Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    M.city 1-3 B.munih

Arkadasi zaman gecirmw konusunda tebrik ederim. Dk 50 den itibaren zamana oynayan bir arkadas.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Çok uğraştırıcı bi tablo ve fixtür olcakk zorlanmcam ama çok keyif alacağız eminim.

Hocam ben cska ile 2 macimida kazandim simdi arkadas diakalife olursa puanlarim yanmaz dimi

• G (porto ve zenit )grubu evde olmadigimdan dolayi yarin ogleden sonra musaitim olabiliyorum ancak. Yarin maclarimizi tamamlayalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F gurubu bizim aynı gün bitiriyorduk nerdeyse arkadaşlarla belkide bitmiştir :) Bu arada genelde online olan arkadaşlar belli zaten o yüzden lig konusunda sıkıntı olacağını sanmıyorum ve fikstüre uyulursa daha heyecan verici olacağı kesin..
  • Puanlar yanmaz arkadaşım gelen yedek arkadaş bile bile kabul ediyor.

• a grubu

m.united 2-1 r.sociedad
    m.united 0-0 r.sociedad

son iki maçım kaldı ancak @serkahn arkadaşımız daha maç bile yapmadı yanlış bilmiyorisem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amator ruhlu -- 8 Mart 2014; 15:48:13 >
  • quote:

2 gündür sitede yaşanan sıkıntı nedeniyle upload yapamadım. Elimde fixtür ve güncel durumlar hazır iş çıkışı eve gittiğimde tekrar upload edeceğim sitesen kaynaklı bi gecikme oldu..

Tamam , kolay gelsin
  • Real Sociead 1:2 Manchester United
    Manchester United 0:0 Real Sociead

Bayer leverkusen ile maçım kaldı tur şansımız da mucizelere kaldı sanırım
  • quote:

Puanlar yanmaz arkadaşım gelen yedek arkadaş bile bile kabul ediyor.

Eywallah aga

• arkadaslar bir sey sormak istiyorum, bu kayit larimizi nasil bilgisayara aktarabiliyoruz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

G (porto ve zenit )grubu evde olmadigimdan dolayi yarin ogleden sonra musaitim olabiliyorum ancak. Yarin maclarimizi tamamlayalim.

Hocam yarında çalışıyorum bu gece veya yarın gece 20:00 dan sonra online olurum

• BENFICA ONLINE
  • aykut_1907fb turnuvadan ayrılmıştır. Diğer turnuvalardada ne kadar saygı duysamda kendisine turnuvalarımda şans tanımayacağım. Serkahnu, ugur8932 , aliustaTR , memnunov , kaplanyasin psn nickli arkadaşlarımızda diskalifiye olmuştur. Kendileri diğer turnuvalarda yine göz önünde bulundurulup 2. planda kalacaktır. Yerlerine seçimler yapılıyor güncellemeler yapıldı. 00:00 a kadar maçlarınızı yapıp paylaşın gece 00:00 da tamamen güncelleme olacaktır. Saygılar.
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Turnuva için hayırlısı neyse o olması dileği ile..
  • quote:

aykut_1907fb turnuvadan ayrılmıştır. Diğer turnuvalardada ne kadar saygı duysamda kendisine turnuvalarımda şans tanımayacağım. Serkahnu, ugur8932 , aliustaTR , memnunov , kaplanyasin psn nickli arkadaşlarımızda diskalifiye olmuştur. Kendileri diğer turnuvalarda yine göz önünde bulundurulup 2. planda kalacaktır. Yerlerine seçimler yapılıyor güncellemeler yapıldı. 00:00 a kadar maçlarınızı yapıp paylaşın gece 00:00 da tamamen güncelleme olacaktır. Saygılar.

dostum, sen birinci sayfada düzenlemeler yapabiliyormusun ?

• kadir bey ben düzenleyeceğiniz çok takımlı lige talibim
    bilginize
  • bayern münich olarak totnam ve cska yı bekliyorum
  • ANDERLECHT ONLINE

dün de online'dım 2 saat kadar kimse çıkıpta yapalım demedi burdan yazmama rağmen ben gece 23-01 arası giriyorum çalışıyoruz, okuyoruz malum. gün içinde maç yapıp gece online olmayan arkadaşlarla oynamam zor
  • a grubunda leverkusenin oynamayı niyeti yok galiba kadir abi kimseyle maç yapmadı daha
  • Kolombiya 2 İtalya 1
    İtalya 1 Kolombiya 1

Güzel maçlardı tebrik ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.