Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

psn : burhantet

cl tercihimdir ama hangisi olursa uyar.
  • perfekt :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Hoşgeldin orçun kardeşim tabi hergün gece 00:00 da güncelleniyor bu gece senide ekleriz.

Tesekkurler hocam ..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inzu kullanıcısına yanıt
    Burhan bey hoşgeldiniz öncelikle. Turnuvamızda yeni olcaksınız kuralları zamanla öğrenirsiniz. Dünya kupası dolduğundan sizleri şampiyonlar ligine alacağım. Tablolar katılımlar hergün 00:00 da güncelleniyor bu gece itibariyle takip edebilirsiniz. İyi eğlenceler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya gelmiş ya la

Eskiden adam yok kimi oynatacaz diyorduk turnuvalarda şimdi adam fazlalığından kimi oynatacaz diyecem :D
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Dostum oyunda Ukrayna yok. Zaten hic gormemistim yazmistim ustte.

Ayrica Sirbistan da yok ilk mesajda yazmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 26 Şubat 2014; 15:22:30 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Almanya gelmiş ya la

Eskiden adam yok kimi oynatacaz diyorduk turnuvalarda şimdi adam fazlalığından kimi oynatacaz diyecem :D

Almanya asında bana gelecekti , ancak yolunu şaşırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Dostum oyunda Ukrayna yok. Zaten hic gormemistim yazmistim ustte.

Ayrica Sirbistan da yok ilk mesajda yazmissin.

Malta boşta , bunu istermisin dostum

• Bu iki ülke nasıl yok anlamış değilim. Bu gece kontrolleri yapıp uygun takımları turnuvaya ekleyeceğim. Teşekkür ederim.

• quote:

Bu iki ülke nasıl yok anlamış değilim. Bu gece kontrolleri yapıp uygun takımları turnuvaya ekleyeceğim. Teşekkür ederim.

Hocam hindistani alabilir miyim ben? Bir yildizli takimla oynamanin keyfine varmak istiyorum cunku kalan takimlar icimde oynamaya degecek takim yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu iki ülke nasıl yok anlamış değilim. Bu gece kontrolleri yapıp uygun takımları turnuvaya ekleyeceğim. Teşekkür ederim.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkalen Fosfataz -- 26 Şubat 2014; 16:17:31 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Burak kardesim , Portekiz hayırlı olsun , ancak gurubun baya iyimiş , Almanya var , Aykut'da var ABD ile , adam takımı yutmuş onu diyebilirim sana , kimin nerde kostuğunu nerde durduğunu gözleri kapalı biliyor . Sana gurubunda kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 26 Şubat 2014; 17:03:51 >

• ne zaman maçlara başlıyalım
  • Tarih : 26 Haziran 1992
    Yer : Ullevi , Göteborg

Danimarka Alman panzerlerini Avrupa Kupası Finalde 2:0 yenmişti ve tarihinde ilk kez Avrupa Şampionu olmuştu .

Şimdide Danimarka yeniden tarih yazmak istiyor ama bu kez dünya kupasını istemektedir .......... kupa tamamda hangi kupa olduğunu daha karar veremedik

Danimarka halkı şu an party havasına girmiş bulunmaktadır

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Burak kardesim , Portekiz hayırlı olsun , ancak gurubun baya iyimiş , Almanya var , Aykut'da var ABD ile , adam takımı yutmuş onu diyebilirim sana , kimin nerde kostuğunu nerde durduğunu gözleri kapalı biliyor . Sana gurubunda kolay gelsin

Eyvallah Ayhan abi... Takım bu sefer Ajax'ı düşününce bireysel yetenekler yönünden çok iyi ama grubum gerçekten zor.

Almanya gibi bir dev var karşımda o yüzden ikincilik için deneyeceğiz şansımızı ama orda da Şampiyonlar liginde harikalar yaratan Aykut arkadaşımızın yönettiği ABD var.

Gana ise tam bir süpriz! Şöyle bir uzaktan alıcı gözle bakıyorum gruba ve el yakıcı bir grup olduğunda karar kılıyorum.

Sanırım Ajax ile yakaladığım başarıyı tekrarlamak için biraz şansa ihtiyacım olacak...

Edit: Ayhan abi senin grup dengeli görünüyor senin o gruptan çıkman lazım bu sefer seninle ikinci turda eşleşmek isterim güzel oluyor maçlar :) Bol şans!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoburak -- 26 Şubat 2014; 17:51:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Herkeze başarılar. Şimdiden..Dün gece abd yle bir kaç hazırlık maçı yapmıştım tesadüfe bak

bu arada Ukrayna milli takımı oyunda yok...onu düzelt istersen ayrıca psn em yanlış yazılmış

aykut_fb1907 olması lazım.

Selam dostum, turnuvadaki herkesi listeye ekliyorum da...
    Yalnız senin psn nick hata veriyor: aykut_fb1907 yazıyorum, "no players found" diyor sistem?

aykut_1907fb

olmasi gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Furious_tr

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Herkeze başarılar. Şimdiden..Dün gece abd yle bir kaç hazırlık maçı yapmıştım tesadüfe bak

bu arada Ukrayna milli takımı oyunda yok...onu düzelt istersen ayrıca psn em yanlış yazılmış

aykut_fb1907 olması lazım.

Selam dostum, turnuvadaki herkesi listeye ekliyorum da...
    Yalnız senin psn nick hata veriyor: aykut_fb1907 yazıyorum, "no players found" diyor sistem?

Ben seni eklerim birazydan merak etme

Aykut_fb1907

Bu arada bulundugum grubu degerlendirmek gerekirse gercekten kapali kutu diyebilirim cok zor maclar olacak tesekkurler bu arada hakkimdaki yorumlariniz icin élimden gèleni yapiyorum....ABd milli takimi dunya kupasinda en azindan yari final oynamak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 26 Şubat 2014; 20:10:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer yer varsa Şampiyonlar Ligi
    Yaş 36
    Psn : EFH1907
    İsim : Erkan
  • Portekizi alan arkadaşım psn de nickin bulunmuyor haberin olsun aykut_fb1907 olarak giriyorum yok öyle bir oyuncu

• Eğer Şampiyonlar Liginde Yer Varsa Lütfen
    İsim : Erkan
    İl : Ankara
    PSN : EFH1907

Özür az önce ili yazmamışım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.