Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece geç oldu ama yarın tüm gün boşum istediğin zaman oynayabiliriz

Edit: Öküzlüğümü mazur gör hocam, aramıza ayrıca hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga226 -- 9 Mart 2014; 2:07:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Bu gece geç oldu ama yarın tüm gün boşum istediğin zaman oynayabiliriz

Edit: Öküzlüğümü mazur gör hocam, aramıza ayrıca hoşgeldin

Hoşbulduk estağfurullah hocam çok mutluyum aranıza katılmaktan zaten 7 /24 fifada olan biriyim inanılmaz harika birşey oldu benim için bu arada ;

Grubumda Real Sociedad ile yaptığım maçlardan ;

Bayer Leverkusen 0 - 2 Real Sociedad

Real Sociedad 0 - Bayer Leverkusen 1

ilk maçı kaybettim ikinciyi aldım tebrik ediyorum theoverclocked hocamı

• A Grubundaki ilk maçlarım ;

Bayer Leverkusen ( Berke_Savas ) 0 - 2 Real Sociedad( theoverclocked )

Real Sociedad ( theovkerclocked) 0 - 1 Bayer Leverkusan ( Berke_Savas)
  • tebrikler hocam

böylelikle grup maçlarını tamamlamış oldum toplamda 6 puana ulaşabildik ve elendik
  • french press kullanıcısına yanıt
    Merak etme ben çoktan elendim :D
  • French hocam harikulade iki maç oynadık gerçekten ilk maç ben çok kaçırdım ikinci maç sen skorlar tam ters, ayrıca SMSKDR hocam bu turnuvayı ve böyle bir organizasyonu düzenlediğin için çok teşekkürler :) harika ilerideki ücretli turnuvaları heyecanla bekliyorum.
  • Bostaki takima talibim.

İsim: Murat
    Yas: 28
    PSN: muratav
    Yer: İstanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taslak çalışmamı 1. sayfaya sundum... şimdilik daha devamı gelecek :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

taslak çalışmamı 1. sayfaya sundum... şimdilik daha devamı gelecek :)

Gerçekten çok fazla mesai ve ilgi isteyen bir etkinlik , yönetici denilen özellik sizde olmalıki harikulade idare ediyorsunuz hocam , maalesef türkiyede bu tarz online turnuvalar pek düzgün yapılamıyor fakat forum ortamında on numara bir samimiyet :)

Bu arada hocam bendende güzel bir öneri bence ;

Giriş ücreti 5 lira dersek , ki zaten turnuvaya katılan insanların kapasitesi elitliği ve ciddiliği belli 5 liranın problem olacağını sanmıyorum , aylık turnuva gibi olacaktır zaten , ilk 3 için ödül koyarsanız daha yapıcı ve daha devamlılığı olabileceğini düşünüyorum örneğin 20 takım katılsa 100 lira birikse toplam 1.60 , 2. 30 , 3.10 lira şeklinde mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetÇakar -- 9 Mart 2014; 4:28:47 >

• Taslak çok güzel duruyor takım tercihi olarak da bence bir kaç değişiklikle daha güzel olabilir ama çok da fark etmez benim açımdan, bu haliyle gayet iştah açıcı
  • Kadir kardesim , taslak baya iyi olmus ellerine saglik , bence gayet yeterlidir, burdaki tek ve önemli olan oyuncularin bu organisasiona saygi göstermesi ve kuralara uygun bir sekilde oynanmasi. Bu turnovaya katilacak arkadaslar bu olayi bir hobbi olarak benimsemeli aksi taktirde sorunlar yasanir . Her nekadar fifa hayatimiz olmadigini farkinda olsak da yinede önem verilmesi gerekiyor , bu durumda mükemlel bir organisasiyon olmus olur ve kadir kardesimiz yapmis oldugu emeginin karsiligini almis olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berke kardeşim 5 ₺ mi yazdın hatta ilk 3 e ödül mü yazzdın tam anımsayamadım :) 20 kişiden 100 tl toplicam ve ilk 3 e şeker mi dağıtacağım :) 1 takım 40 maç yapacak 20 takım tam 800 maç demek. Katılımın 30 tl den aşağı olacağını dşünmüyorum. 1. Zaten ds4 orjinal kol alacak. Benimde bi çıkarım olmalı dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 9 Mart 2014; 11:53:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Berke kardeşim 5 ₺ mi yazdın hatta ilk 3 e ödül mü yazzdın tam anımsayamadım :) 20 kişiden 100 tl toplicam ve ilk 3 e şeker mi dağıtacağım :) 1 takım 40 maç yapacak 20 takım tam 800 maç demek. Katılımın 30 tl den aşağı olacağını dşünmüyorum. 1. Zaten ds4 orjinal kol alacak. Benimde bi çıkarım olmalı dimi

• H grubunda olan arkadaslar tekrar yazıyorum akşam mac yapabiliriz, yasinkaplan harıcınde onlıne olan ve benı ekleyen yok.

• Forumu takip etiyosunuz galiba murat bey.

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Valla işten gelince bakmaya calısıyorum, turnuvada iddialı değilim ama buraya katılarak bi soz verdık ondan her macta yenılsemde macları tamamlamamız lazım

• Kadir hocam, B grubuna yeni katılan arkadaşın psn ismi: bitteresmer yazmışsın ama öyle bir oyuncu yok diyor psn?
    Yanlış yazıldı heralde...

• Kadir hocam ben 800 maç olduğunu nereden bileyim :D bizim şu anki şampiyonlar ligi gibi sandım fazla maç yok sandım , ayrıyetten 30 lira giriş değil 100 lira giriş olsa ben yine girerim fakat forumda önceki konularda 5 lirayı bile çok bulan olmuştu bu yüzden yazdım yanlış anlamayın :)) yoksa 30 liraysa daha iyi daha ciddi bir turnuva olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetÇakar -- 9 Mart 2014; 13:02:54 >
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Kayıt yaptırırkenki adına bakarsan kardeşim bulabilirsin. Atlamış olabilirim pm atıpta öğrenebilirsin

• G gurubu

Porto dostum , saat kacta online olursun ? Burdan yada psn haber verebilirisen memnun olurum .

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.