Şimdi Ara

[SMSKDR][PS4] FİFA14 ONLİNE DÜNYA KUPASI VE ŞAMPİYONLAR LİGİ (TAMAMEN GÜNCEL) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
6
Favori
15.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim Majjeste.Peru ile harika oynadın.Daha güçlü bir takım ile oynasaydın,büyük ihtimalle sen yenerdin.Bu akşam rövanşı yapacağız inşallah.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isveç 2-2 irlanda
    irlanda4-1 isveç
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Sevgili katılımcı dostlarım, dün iş yoğunluğu nedeniyle tabloya bakamadım bu gece herzamanki gibi 00:00 da güncellenecek. Sizin grup ne olmuş öle ya bilerek mi yaptınız bana zorluk çıkarmak mı :) şaka bi yana kuralları biliyodum ama tekrar göz attım ikili averaj her zaman öndeymiş gece puanlara bakıp son noktayı koyacağız. Elenen arkadaşlar devam etmek isterler ise şampiyonlar liginden devam edebilirler konu altına cevap yazabilir ama turnuvadan elendiğinide dipnot olarak düşebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G gurubu çözebildimi matematiksel problemi ? Yoksa göndereyimi bizim muhasebe müdürünü belki o cözebilir

C gurubu aman deyim sakın bu G gurubu gibi birşey cıkarmayın başıma , bende kalp var ona göre , heycan yaparım

Dün Colombia ile öylesine hazırlık macı yapmıştık, ancak benim oyuncular sanırım Colombia arkadaşlar ile fazla samimi oldular , cünkü benimkinler öyle bir oynuyorduki sanki bir arya gelip cigaralık içmişler , hespsinin kafası binbeşyüzdü , forvet topa vurma özürlüğü yaşıyor

Neyse yapacak birşey yok, bugün maclarımıza başlıyoruz yunanıstıan ve fildişi takımınında aramıza bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fishgodeep -- 28 Şubat 2014; 10:53:57 >

• Bir koşu gidip PS4 alasım geldi. Başarılar herkese.
  • Kadir Kardeşim Dünya kupasına erken veda ettim o yüzden şans tanımışken beni yazar mısın Şampiyonlar ligine

Bilgileri tekrar edeyim hatırlatma amaçlı:

Burak
    25
    PSN: TurkishSpear

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technoburak -- 28 Şubat 2014; 12:26:35 >
  • hangi turnuvada yer varsa katılırım, 7=24 maç yaparım şu dönem işsiz kaldık :) evdeyim :))

bilgin yener

psn: bilginyener

zaman bildiriniz, tşkler
  • Ben Real Madridi hiç etmiş birisiyim :) Bakalım Peru ile neler yapacağız.

@darkraider
  • Dünya kupasındaki maçlar baya keyifli olmuş. Tebrikler tüm arkadaşlara Şampiyonlar ligi için katılım şuan az gördüğüm kadarıyla elenen arkadaşları buraya aktarma şansımız olabilir. önemli olan eğlenceli vakit geçirmek :)
  • GALLER: 0 ISVICRE: 2

ISVICRE: 1 GALLER: 0

Eline sağlık güzel maclardi. G.bale çok zorladi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

GALLER: 0 ISVICRE: 2

Adam koşamadı nerdeyse :) senin de L1+X cilerden çıkmana şaşırdım tebrikler güzeldi maçlardı :)
  • Arkadaşlar işlerimden dolayı turnuvaya vakit ayiramiycami üzülerek bildirmek isterim yoğun bir ışte çalışıyorum ve cihazı açmaya vaktim olmiycak bu ara. takımım avusturya idi isteyen arkadaş kaldığım yerden devam edebilir 2 maç yaptım sadece kusura bakmayın ...

• D grubundan ingiltere olarak online im grubumdan mac yapmk isteyen msj atsin

• asparagas39 kullanıcısına yanıt
    10 dakkaya geliyorum hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

psn : theoverclocked
    Champions League

Kardes beni eklemeyi unutmussun ilk sayfa sampiyonlar ligine

• french press kullanıcısına yanıt
    Unutmadım sayfayı hergün 00:00 da güncellediğim için bu gece aktif olcaksın orda ;)

• ben yarın akşam evde olacağım norveç olarak değişmiş takımın herkesle yarın maç yapabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byzantium

quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

GALLER: 0 ISVICRE: 2

Adam koşamadı nerdeyse :) senin de L1+X cilerden çıkmana şaşırdım tebrikler güzeldi maçlardı :)

Arkadaşlar bu tip imalari bırakın artık lütfen. Kimisini yenersin "çizgiye inip orta yapma" der. Kimisini yenersin "L1+X yapma" der.
    Hataları kendinizde arayın. Sen kalecin ile defans blok'un arasındaki mesafeyi 30-40 metre açarsan tabiki defans arkasına L1 + X ile adam kaçıracağım. Başka ne bekliyordun. Bir tanesi de geçen gün gelmiş burda diyor ki; çizgiye inip mandźukice orta yapma. Bunu niye diyorum sana şimdi soylim: Bak bu kişi de çizgiye inip orta yapma mı eleştirdi. Tabiki yersiz eleştiri idi. Demekki rakip sahada Nerede boşluk buluyorsam gerekli tuş kombinasyonlarını kullanarak o boşlukları değerlendiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fennerbahce34 -- 28 Şubat 2014; 20:02:48 >

• ŞAMPIYONLAR LIGI GALIBA OLMIYCAK HAELN BI GELISME YOK
  • Olacak gelişme varda herşeyi kurucudan beklemeyin. Szide diğer turnuvada ki arkadaşlara pm atsanız turnuvamız hemen dolar ve başlayabiliriz. Kaç kere yazmama rağmen kimse ilgilenmedi öle oluncada mecbur dolmasını bekleyeceğiz ben gerekli yerlere yazıyorum ama iş yoğunluğu ev telaşı elimden bu kadar geliyor.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.