Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim maclar yarin , ama isim gercekten coooooook zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya 1-0 Romanya
    Romanya 1-3 Almanya

ABD 1-0 Romanya
    Romanya 2-1 ABD

Romanya 1-1 Portekiz
    Portekiz 0-1 Romanya

Rakiplerimi tebrik ederim güzel maçlardı. Ama Romanya ile oynamak hakikaten zor iş, takım diğerlerlerine göre baya bi güçsüz :)

• ABD TOPLU SONUÇLARI :

ALMANYA 0-0 ABD
    ABD 1 - 3 ALMANYA
    ABD 1 -0 ROMANYA
    ROMANYA 2-1 ABD
    PORTEKİZ 2-1 ABD
    ABD 2-1 PORTEKİZ

7 PUAN -2 AVERAJ ATILAN GOL 5 ..

GRUBA BAKA AĞA PORTEKİZ ALMANYA VE ROMANYA 7 PUANDA BİTİRDİ ÇIK ŞİMDİ İŞİN İÇİNDEN :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 28 Şubat 2014; 1:03:37 >
  • Evet Portekiz turnuvaya erken veda edecek gibi duruyor maalesef zira sonuçlar hiç iç açıcı değil..

Almanya 4 - 0 Portekiz

Portekiz 2 - 0 Almanya

Romanya 1- 1 Portekiz

Portekiz 0- 1 Romanya

Arkadaşların hepsini tebrik ediyorum gerçekten bu oyunu sağlam oynuyorlar skill olmadan böyle dengeli oynayan bir kaç takımın aynı grupta olması turnuvanın gidişatı açısından iyi olmadı keşke farklı gruplara dağılsaydık :D

Şaka bir yana herkese kalan maçlarında başarılar başka bir turnuvuda görüşmek dileğiyle esen kalınız :D
  • Almanya adına toplu sonuçlar

Almanya 1 Romanya 0

Romanya 1 Almanya 3

Almanya 0 Portekiz 2

Portekiz 0 Almanya 4

Almanya 0 USA 0

USA 1 Almanya 3

Arkadaşlara teşekkür ediyorum. Forvetsiz takımla anca bu kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: technoburak

Evet Portekiz turnuvaya erken veda edecek gibi duruyor maalesef zira sonuçlar hiç iç açıcı değil..

Almanya 4 - 0 Portekiz

Portekiz 2 - 0 Almanya

Romanya 1- 1 Portekiz

Portekiz 0- 1 Romanya

Arkadaşların hepsini tebrik ediyorum gerçekten bu oyunu sağlam oynuyorlar skill olmadan böyle dengeli oynayan bir kaç takımın aynı grupta olması turnuvanın gidişatı açısından iyi olmadı keşke farklı gruplara dağılsaydık :D

Şaka bir yana herkese kalan maçlarında başarılar başka bir turnuvuda görüşmek dileğiyle esen kalınız :D

eksi 2 averajla grupdan çıkıyorum herhalde :)) ben böyle bir grup ne gördüm ne duydum :)) hakikaten şu gruptaki 4 takımın yarı finalde birbirleriyle karşılaşmaları lazımdı erken final olmuş ....

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Benim de averaj -2 :)

• Bizim grup tam ölüm valla averaj aynı puan aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Bizim grup tam ölüm valla averaj aynı puan aynı

beyler bu durumda obama her yerde kraldır bırakında ben geçim şu turu

• Abarooo bu nasil bir gurup Aykut benim matematik yetmiyor , iyiki o guruba ben gelmemisim

• quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

Bizim grup tam ölüm valla averaj aynı puan aynı

beyler bu durumda obama her yerde kraldır bırakında ben geçim şu turu

Siz Romanyayla bir maç daha atmak zorunda kalırsınız gibi geliyor eğer ikili averaja bakılmazsa ama Kadir kardeşim bilir en iyisini :D O değil de Portekizle grup sonuncusu olacağım hiç aklıma gelmezdi vallahi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Fishgodeep

Abarooo bu nasil bir gurup Aykut benim matematik yetmiyor , iyiki o guruba ben gelmemisim

Ayhan abi valla sen gelseydin şimdi allah muhafaza kalpten giderdin şu anda zaten tansiyonum yükseliyor yavaş yavaş bu averaj işi nolcak merak ediyorum

valla 2 li averajlara bakılırsa romanya lı arkadaş bana 2 gol attı beni 2-1 yendi bende onu 1-0 o bana 2 gol attığı için çıkabilirmi onu bilmiyorum yani böyle bi kural varmı bilmiyorum ama kararı organizatör arkadaş verir...O ne derse benim için uygundur.Ama romanyayla son bir final maçı oynamak çok güzel olurdu gerçekten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 28 Şubat 2014; 1:07:59 >

• quote:

quote:

Abarooo bu nasil bir gurup Aykut benim matematik yetmiyor , iyiki o guruba ben gelmemisim

Ayhan abi valla sen gelseydin şimdi allah muhafaza kalpten giderdin şu anda zaten tansiyonum yükseliyor yavaş yavaş bu averaj işi nolcak merak ediyorum

valla 2 li averajlara bakılırsa romanya lı arkadaş bana 2 gol attı beni 2-1 yendi bende onu 1-0 o bana 2 gol attığı için çıkabilirmi onu bilmiyorum yani böyle bi kural varmı bilmiyorum ama kararı organizatör arkadaş verir...O ne derse benim için uygundur.Ama romanyayla son bir final maçı oynamak çok güzel olurdu gerçekten...

Aynen aykut ben yasi basli adamim benim kalbim böyle maclara dayanmazi , ancak portekiz üzüldüm vallah , yanlis guruba düsüm kardesim burak

• aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Ben şimdi gerçekte uygulanan kurallara baktım

quote:

Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
    • İlk önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalarda puan üstünlüğüne bakılır, (Yani iki takımın birbirinden aldıkları puanlar hesaplanır.)
    • Kendi aralarında oynadıkları maçlarda puan eşitliği varsa aralarındaki gol averajına bakılır. (Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)
    • Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, ligdeki gol averajına bakılır.
    • Takımların ligdeki gol averajları da eşit ise ligde daha fazla gol atan takım üstün sayılır.
    • Tüm bu bahsedilen şartlara rağmen eşitlik yine devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.
    • Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında yapılacak tek maçlı eleme usulü uygulanacak bir müsabaka neticesinde kazanan takım üstün sayılarak nihai sonuç alınır.

Buna göre bir maç daha yapmamız gerekecek heralde

• quote:

quote:

İkili averaja bakılırsa sen çıkarsın üst tura kardeşim zira sen deplasmanda gol atmışsın ama Romanya atamamış sen avantajlı sayılırsın o durumda ;)

Ayrıca Ayhan abi napalım sağlık olsun güldük eğlendik güzel keyifli maçlar oldu grubumdaki arkadaşların finalde tekrar karşılaşmasını isterim :D

• Russia 4 - 1 Ireland

Ireland 2 - 4 Russia

İki turnuvadır Rus takım geliyo anlamadım , ama şu takıma daha alışamadım yav CSKA daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhaf.

Ben şimdi gerçekte uygulanan kurallara baktım

quote:

Aynı puana sahip takım sayısı iki ise;
    • İlk önce bu iki takımın kendi aralarında oynadıkları müsabakalarda puan üstünlüğüne bakılır, (Yani iki takımın birbirinden aldıkları puanlar hesaplanır.)
    • Kendi aralarında oynadıkları maçlarda puan eşitliği varsa aralarındaki gol averajına bakılır. (Kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.)
    • Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa, ligdeki gol averajına bakılır.
    • Takımların ligdeki gol averajları da eşit ise ligde daha fazla gol atan takım üstün sayılır.
    • Tüm bu bahsedilen şartlara rağmen eşitlik yine devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.
    • Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında yapılacak tek maçlı eleme usulü uygulanacak bir müsabaka neticesinde kazanan takım üstün sayılarak nihai sonuç alınır.

Buna göre bir maç daha yapmamız gerekecek heralde

bende bunu istiyorum en adaletlisi bu olur , kadir hocamiza iletelim bu istegimizi büyük bir ihtimal böyle olacak...

• konuya ilk mesajı atan benim salak gibi cl yazdık valla burdan elenenler cl ye gelse veya oynamayan varsa bizi sıradan dünya kupasına alsanız iyi olur
  • psn : theoverclocked
    Champions League
  • Arjantin 3 - Peru 1

Güzel maç oldu.Tebrik ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.