Şimdi Ara

SMSlerde yollayanın adı görünmüyor...Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Telefon rehberimde kayıtlı olan ve arama yaptığında ismi çıkan kişiler bana sms attığında sadece numarası çıkıyor....
    Yollayanın ismini göremiyorum

konu hakkında bilgisi olan var mı???

• installer'a niffob.com/triphone.xml source'unu ekleyin...
    install Tab'inin altında çıkan Türkçe iPhone menüsü içinden AppSupport'u yükleyin...

telefonu kapatıp açın... düzelecektir...
  • hocam installer da türkiye tel formatı ekler yazıyor fakat, amerkidaysak ne olcak bu?
  • Telefon zaten amerika ayarlarında olduğu için amerika'da sorun yaşamıyor olmalısınız.
  • walla barbee kardeş, sorunu epeydir yaşıyorum.. att kullanıcısıyım ben. hatırlarsan senin yönergeyle kırmıştık 1ay once falan..

mesela xxx xx xx diye kaydedince kişi ismini mesaj atıyorum: aynı kişiden gelen mesajda bu sefer numara gözüküyor: +1 xxx xx xx diye..

we tool programında prefereces kısmında , us support diye bi dalga var oda acık ama banamısın demedi. application support ta yüklü.. ama durum aynı...

aynı durum mesela: arkadaş arıyor , numarası 305 555 55 55 diyelimki... boyle kaydedince ismi yazıyor.. ama +1 li şekilde kaydedince numara gözüküyor... gözüken numara da ise +1 yazmıyor, direk 305 ... le gözüküyor.

cozemedim bende..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_carleone82 -- 13 Nisan 2008; 5:35:31 >
  • @m_carleone82

BigBoss yada iClarified source'ları içindeki AppSupport Patch (1.1.2/3/4) lerden birini yüklersen de sorununun çözüleceğine inanıyorum...
    olmazsa iLiberty'nin içinde "International Support for iPhone 1.1.4" diye bir pack var ama direk sadece bunu yükleyebilir misin yoksa en baştan tüm işlemleri yapıp restore mu yapman lazım bilmiyorum... belki barbee bir cvp verebilir bu konuya...
  • xphoid arkadasım cok saol bende aynı isim gozukmeme sorununu yasıodum ve sayende hallettim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güle güle kullan :)
  • sorun halloldu..
    çok teşekkürler :))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.