Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Napoli : 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Rakibimi tebrik ederim ve diğer karşılaşmalarında başarılar dilerim..

İlk maçta gol atma başarısı gösteremediğimiz için elenmiş olduk net 3 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırırsan sonuç kaçınılmaz oluyor :)

Arkadaşımda çok iyiydin tekrar tebrik ederim...
  • Shaktar 1-1 Bayern
    Bayern 2-2 Shaktar

Şanslı da olsak Bayerni turnuvanın dışına ittik. Bayerni zaten shaktarla ancak böyle eleriz. Kupaya tabiki hala talibim
  • tolga226 kullanıcısına yanıt
    Maçlar çok fena geçiyo herlde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFH1907

Tottenham Hotspur : 1 - 0 Napoli
    Napoli : 1 - 1 Tottenham Hotspur
    Rakibimi tebrik ederim ve diğer karşılaşmalarında başarılar dilerim..

İlk maçta gol atma başarısı gösteremediğimiz için elenmiş olduk net 3 tane kaleci ile karşı karşıya kaçırırsan sonuç kaçınılmaz oluyor :)

Arkadaşımda çok iyiydin tekrar tebrik ederim...

Tebrikler çekişmeli maçlardı ilk golüm biraz sinir bozucuydu kusura bakmayın ama atmam lazımdı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta bu bir turnuva maçı amaç kazanmak (Eğlencenin dışında) o yüzden golü nasıl attığının bir önemi yok önemli olan üst tura çıkmaktı sende bunu başardın tebrikler bir üst turda başarılar dilerim sana :)
  • chelsea gelmiş :( anderlecth olarak online durumdayım şuan burdaysanız yapabiliriz
  • Almanya - Polonya maçını şu adresten izleyebilirsiniz ;

http://www.twitch.tv/c_ertug
  • Basel, kardeş Online'im Nerelerdesin. Yapım maçları musait isen

• Almanya 0 - 4 Polonya
    Polonya 2 - 2 Almanya

Arkadaşı tebrik ederim. Böyle zorlu bi kurada Almanya gibi rakibi elemiş olmak sevindirici
  • İlk maç dağıldık resmen, toplayamadık br türlü. 2.maça golle başladık hemen ardından 2 pozisyona girdik ama atamadık ve yedik orada ufakta olsa umudumuzu tamamen kaybettik arkadaşı tebrik ederim.

• Öncelikle böyle güzel bir maçı bize de izleme şansı verdiğiniz için teşekkür ederim :)
    İki tarafta güzel ve etkili futbol oynadı. Polonyayı alan arkadaşı özellikle tebrik ederim Polonya gibi dandik bir takımla Almanyayı, hemde etkili bir oyunla yenmek kolay değildir, kimbilir Brezilyayı falan alsa neler yapacak

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Dünya Kupası yarı finalinde bence Almanya Polonyayı eleyip finale çıkacaktır. Diğer karşılaşma ise tam bir muamma İngiltere çok güçlü Rusya ile daha önce hiç karşılaşmadım ama güzel maçlarla buraya geldi. Ancak İngiltere Rusya'yı eleyecektir.

Kupayı da İngiltere zorlanarak kazanır diye tahmin ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.

Tahmin tutmadı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Öncelikle böyle güzel bir maçı bize de izleme şansı verdiğiniz için teşekkür ederim :)
    İki tarafta güzel ve etkili futbol oynadı. Polonyayı alan arkadaşı özellikle tebrik ederim Polonya gibi dandik bir takımla Almanyayı, hemde etkili bir oyunla yenmek kolay değildir, kimbilir Brezilyayı falan alsa neler yapacak

Değerli yorumun için teşekkür ederim hocam. Maçı yayınlama fikri çok geç aklıma geldi, daha vakitli gelseydi belki daha fazla kişi izleyebilirdi. Açıkcası ben de böyle farklı bir oyun beklemiyordum, hatta ümitsizdim diyebilirim ama oynayabildik neyse ki

• Atletico : Arsenal = 0 : 3

Arsenal : Atletico = 0 : 1

bugra arkadasimi tebr ederim, birinic macta isi bitirdi , ne oldu bende anlamadim ama normal oyunumu sergileyemedim . S.L maceramiz bu durumda sonra erdi , bugra kardesime kalan maclarinda basarilar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Dünya Kupası yarı finalinde bence Almanya Polonyayı eleyip finale çıkacaktır. Diğer karşılaşma ise tam bir muamma İngiltere çok güçlü Rusya ile daha önce hiç karşılaşmadım ama güzel maçlarla buraya geldi. Ancak İngiltere Rusya'yı eleyecektir.

Kupayı da İngiltere zorlanarak kazanır diye tahmin ediyorum. Tüm arkadaşlara başarılar.

Tahmin tutmadı hocam

Yalan ettim bizi hocam helal olsun maçı izleyemedim umarım finali izleme şansım olur.
    Başarılar. Korkuttun bizi artık önyargıyla çıkarız senle olan maçlara.

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Shaktar 1-1 Bayern
    Bayern 2-2 Shaktar

Şanslı da olsak Bayerni turnuvanın dışına ittik. Bayerni zaten shaktarla ancak böyle eleriz. Kupaya tabiki hala talibim

Son dakikada yediğim goller yüzünden ds4 ü kırıyodum resmen... Neyse başarılar :)
  • uA_OzaN kullanıcısına yanıt
    Kardesim bugun aksam online olucam ekleyelim adreslerimizi oynayalim ne de olsa ikimiz cimbomluyuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

Shaktar 1-1 Bayern
    Bayern 2-2 Shaktar

Son dakikada yediğim goller yüzünden ds4 ü kırıyodum resmen... Neyse başarılar :)

Hocam kirsan parcalasan ne yapsan haklisin, hatalar sonuclari belirledi macta. Senin ilk macta golun defans hatasindan, benim ilk mac golum hata ikinci macta gollerimin biri defans biri kaleci hatasi. Sansim yanimdaydi, guzel oynadiniz tebrik ediyorum

• Kadir paşam bu Basel takımı şehir dışımdaymış. Bugun oynayamam dedi pmde. Ne yapacağız. @smskdr

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Son gün bu gece giremezse arkadaş üst tura çıkıyosunuz...

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.