Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smskdr

2 turnuvayı idare etmekte problem yok yeterki katılımcı olsun. Dünya kupası bugün başladı maçlar yapıılabilir. Şl ise dolduğunda başlayacak.

dunya kupasında oynmayan cıkarsa ben yedekdıyım kadır kardes bılgın olsn
  • PSN: demirelcanberk

turnuva: CL

AD: canberk
  • Danimarka oyuncular bir soguk dus aldiktan sonra gurubtaki maclari icin hazirda bulunacaktir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hırvatistanın grubundaki arkadaşlar 2 gün evde yokum Cumartesi akşam 18.00 dan sonra istediğiniz saatde maçlarımızı yapalım

Şampiyonlar ligi zor dolacağa benziyor eğer 2 kupada olur derseniz onada katılırım :)

• Beyler ABD olarak saat 21.30 dan itibaren online ım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Bana paraguay gelmis yeni takim olarak. Cardozo'nun memleket galiba.

Grupta arjantin haric peru ve avusturya var. Ikincilik icin mucadele edecegim

Gruptan 1.ci bile çıkabilirsin hocam senin oyun tarzını beğenmiştim gerçekten iyiydin bana karşı özellikle şampiyonlar ligi maçlarında...yeterki inan
  • Paraguay 4 - 2 Avusturya
    Avusturya 1 - 3 Paraguay

Cok guzel gol attim turnuvanin golu olabilirdi ama upload etmeyi bilmiyorum :(

Takimin defansi rezil ama kanatlari begendim.

Kalan maclarda basarilar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Bana paraguay gelmis yeni takim olarak. Cardozo'nun memleket galiba.

Grupta arjantin haric peru ve avusturya var. Ikincilik icin mucadele edecegim

Gruptan 1.ci bile çıkabilirsin hocam senin oyun tarzını beğenmiştim gerçekten iyiydin bana karşı özellikle şampiyonlar ligi maçlarında...yeterki inan

Avusturya'yi zorlansak da gectik bakalim arjantinle oynayacagim simdi

• Furious_tr kullanıcısına yanıt
    Evet düşüncemde bu yönde zaten. En kötü burdaki arkadaşlardan takviye yapacağım şl'ne.

• Arjantin 0 - 0 Paraguay

• quote:

Orijinalden alıntı: smskdr

Evet düşüncemde bu yönde zaten. En kötü burdaki arkadaşlardan takviye yapacağım şl'ne.

kardes cogu oyuncu dunya kupasında ordan takvıye guzel olur bencede
  • D Grubu

Çek - Uruguay 1-1
    Uruguay - Çek 1-2

• quote:

Beyler ABD olarak saat 21.30 dan itibaren online ım.

Portekiz online beklemede
  • quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

quote:

Beyler ABD olarak saat 21.30 dan itibaren online ım.

Portekiz online beklemede

geldim
  • Portekiz 2-1 ABD 1.maç

ABD 2-1 Portekiz 2.maç

İlk maçın özeti : 2 tane penaltı kaçırdım , çok şanssızdım ilk maçda ama rakibiminde hakkını teslim etmek lazım o da iyiydi...2.maçda nihayet sonuca gittim...bahane yok , hedef en azından çeyrek final.... güzel maçlardı hocam yine karşılaşırız umarım.Bakalım bu gruptan kim çıkacak.
  • quote:

Portekiz 2-1 ABD 1.maç

ABD 2-1 Portekiz 2.maç

İlk maçın özeti : 2 tane penaltı kaçırdım , çok şanssızdım ilk maçda ama rakibiminde hakkını teslim etmek lazım o da iyiydi...2.maçda nihayet sonuca gittim...bahane yok , hedef en azından çeyrek final.... güzel maçlardı hocam yine karşılaşırız umarım.Bakalım bu gruptan kim çıkacak.

Cok güzel maclar olmus , ikinizide tebrik ederim . Sizin gurup baya zormus beeee :))))

• B grubu Şili olarak 00:00 dan itibaren varsa gececiler yapalım maçımızı.
    PSN 'den ekledim dün hepinizi
    İspanya, Hollanda,Polonya ya sesleniyorum.
  • ŞL , dünya kupası bitince mi başlayacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Portekiz 2-1 ABD 1.maç

ABD 2-1 Portekiz 2.maç

Cok güzel maclar olmus , ikinizide tebrik ederim . Sizin gurup baya zormus beeee :))))

bizim grup bayağı king valla :D kim çıkacak gerçekten 4 rakipde birbirine çok yakın duruyo.. sen ne alemdesin üstad

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

quote:

Portekiz 2-1 ABD 1.maç

ABD 2-1 Portekiz 2.maç

Valla Aykut kardeşim ABD ile daha ne kadar iyi oynanabilir bilemiyorum ama güçlü bir takım gelseydi sana ne olurdu sonum bilmiyorum bravo sana :D
    Şimdi Almanya ile oynayacağım işim çook zor bu grupta daha Portekize de alışamadım benim oynama tarzım hiç uymuyorlar :D

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.