim tşk ederim destekleriniz için

• Nedenini açıkça yazmam gerektiğini soylemissin abi. Pm atacaktım size madem öyle yazdın burdan yazayım nedenini

• Arkadaşlar oynadığımız oyun sonuçta. Odüllü lig yapılmasının amacı para veren insanın maçlarını aksatmayacağını düşündüğümüz için değil mi? Olayı fazla ticarete dönüstürmenin anlamı yok. 30tlden bahsediliyor. 20 kişi olsa 600 tl eder. Amaç odül dagıtmak olmadığı için, amaç ligin düzenli bir şekilde devamını sağlamak olduğu için 10tl ucretli olması en uygunu diye düşünüyorum. 200 tl toplanır 1nci bir şekilde odüllendırılir. Boylece hızlı turnuvalar yapılır. Kadir kardeşim emeğinin karşılığını almak istiyorsun saygı duyuyorum. Turnuvalarda birincinin aldığı odül her zaman 150-170tl bandında olursa, her turnuvadan kalan 20-30tl idare edersin. Eğer turnuvalar hızlı ilerlerse hakkını daha da fazlasıyla alırsın. Zaten şu da bir gerçek değil 30 tl 10 tl ile 20 kişinin dolacağını sanmıyorum.

• Yağız online ol 1 arkadaşı diskalifiye edebilirim bugün !

• quote:

Orijinalden alıntı: Berke_Savas

quote:

Katılıyorum fakat bence fire veriyoruz diye bir durum söz konusu değil sonuçta ciddiye alanlar ve eğlenenler ücreti verip girecektir ben her zaman söylüyorum Kadir hocam harika bir iş yapıyor ve bunu yönetmek çok zor , isterse 100 lira ücret olsun yine girerim güvenim sonsuz , şunuda söylemem gerek 2 yıldır FUT kasan biriyim ve yabancı forumlarda çok fazla turnuvaya girdim hiçbiri bu kadar stabil değildi , adminler bile belirli bir saat sonra offline oluyordu bayağı bir.

bu arada amator hocam gelde bitirelim şu maçları çok yorgunumm

Daha önceki mesajlarımda da belirtmiştim ücretli olması yada ücretin miktarı önemli değil. Çünkü zevkin bedeli olmaz eğer öyle olmuş olsaydı sanırım hiçbirimiz PS4 almazdık.. Kadir arkadaşımızın yaptığı iş gerçekten hem zor hemde çok kaliteli o yüzden belirlenen statüde oynayıp alacağımız keyfe bakmalıyız..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Arkadaşlar oynadığımız oyun sonuçta. Odüllü lig yapılmasının amacı para veren insanın maçlarını aksatmayacağını düşündüğümüz için değil mi? Olayı fazla ticarete dönüstürmenin anlamı yok. 30tlden bahsediliyor. 20 kişi olsa 600 tl eder. Amaç odül dagıtmak olmadığı için, amaç ligin düzenli bir şekilde devamını sağlamak olduğu için 10tl ucretli olması en uygunu diye düşünüyorum. 200 tl toplanır 1nci bir şekilde odüllendırılir. Boylece hızlı turnuvalar yapılır. Kadir kardeşim emeğinin karşılığını almak istiyorsun saygı duyuyorum. Turnuvalarda birincinin aldığı odül her zaman 150-170tl bandında olursa, her turnuvadan kalan 20-30tl idare edersin. Eğer turnuvalar hızlı ilerlerse hakkını daha da fazlasıyla alırsın. Zaten şu da bir gerçek değil 30 tl 10 tl ile 20 kişinin dolacağını sanmıyorum.

Dostum sen sadece birinceyimi ödül verirdin ???

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.