Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    milan 2-2 r.madrid

tebrik ederim arkadaşı başarılar
  • cembu1991 kullanıcısına yanıt
    Kendisine özelden söledim ve çok güldüm :) oğuz bi kupon yap arabayı evi satim tersine basıp girim lütfen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 14 Mart 2014; 0:27:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

real madrid 2-1 milan
    milan 2-2 r.madrid

tebrik ederim arkadaşı başarılar

Eline saglik seninde cok cekismeli guzel bir macti.tebrik ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Rusya polonya şaka gibi finale bak demekki takımdan önemli oyuncuymuş ben hangi ülkenin ccanını yakmıştım acaba :) ligde bakalım kim olcak merak ediyorım

Kadir hocam finali yapacağımız zamanhttp://www.twitch.tv/c_ertug adresinden vericem, haberin olsun

ne zaman yaparsınız ona göre izleyelim kararlaştırıp söylermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Kendisine özelden söledim ve çok güldüm :) oğuz bi kupon yap arabayı evi satim tersine basıp girim lütfen :)

ilk turnuvaya da tahmin yapmıştım şampiyonu bilmiştim. Bilince sıkıntı yok bilmeyince neden oluyo Kadir hocam ?
  • oguz_kaan_7 kullanıcısına yanıt
    Adamın dünya 13. Sü olduğunu öğrendik gelmiş yarı finale bide münih düşmüş başka seçenek var mı :)

• smskdr kullanıcısına yanıt
    Bayern Münih - Paris Sg karşılaşması erken final olmuş açıkçası Münihi favori olarak görüyorum diğer finalistin de Anderlecht olacağını düşünüyorum. CSKA ile buralara gelmek çok büyük bir başarı tabi ki buraya kadar gelen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Gönlüm Anderlecht'ten yana ancak Münih kupayı alır diyorum. Herkese başarılar diliyorum.

Toplam skorlar

PSG 1-2 B.Münih
    CSKA 4-4 Anderlecht

Öyle çok büyük farklar yok bu arada aykut arkadasımızda iyi bir oyuncu aldığı skordan belli.
    Her neyse gerçi normalde de 10 kupon yaparım 1 belki tutar. Bu da herhalde o 1 taneydi

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Bayern Münih - Paris Sg karşılaşması erken final olmuş açıkçası Münihi favori olarak görüyorum diğer finalistin de Anderlecht olacağını düşünüyorum. CSKA ile buralara gelmek çok büyük bir başarı tabi ki buraya kadar gelen tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Gönlüm Anderlecht'ten yana ancak Münih kupayı alır diyorum. Herkese başarılar diliyorum.

Toplam skorlar

PSG 1-2 B.Münih
    CSKA 4-4 Anderlecht

Öyle çok büyük farklar yok bu arada aykut arkadasımızda iyi bir oyuncu aldığı skordan belli.
    Her neyse gerçi normalde de 10 kupon yaparım 1 belki tutar. Bu da herhalde o 1 taneydi

Munich elendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: inzu

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_kaan_7

Toplam skorlar

PSG 1-2 B.Münih
    CSKA 4-4 Anderlecht

Munich elendi.

İlk turnuvada şampiyon oldu kardeşim onu diyoruz

• berke_savas

arkadaslık ıstegını kabul edersenız , musaıt oldugunuz zamanı soylersenız ; macımızı o saatlerde yapabılırız.
    tesekkurler
  • Dunya kupasi finalini bu aksam 22 de yapmayi dusunuyoruz. Kadir hocam mac 10dk mi 6 dk mi yine ?

Yine twitch'den yayınlarsanız memnun oluruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

Yine twitch'den yayınlarsanız memnun oluruz

Tabiki, yayın yapacağım hocam. Adresi tekrardan yazarım buraya
    23:00 de yapın 10 dk olacak. İşyerindeyim şuan düzenleme eve gidince yapacağım.

• 23 civarlarında başlayacak olan Dünya Kupası Finalinde Polonya ve Rusya karşı karşıya gelecek. Maçıhttp://www.twitch.tv/c_ertug adresinden izleyebilirsiniz.
    Dk kaldı ben takip edeceğim bütün kullanıcılara tek tek mesaj atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

23 civarlarında başlayacak olan Dünya Kupası Finalinde Polonya ve Rusya karşı karşıya gelecek. Maçıhttp://www.twitch.tv/c_ertug adresinden izleyebilirsiniz.

Ben girdim bekliyorum hocam Başarılar dilerim güzel maç olacak

• Bende izlemek için bekliyorum, iyi bir maç olsun....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç başlıyo.. Başarılar diliyorum kendisine
  • Walla hiçbişey izleyemedik doğru dürüst, felaket lag vardı, ekran dondu kaldı resmen. Yazık oldu
    Neyse heriki arkadaşı da tebrik ederim çekişmeli bir maç olmuş. Şampiyon rusya

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.