Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Derdini anladım ben senin arkadşaım. Şuanda bi firmada üst düzey yöneticiyim 200 tl karın nereye gideceğini bilmeden böle yazı yazman bile etkiledi beni. Günlük sigaraya 30 tl veren insanlar var burda1 aylık turnuvadan bahsediyoruz. Ben bunun için kodlar yazıp düzenlemeler yapıyorum 3 gündür saatlerimi veriyorum ayrıca bilg müh bitirmiş biri olarak bi siteye versem şu turnuvaya verdiğim vakti emin ol 5000 tl reklam geliri alırım sadece. Buradaki ama oluşturduğum ortam dostluk ve ilerde daha büyük projeler. 20-30 tl ile 800 maçın ben severesini tutup saatlerimi veremem k bakma. 1. Ye 240 tlye kol 2. 3 aylık psn üyeliği 30 tl ilk 3 ücretsiz katılım hakkı 250 tl yapıyor ihtiyacı olan arkadaşında hesabına yatırabilim bu parayı sen beni yanlış anlamışsın bende seni yanlış tanımışım.. Diğer turnuvalarda başarılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Yağız online ol 1 arkadaşı diskalifiye edebilirim bugün !

Ok bro pm atarsın öyle olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Derdini anladım ben senin arkadşaım. Şuanda bi firmada üst düzey yöneticiyim 200 tl karın nereye gideceğini bilmeden böle yazı yazman bile etkiledi beni. Günlük sigaraya 30 tl veren insanlar var burda1 aylık turnuvadan bahsediyoruz. Ben bunun için kodlar yazıp düzenlemeler yapıyorum 3 gündür saatlerimi veriyorum ayrıca bilg müh bitirmiş biri olarak bi siteye versem şu turnuvaya verdiğim vakti emin ol 5000 tl reklam geliri alırım sadece. Buradaki ama oluşturduğum ortam dostluk ve ilerde daha büyük projeler. 20-30 tl ile 800 maçın ben severesini tutup saatlerimi veremem k bakma. 1. Ye 240 tlye kol 2. 3 aylık psn üyeliği 30 tl ilk 3 ücretsiz katılım hakkı 250 tl yapıyor ihtiyacı olan arkadaşında hesabına yatırabilim bu parayı sen beni yanlış anlamışsın bende seni yanlış tanımışım.. Diğer turnuvalarda başarılar....

Bu yaziya sadece alkis edilir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Arkadaşlar oynadığımız oyun sonuçta. Odüllü lig yapılmasının amacı para veren insanın maçlarını aksatmayacağını düşündüğümüz için değil mi? Olayı fazla ticarete dönüstürmenin anlamı yok. 30tlden bahsediliyor. 20 kişi olsa 600 tl eder. Amaç odül dagıtmak olmadığı için, amaç ligin düzenli bir şekilde devamını sağlamak olduğu için 10tl ucretli olması en uygunu diye düşünüyorum. 200 tl toplanır 1nci bir şekilde odüllendırılir. Boylece hızlı turnuvalar yapılır. Kadir kardeşim emeğinin karşılığını almak istiyorsun saygı duyuyorum. Turnuvalarda birincinin aldığı odül her zaman 150-170tl bandında olursa, her turnuvadan kalan 20-30tl idare edersin. Eğer turnuvalar hızlı ilerlerse hakkını daha da fazlasıyla alırsın. Zaten şu da bir gerçek değil 30 tl 10 tl ile 20 kişinin dolacağını sanmıyorum.

Katılıyorum, aynı şeyleri yazacaktım ama ben de yanlış anlaşılma olmasın diye yazmamıştım.

• Tamam arkadaşlar herkesin katılabileceği bi turnuva değil bende herkesin katılmasını istemiyorum zaten. Açıklamayıda yaptım biraz önce. Böyle açık olduğunuz içinde teşekkürler...

• G gurubu , umarim maclarinizi bugün yaparsiniz ,heycan ile sonuclari bekliyorum

• Adam 20 tl ile idare edersin dedi şaka gibi kimlerle oynuyoruz biz bu oyunu çözemedim...

• Arkadaslar bakın. Öncelikle şunu netleştirelim. Bizim şikayet ettiğimiz şey ne idi? Ligin düzenli devam etmemesi ve maçların aksatılmaması değilmiydi ? Sonra ne denildi ki turnuvalar ücretli olur ise para ödeyerek turnuvaya giren kişiler turnuvaya devam ederler aksatmazlar. Aynen bende duşünüyorum böyle. Yani asıl amaç ödül dağıtmak değil, maçların hızlı ve aksatılmadan devamını sağlamak. Ha lig bitti toplammis olan bi meblağ var ne yapalım bunu? Ee onu da 1nciye ödül olarak hediye alalım.

Olay bu değil mi ? Böyle olmaması gerekmiyor mu ?

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Tamam açıklıyorum amaç 1 ay boyunca uğraşıp ortada kalan 200 tl yi sınırsızca ve delicesine harcamak !

• Gerilmeye gerek yok. Ben katilmayacağımı belirttim sadece. Sebebini özelden sordunuz. ( ayhan abi ve kadir ) cevabını özelden verecektim. Sonra baktım burdan cevap vermem gerektiğini bildirdiniz. Bende burdan cevap verdim.

Ayrıca kadir kardeşim bir bilgisayar muhendisinin aylık alacaği para 5 bin lira falandır. Bir turnuva bir ay sürüyor ise aylık maaş olarak 5bin toplayalım verelim sana gönü böyle ister.

• Zaten birinciye ödül alınacak ayrıca bu işi yapan arkadaşın da bir emeğinin olması gerekir hangimiz böyle bir şey için oturup kafa yorabiliriz ki yada yorsak bile ne kadar işin içinden çıkabiliriz.
    Bende kalan şu 200 tl yi sana vermek isterim gönül istemiyo ama cidden vermek isterim. Olur mu ? Ve evet bilg müh oldaydım aylık alacağım ğara o olurdu ama ne olduğumu söyledim 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 9 Mart 2014; 21:04:45 >
  • quote:

Arkadaslar bakın. Öncelikle şunu netleştirelim. Bizim şikayet ettiğimiz şey ne idi? Ligin düzenli devam etmemesi ve maçların aksatılmaması değilmiydi ? Sonra ne denildi ki turnuvalar ücretli olur ise para ödeyerek turnuvaya giren kişiler turnuvaya devam ederler aksatmazlar. Aynen bende duşünüyorum böyle. Yani asıl amaç ödül dağıtmak değil, maçların hızlı ve aksatılmadan devamını sağlamak. Ha lig bitti toplammis olan bi meblağ var ne yapalım bunu? Ee onu da 1nciye ödül olarak hediye alalım.

Olay bu değil mi ? Böyle olmaması gerekmiyor mu ?

Kadir arkadasimiz taaaa baslarda bile böyle bir turnovadan bahsetmisti birinci sampiyonlar liginde sende vardin kardesim okumus olman gerekiyor bunu, turnovanin ödülü olmasina karsi böyle acikamalara ben bir anlam veremiyorum, burda katilim ücreti 100 tl olabilir 10 tl olabilir bunun bir önlemi yok, yoksa sizler tüm düzenlelen turnovalar hakkinda otorup hesapmi yapiyorsinuz vay be bunu düzenleyen köşe olmuşmu diye , katilamak isteyen katilir burde kimse zorla tutlmuyor ve zorla oynatilmiyor, düzenleyen okadar baska arkadaslar var .....

• 200tl toplanir. Bana değil Birinciye odül verilir. Hani deniyor ya arkadaşlık ortam vs. Bunun devamı sağlanır. Benim derdim ödül falan değil ki. 200 tl değil ki. Benim derdim güzel bir ortamda hızlı akıcı bir ligde oynamak.

Tamam kalpler kırılmasın o kadar diyaloğumuz oldu fazla gerilmemize gerek yok. Şimdiye kadar ki katılımlarınız ve ilginiz için teşekkürlerimi sunarım.

• quote:

Gerilmeye gerek yok. Ben katilmayacağımı belirttim sadece. Sebebini özelden sordunuz. ( ayhan abi ve kadir ) cevabını özelden verecektim. Sonra baktım burdan cevap vermem gerektiğini bildirdiniz. Bende burdan cevap verdim.

Ayrıca kadir kardeşim bir bilgisayar muhendisinin aylık alacaği para 5 bin lira falandır. Bir turnuva bir ay sürüyor ise aylık maaş olarak 5bin toplayalım verelim sana gönü böyle ister.

Ayrica kardesim özeldende olsa burdan da olsa bir önemi yoki, sen ilk aciklamani zaten forma yazmisin , bunu yazmaya gerek duymaya bilirdir degilmi

• Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Tamam zaten ayhan ağabey ben de onu diyorum. Arkadaş emek veriyor v.s ilk CL liginde de bahsedildi doğru. Ama katılım ücreti boyle 30tl lerde uçmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Gerilmeye gerek yok. Ben katilmayacağımı belirttim sadece. Sebebini özelden sordunuz. ( ayhan abi ve kadir ) cevabını özelden verecektim. Sonra baktım burdan cevap vermem gerektiğini bildirdiniz. Bende burdan cevap verdim.

Ayrica kardesim özeldende olsa burdan da olsa bir önemi yoki, sen ilk aciklamani zaten forma yazmisin , bunu yazmaya gerek duymaya bilirdir degilmi

Bunu yazmaya.gerek duydum cunki; kadir kardeş kafamdaki kişiler belli dedi. O kişilerden biri de benim biliyorum. Ona göre duzenlemeler hesaplamalar yapsın diye dedim.

• A Grubundaki son 2 maçımıda ManU ya karşı tamamlamış bulunmaktayım.

ManU 1 - 0 Bayer leverkusen

Bayer Leverkusen 4 - 2 ManU

Böylece GRUPTA 10 PUAN TOPLAYARAK 2.OLARAK GRUPTAN ÇIKMIŞ BULUNUYORUM Rakiplerime başarılar diliyorum bu arada güzel maçlar oynadıkları için ManU Ve Sociedad ayrıca teşekkürler.

Tolga 1.sin hadi 1 puanla iyisin :D
  • Çekişmeli maçlar olmuş anlaşılan berke arkadaşım tebrik ederim.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.