Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İLK MAÇ - BAYER LEVERKUSEN 0 - JUVENTUS 1

İKİNCİ MAÇ : JUVENTUS 0 - 2 BAYER LEVERKUSEN.

YARI FİNALDEYİM

TEBRİKLR.
  • son dakika x'le topu almama rağmen ilker meral'in kurbanı oldum , penaltıya hükmetti

leverkusen 0-1 juve

juve 0-2 leverkusen
  • Furious_tr kullanıcısına yanıt
    whatss app topluluğumuz sağolsun yığıldık hepimiz :)
  • harika bir final izledik rusyayı tebrik ediyorum polonyayıda. bol gollü keyifli maçtı bütün fifa online lig grubu olarak takip ettik kastıkta :D BÜTÜN GÜNCELLEMELERİ YAPTIM EŞLEŞMELER HAZIR ŞAMPİYONLAR LİGİDE DÜNYA KUPASIDA ŞUANDA GÜNCEL AMA SİTEYE UPLOAD EDEMİYORUM Bİ SIKINTI VAR. BUGÜN OLMAZSA YARIN SABAH GÜNCELLENECEK HERKESE BAŞARILAR ARKADAŞLAR.
  • Bu şampiyonalr ligini kazanırsak , Leverkusen olarak ödülü bağışlayacağz.
  • rusya - polonya maçı ne oldu zahmet edip yazsanız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smskdr -- 15 Mart 2014; 13:28:17 >
  • ŞAMPİYONLAR LİGİ VE DÜNYA KUPASI TABLOLORI GÜNCELLENMİŞTİR. ŞL DE ÇEYREK FİNALE KALAN ARKADAŞLARA BAŞARILAR DİLİYORUM.
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Ben izlemişsinizdir diye yazmadım , maç R.6 - 5.P bitti .

Rakip de iyi oynadı baya öyle bi takımla , başarılar , teşekkürler çok keyifli bi maçtı

Turnuva yine olduğu gibi çok iyi ilerledi Kadir abi , size de teşekkürler .
  • NE0NB1RD kullanıcısına yanıt
    RİCA EDERİM KARDEŞİM 6-4 DE İŞİM ÇIKTI BAKAMADIM AMA FİNALE YAKIŞIR HARİKA Bİ MAÇ OLDU ELİNİZE SAĞLIK SİZİNDE. RUSYAYIDA TEBRİK EDERİM RUSYA GİBİ TAKIMLA DÜNYA KUPASINI KAZANDI HELAL OLSUN...
  • Tüm gün müsaitim hocam boş olduğunda oynayabiliriz
  • Real Madrid'le oynayan wiper pekin nickli kardeşim bugün sehir dısındayım yarın aksam müsait olursan yaparız maçlarımızı psn mi ekledim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 15 Mart 2014; 17:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arsenal 4 Leverkusen 2

Leverkusen 1 arsenal 6

Berke kardeşimi tebrik ederim centilmence oyunundan dolayı

• tottenham : 0 Olimpiakos : 1

Olimpiakos : 0 TOttenham : 0

arkadaşa teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Real Madrid'le oynayan wiper pekin nickli kardeşim bugün sehir dısındayım yarın aksam müsait olursan yaparız maçlarımızı psn mi ekledim hocam

Okdır hocam görüşmek uzere

• Hocam bugün müsaitsen maçlarımızı yapalım
  • SHAKTAR: 2 AJAX: 1

AJAX: 3 SHAKTAR: 1

Eline sağlık

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Çok çirkin bir 2. maç oldu tam 15 dakika iğrenç bir oyun oynadık kare kare oynadık ama niye ısrarla oynadık hala anlamıyorum. Yine de tebrikler.
  • tolga226 kullanıcısına yanıt
    Bence de çirkindi. Saçma sapan hatta. Lagda idik. Sonra oyunu durdurdun. Oyun başladığında bir anda normale döndü oyun. Seninle ilgiliydi sorun. Oyunu durduğunda 2-0 öndeydim. Ve oyunu baslattiğında nasıl olduysa oyun düzeldi. Ve hemen gol attin. Yani sana yaradı bu iş. Rahat geçeceğim tur zora girmis oldu bir anda. Gerçekten sinir bozucuydu.

• Fennerbahce34 F kullanıcısına yanıt
    Benimle mi alakalıydı? Sence gerideyken 15dk bu şekilde oynamar mıydım? Kolay geçeceğin turu zora mı soktun? Bir şey demiyorum hadi tartışma çıkmasın elini vicdanına koymaya ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raizel

quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Real Madrid'le oynayan wiper pekin nickli kardeşim bugün sehir dısındayım yarın aksam müsait olursan yaparız maçlarımızı psn mi ekledim hocam

Okdır hocam görüşmek uzere

Dostum oyundayim istersen gel

• 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.