Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eline sağlık bol pozisyonluydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Eline sağlık bol pozisyonluydu

Teşekkürler Buffon beni çok uğraştırdı .Şampiyonlar liginde yer varsa girebilirim hocam bu arada

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barcelona ile turnuvaya girmiş bulunmaktayım, rakiplerimin Psn adreslerini ekleyeceğim şimdi. Kadir abiye teşekkür ederim Herkese başarılar.
  • Schalke 0-2 Basel
    Basel 4-1 Schalke

İnter 0-5 Basel
    Basel 4-0 İnter

Arkadaslara oyun icin tesekkur ediyorum.

• Harun kardesım tarumar etti beni . Dedıgım gıbı cok iyi oyuncu eline saglık pek zevk alamadık ama :p

• daha sık online olursanız turnuvanın kalitesi dahada ileriye gidecektir. oyununz içinde teşekkürler baselle dağıttınız resmen beni.
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    bir kac gun icin boyle bir sorun yasadım. Bundan sonra maclar zamanında yapılacaktır. Chelsea olan arkadasla macımız kaldı onun haberini bekliyorum. Basel gerçekten çok kötü bir takımmış, bir madrid karsısında neler olacak bilemiyorum :)
  • Dortmund 1-5 Marsilya
    Marsilya 2-0 Dortmund

• saaat 10 dan beri online durumdayım grubumda ki kimse yok. daha 1 tane maç yapamadım. ufak çocuklarla aynı gruba mı düştüm ne oldu anlamadım valla :)

artık beni mi atarsınız maç yapmadım diye, yoksa 2 gündür benle maç yapmayan arkadaşlarımı bilmiyorum..

iyi akşamlar
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    sorun değil 6 arkadaşı diskalifiye ettim birazdan güncellediğimde belli olacaklar. ama sizi sürekli online görüyorum yarın arkadaşlar girer maçlarınızı bitirmiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

bilgi amaci ile yaziyorum, porto takimi ancak yarin müsait olabilecekmis maclarini yapmak icin.

zenit ve wien bilmiyorum nezaman maclarini yaparlar umarim bügün yaparlar, ve sadece porto ile maclari kalir yarin icin.

Bende yarın online olacağım yarın kalan maçlarımı yapabilirim umarım iyi sonuçlar alırım.
  • EVET DONANIMHABERİN SERVERI SORUNU ÇÖZÜLÜNCE GÜNCELLEMEMİZDE GELDİ.

DİSKALİFİYE OLAN 6 ARKADAŞ VE YERİNE GEÇEN ARKADAŞLARI EKLEMENİZİ İSTERİM. BELİRTMEK GEREKİRSE

TAKIM --- DİSKALİFİYE --- YENİ ARKADAŞIMIZ

BARCELONA - memnunov - Einstein_DH

REAL MADRİD - ugur8932 - WİPER-PEKİN

AJAX - kaplanyasin - fennerbahce34

TOTTENHAM HOTSPUR - aliustaTR - uncharted109

JUVENTUS - aykut_fb1907 - bitteresmer

BAYER LEVERKUSEN - serkahnu - Berke_Savas

DİSKALİFİYE OLAN ARKADAŞLAR DİĞER TURNUVALARIMA KATILAMAYACAKLARDIR. İSTİSNA DURUMUNA GÖRE 2. PLANDA TUTULACAKTIR... İYİ GECELER...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 9 Mart 2014; 1:09:16 >
  • Çeyrek Final eşleşmeleri oldukça çekişmeli olacak.

Rakibim Almanya'ya başarılar diliyorum. Henüz 2 aylık bir Fifa oyuncusu için buraya kadar gelmekte bir başarı diye düşünüyorum. Umarım kupayı hakeden kazanır.

Kadir kardeşim bari bu turnuvayı kazanan kişi ücretli yapılacak turnuvaya ücretsiz giriş hakkı kazansın. (bir öneri)

En azından bir ödül vermiş oluruz.
  • oguz_kaan_7 kullanıcısına yanıt
    ÖNERİ KABUL EDİLMİŞTİR.
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • A Grubunda Bayern Leverkusen boş kalmış ve şahsım tarafına tahsis edilmiştir.
    Bayern Leverkusen olarak , gruptaki hiçbir maçım oynanmamıştır bu yüzden , yarın 00:00 a kadar yani Turnuvanın gruplar kısmının biteceği saate kadar maçları oynamam gerek , lütfen A GRUBUNDAN AÇIK OLAN ARKADAŞLAR Özelden ulaşsın maçlarımı tamamlayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunulu55

Schalke 0-2 Basel
    Basel 4-1 Schalke

İnter 0-5 Basel
    Basel 4-0 İnter

Arkadaslara oyun icin tesekkur ediyorum.

Kardeşim psn adresını ver bu aksam oynayalım olur mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 9 Mart 2014; 1:30:46 >
  • psn numaralarını alıp ekleyebilirsin. online olduklarını görebilirsin. Yoklarsa yarın zaten girer arkadaşlar yarın başlarsın. Tekrardan hoşgeldin savaş.
  • musaitseniz yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

musaitseniz yapalım

Tamam hocam
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.