Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce öyle birşey gördüğümü hatırlıyorum ama neydi tam olarak emin değilim forumun düzenlediği birşeydi sanırım
  • G grubu porto ve zenit. Musaitseniz heran macimizi yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tetiker

Selam
    Porto olarak musaitim oynayabiecek varsa bkliyorum ps4 de

Kardeşim 20:00 dan sonra online olacağım bugun bitirelim maçlarımızı (zenit)

• G grubu

son maclarim

Porto : Atletico M. = 0 : 6

Atletico M. : Porto = 5 : 0

Arkadasi tebrik ederim, güzel oynadi . Kusuruma bakma eger biraz fazla pressli oynadiysam , her atigim nerdeyse giriyordu takim cok iyi bir durumda su an . Arkadasa kalan maclarinda basarilar dilerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web site fikri çok mantıklı hepimiz oraya taşınıriz

Bu arada Bizim Tolga hocam ile maclar

1-1 ve 1-4 ben yendim. A GRUBU SON MAC MANU VE BENIM aksam 7 den sonra full açığım manuya duyurulur

• şuan müsait misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

quote:

Selam

Hocam 8 gibi isim var benim de kaca kadar burdasin acaba? Gece yapsak olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

H grubu icin 8-11 arasi musaitim.

tamamdır online ım şuan
  • tetiker T kullanıcısına yanıt
    tetiker arkadaşım diskalifiye yolu gözüküyor size. daha fazla online olabilirseniz hiçkimse rahatsızda olmaz turnuva daha hızlı ilerler... saygılarımla..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

quote:

Selam

Hocam 8 gibi isim var benim de kaca kadar burdasin acaba? Gece yapsak olur mu?

Hocam gecede online olmaya çalışırım sorun değil haberleeşelim ancak son güne bırakmasak keşke başarılar.

• Amatör hocam iğne yedim bugun 2 gundur yiyorum saglam usutmusum . Şimdi eve dönüyorum yapalim donunce saat 7.45 uygunmudur

• cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Gruplardan sonra bir daha karşı karşıyayız dostum, bu akşam full müsaitim, istediğin zaman yapabilirim.
    Şili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Gruplardan sonra bir daha karşı karşıyayız dostum, bu akşam full müsaitim, istediğin zaman yapabilirim.
    Şili

Aynen hocam, erken karşılaştırdılar bizi Ben de açıyorum PS'i yapalım maçımızı, şimdiden başarılar diliyorum sana, güzel maçlar olur umarım
  • Arkadaşlar bulunduğum iki turnuvayı bitirdikten sonra "ödüllü" diye adlandırılan ligde yer almayacağım. Şimdiden söylemek istedim.

• @amator ruhlu musaitsen yapalim

• Milan 4-1 Barcelona
    Barcelona 2-2 Milan

çok güzel maçlardı rakibimin eline sağlık turnuvalarda başarılar dilerim
  • Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Kazanırım haksızlık olmasın diye mi :)

• B grubunda realmadrid olarak 9 dan sonra onlineim, en azindan 1 rakibimle mac yapmak istiyorum

• byzantium kullanıcısına yanıt
    Tebrikler, iyi maçlardı. Son maçta bir boş kaleye kaçırdım 2-2 iken 3 puan alsaydım iyiydi ancak rakip iyi top oynadı ve hak etti diğer maçlarında başarılar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Arkadaşlar bulunduğum iki turnuvayı bitirdikten sonra "ödüllü" diye adlandırılan ligde yer almayacağım. Şimdiden söylemek istedim.

Ooohhhhh, bu durumda sampiyonluk benim , bende kara kara düsünüyordum bu Enes dostumu nasil yenecem diye .... saka bir yana neden katilamiyorsun Enes kardesim ? Daha seninle final maclari yapacaktik olmadi simd ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.