Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shaktar bu gece saat 21:00'den sonra görüşelim kardeşim. İyi maç olur umarım.

Rakibin FC Bayern
  • juzam1907 J kullanıcısına yanıt
    Atletico M. takimin basın toplantısı :

Arsenal takimi hakkıla bulunduğu gurpta birinci olarak 2 tura adına yazdırmış , ancak bu kez karşısında başarıya ac bir Atletico M. takimı var ve ilk macta olayı bitirmek istiyor

Toplantı bitmiştir

• Bu arada round of 16 iki maç üzerinden değil mi? Penaltılara kalma durumunda ne yapıyoruz? 1-0 1-0 gibi sonuçlarda mesela?
  • Basın Toplantısı ;

Öncelikle Rakibim CGTY1122 ye yani Juventus Takımına oynayacağımız 2 çeyrek final maçındada gönülden başarılar diliyorum , kendileri B Grubunu kusursuz bir şekilde 15 averaj ile bitirmiştir.Korkuyormuyuz ? ASLA çünkü biz şanlı Leverkusen takımıyız Kendilerini evimizde çok güzel ağırlayacağız hiç şüpheleri olmasın , iyi olan kazansın.

Maçı ne zaman yapalım sayın CGTY1122
  • inzu kullanıcısına yanıt
    3. maç yapılarak belirleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Atletico M. takimin basın toplantısı :

Arsenal takimi hakkıla bulunduğu gurpta birinci olarak 2 tura adına yazdırmış , ancak bu kez karşısında başarıya ac bir Atletico M. takimı var ve ilk macta olayı bitirmek istiyor

Toplantı bitmiştir

Başarılar hocam , Juventus geldi bana . Ama korkmuyoruz Galatasaray'ım nasıl Sneijder in son dakika golüyle eledi , bizde Kiessling le eleriz

• BBC Sport'a şampiyonlar ligindeki kura hakkında demeç veren Buğra Wegner Almanya - Polonya eşleşmesi hakkında sorular karşısında da çenesini tutamadı

Polonya ile geçmişten beri hoş ilişkiler içerisinde olmadıklarını belirten Almanya TD'si son zamanlarda Bundesliga'da artan Polonyalı oyuncu sayısının bu ilişkiyi bir nebze düzelttiğini ancak Almanya'nın katıldığı her turnuvada tek amacının şampiyonluk olduğunu hatırlattı ve 3 olası rakip içerisinde Polonya'yı çekmiş olmanın sevinciyle kameralar önünde yumruk şov yaparak basın toplantısına son verdi

• Zenit çıkmış bana da, bakalım bir üst tura kim yükselecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

Zenit çıkmış bana da, bakalım bir üst tura kim yükselecek.

Müsaitseniz bu gece maçlarımı yapalım hocam ?

• teşekkür ederim kardesim , sanada başarılar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: inzu

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Bayern:1 Spurs:0

Spurs:4. Bayern:1

CSKA olan arkadaş 3 gündür yok ortalarda

ilk maç fena dağıldık da bizim kaleci de maşallah her topu altı pasa indirdi

Neuer olmasa çok fazla gol yerdiniz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tottenham ile 22:00 a kadar uygunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

quote:

Orijinalden alıntı: expulse

Zenit çıkmış bana da, bakalım bir üst tura kim yükselecek.

Müsaitseniz bu gece maçlarımı yapalım hocam ?

7 gibi Online olurum ben, 11e kadar dururum muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter M.

Tottenham ile 22:00 a kadar uygunum

Hocam saat 22:00 ye kadar gelmeye çalışırım olmadı yarın yaparız maçımızı Napoli olarak ayrıca başarılar dilerim.. Dışarda olucam bende ama gelmeye çalışırım tüm gece müsait olursam erken gelmeye çalışırım yinede..
  • quote:

Dünya Kupası yarı finalinde bence Almanya Polonyayı eleyip finale çıkacaktır. Diğer karşılaşma ise tam bir muamma İngiltere çok güçlü Rusya ile daha önce hiç karşılaşmadım ama güzel maçlarla buraya geldi. Ancak İngiltere Rusya'yı eleyecektir.

Kupayı da İngiltere zorlanarak kazanır diye tahmin ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.

Valla polonyayla almanya karşısında işim gerçekten zor. Bulduğum pozisyonları harcamam gerekiyor, bakalım ne olacak sonumuz
  • R.Madrid-Milan milan olarak bugün en geç 23:00 de online olurum

• Arsenal dostum ben tahminen saat 23:00 gibi online olurum maalesef daha isteyim űretimimde sorun cikti :-)))

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

Shaktar bu gece saat 21:00'den sonra görüşelim kardeşim. İyi maç olur umarım.

Rakibin FC Bayern

Ben müsaitim hocam, Online olmadan önce bana buradan bir mention atarsan yada PM atarsan hemen online olurum
  • Zenit 2-2 Olympiakos
    Olympiakos 1-0 Zenit

Güzel oyun içln teşekkürler üst turda başarılar.

• quote:

Zenit 2-2 Olympiakos
    Olympiakos 1-0 Zenit

Güzel oyun içln teşekkürler üst turda başarılar.

eyvallah dostum, heyecanlı , bol pozisyonlu maçlardı..
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.