Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Erkan bey hoşgeldiniz şl de yer var oraya kayıt ediyorum sizi. 00:00 da günceleniyor iyi eğlenceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smskdr kullanıcısına yanıt
    Hoş Buldum Tşkler sağolun sizlerede kolay gelsin bugün üye oldum gerçi yıllardır bu forumu takip ederim ilk defa bir turnuvaya katılıcam kısmet olursa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Portekizi alan arkadaşım psn de nickin bulunmuyor haberin olsun aykut_fb1907 olarak giriyorum yok öyle bir oyuncu

Arkadaşım Portekiz bende ve psnden ekledin beni. Ben de seni kabul ettim hatta şimdi bir dostluk maçı daveti yolladım :D
  • Bu arada beyler Ayhan abi Danimarkayla bomba gibi geliyor bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Portekizi alan arkadaşım psn de nickin bulunmuyor haberin olsun aykut_fb1907 olarak giriyorum yok öyle bir oyuncu

Arkadaşım Portekiz bende ve psnden ekledin beni. Ben de seni kabul ettim hatta şimdi bir dostluk maçı daveti yolladım :D

Hadi ya kupadayım maç bitsin geliyom

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Bu arada beyler Ayhan abi Danimarkayla bomba gibi geliyor bilginiz olsun

Yok arkadaslar burak kardesime bakmayin takim 70 Att 73 Mid. 74 Def bunla nereye giderim ben , ama defans fena degil adamlar kosuyor deli gibi ama forvet ui ui ui ui

• grubumdaki arkadaşlara sesleniyorum eğer isterseniz hazırlık maçları yapabiliriz
  • Hazirlik maclarimizi tamamladik artik mac saatini beklemekte olucagiz , Danimarka takimi fena deyilmis ancak iyi bir golcü yok, defansta iyi calisiyorlar,takim icin fazla birsey diyemiyeceyim ama cok fazla ileri gitmezbu takim

Herkeze iyi geceler dilerim

• Şili de de defans yok muş, 2-3 hazırlık maçından sonra "sağ bek" oyuncumun aslında "CM" , "sol bek" oyuncumun ie "LM" olduğunu öğrendim, yedek stoper yok,var olanlardan biri 35 falan hızı , dönemiyor takım dinamik, ve çok kısa bi takım kafa atmak mucize, eski bursalı pinto yu bile denedim en sağlam pivot santrafor oymuş

Neyse bi umut, pozisyona girebiliyoruz en azından.
  • Bana paraguay gelmis yeni takim olarak. Cardozo'nun memleket galiba.

Grupta arjantin haric peru ve avusturya var. Ikincilik icin mucadele edecegim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Bana paraguay gelmis yeni takim olarak. Cardozo'nun memleket galiba.

Grupta arjantin haric peru ve avusturya var. Ikincilik icin mucadele edecegim

Bana da avusturya gelmiş psn:fisherzalim dostluk maçı yaparız akşam müsait olursan kardeş antreman

• Danimarka Başbakanı İsvicre takımı ile bir dostluk macı icin temaslarda bulunduğu örenlimiştir
  • Arkadaşlar dostluk maçı yapmak isteyen olursa beni beklesin psn:fisherzalim antrenman yaparız

• C guruba Halkı

Eğer bugün turnova başlamıyor ise , hazırlık macları icin sizleri davet ediyorum maclardan sonra danimarka birası dağıtılacağı öğrenlimiştir
  • Bu arada Kadir dostumuzdan ses seda yok............... , bir kosu italya gidip kadrosunumu düzeltiyor
  • 64 oyuncu zor bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

C guruba Halkı

Eğer bugün turnova başlamıyor ise , hazırlık macları icin sizleri davet ediyorum maclardan sonra danimarka birası dağıtılacağı öğrenlimiştir

Kardeşim suan ışteyim ayni grupta değiliz ama benim avusturya yi bir denemek istiyorum maç yapabilir akşam 20-24 arasi musaitim psn:fisherzalim erken girer sen eklersin:)

• beyler ben meksika mafyasından destek alabiliyormuyum
  • Fishgodeep kullanıcısına yanıt
    Olmaz mı ayhan abi devamlı takipteyim bu gece itibariyle dünya kupasına start veriyoruz.

• tamam sorun değil dostum benim takım zaten mükemel bir durumda sabahtan beri iciyoruz

yapabiliriz akşam
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.