Şimdi Ara

Smurf ban ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Getyoursmurf sitesinden aldığım hesap perma ban yemiş.Mail adresine bilgilendirme gönderdik demişler ama gelmemiş henüz, desteğe yazdım cevap bekliyorum.
    Sorum şu hesabı alırken bunu göze almıştım tabi ama nerden baksan 5 ay oldu herhangi bir sorun yaşamamıştım şimdi olunca şaşırdım sizinde başınıza geldi mi sormak istedim?
    Destekle konuştuktan sonra açılmayacağını tahmin ediyorum ama sizce açılma ihtimali var mı?

• Acilma ihtimali cok zor. Perma yiyip ban actiran gormedim.

5 ay olmus diyosum bnce ortada senlik bise var oyundan ciktiysan yada flame vs den reportlanmis olabilirsin. Heleki westteysen hic aciyolar
  • Gecen bir konuda getyoursmurf patladi diyorlardi ban dalgasi olabilir belki
  • ExceeDLife kullanıcısına yanıt
    Flame vs olma ihtimali yok zaten chati nadir kullanırım. Bu kadar zaman geçip banlanması hakkında aklıma gelen tek şey 40 normal winli hesabı gold görünce şikayet edilmiş olma ihtimali oldu.
    Bakalım merak ettim :)
  • 0BlueWave0 kullanıcısına yanıt
    Konuya rastlamamıştım bekli öyledir, smurf alan 2 arkadaş daha vardı supernpc'den almıştı onlarda herhangi bir sorun yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrRoar

Konuya rastlamamıştım bekli öyledir, smurf alan 2 arkadaş daha vardı supernpc'den almıştı onlarda herhangi bir sorun yok henüz.
    benim hesapta gitti. önce euwde banlamış vicdansızlar sonra trdekiler banladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

benim hesapta gitti. önce euwde banlamış vicdansızlar sonra trdekiler banladı

Alıntıları Göster
    Botla kasılan bütün hesaplar banlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

Alıntıları Göster
    Benim de 2 tane satın aldığım hesap permaban yedi birisi dün diğeri ondan önceki gün. Birini getyoursmurf.com'dan diğerini lol-smurfs.com'dan almıştım. Getyoursmurf'teki adam "az da olsa tabii ki her zaman ban ihtimali var" tarzı konuşmuştu haklı olarak, ama lol-smurfs'un sitesinin anasayfasında "Special warranty to all of our products." falan yazıyor.. İlk hesap banlandıktan sonra bekledim diğeri de banlanacak mı acaba diye ve banlandı maalesef, şimdi iki siteyle de görüşeyim bakalım ne diyecekler. Cevap gelince yazarım buraya.
    Bu arada iki hesabı da satın aldıktan sonra match history'lerini detaylıca incelemiştim ikisi de kesinlikle farklı botlarla kasılmış, GYS kendi yazdığı botu kullanıyor, LS ne kullanıyor bilmiyorum. Riot'un böyle şeyleri tespit etmesi zor değil zaten ama yine de haberiniz olsun diye söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37jj -- 16 Şubat 2015; 17:58:40 >

• Supernpc den aldigim hesap ban yedi euw
  • Evet getyoursmurf zaten sitede de yazıyordu az olsada banlanma ihtimali var diye o yüzden dediğim gibi bunu bilerek almıştım ama 5 ay sonra olmasına şaşırmıştım sadece, anlaşılan toplu bi ban olayı var forumda başka konularda gördüm bugün.
    Görüştükten sonra yazarsın ama değişeceğini sanmıyorum, geçmiş olsun bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrRoar

Evet getyoursmurf zaten sitede de yazıyordu az olsada banlanma ihtimali var diye o yüzden dediğim gibi bunu bilerek almıştım ama 5 ay sonra olmasına şaşırmıştım sadece, anlaşılan toplu bi ban olayı var forumda başka konularda gördüm bugün.
    Görüştükten sonra yazarsın ama değişeceğini sanmıyorum, geçmiş olsun bu arada :)
    Nasıl anlıyorlar smurf olduğunu? Benim west de 2 tr de 1 hesabım var mesela
  • Getyoursmurf hem pahalı hemde alanların çoğu ban yiyor anlamadım ne iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Alıntıları Göster
    o zaman bundan sonra smurf olmayan hesap satın alacak arkadaşlar ilk oynanan maçları bi kontrol etmeli. millet 5 ay sonra banlanıyor, kaçışı yok yani. bende de biri silver biri unranked var. ilkini plata kasacam derken elo hell e düştük. şimdi ikincisine ip kasıyorum 16 şamp alıp çıkacağız yeşil sahalara. tabii riot izin verirse...

• quote:

Orijinalden alıntı: ExceeDLife

Acilma ihtimali cok zor. Perma yiyip ban actiran gormedim.

5 ay olmus diyosum bnce ortada senlik bise var oyundan ciktiysan yada flame vs den reportlanmis olabilirsin. Heleki westteysen hic aciyolar

Oxi perma yiyip açtırmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Birinin sorusunu eksilemek nasıl bir kafadır merak ettim
  • quote:

Gercekleri soylemisim adamlar gelip eksilemis allah akil fikir versin
  • quote:

quote:

Gercekleri soylemisim adamlar gelip eksilemis allah akil fikir versin

Alıntıları Göster
    Ban yememiş benim karakter supernpc hesabı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar

Bu mesaj silindi.
    botla ve aynı şampiyonla kasıldığı için banlanıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Benim de 2 tane satın aldığım hesap permaban yedi birisi dün diğeri ondan önceki gün. Birini getyoursmurf.com'dan diğerini lol-smurfs.com'dan almıştım. Getyoursmurf'teki adam "az da olsa tabii ki her zaman ban ihtimali var" tarzı konuşmuştu haklı olarak, ama lol-smurfs'un sitesinin anasayfasında "Special warranty to all of our products." falan yazıyor.. İlk hesap banlandıktan sonra bekledim diğeri de banlanacak mı acaba diye ve banlandı maalesef, şimdi iki siteyle de görüşeyim bakalım ne diyecekler. Cevap gelince yazarım buraya.
    Bu arada iki hesabı da satın aldıktan sonra match history'lerini detaylıca incelemiştim ikisi de kesinlikle farklı botlarla kasılmış, GYS kendi yazdığı botu kullanıyor, LS ne kullanıyor bilmiyorum. Riot'un böyle şeyleri tespit etmesi zor değil zaten ama yine de haberiniz olsun diye söylüyorum.

Zaten umudum yok ama bakalım ne diyecekler diye iki adama da mail atıp durumu belirttim ve Riot'tan gelen mailleri forward'ladım.

GYS'nin cevabı:
    quote:

Hello.
    We got hit hard by Riot Banhammer. (In fact, every smurf shop got hit by the ban-wave)
    We halted account sale and are waiting for the dust to settle down. then we will decide how to proceed further.
    So please be patient.

Also you might try writing to Riot support and ask them to revoke or reduce it.
    Worth a shot.

Sincerely
    - GetYourSmurf.com

LS'nin cevabı:
    quote:

Hello,

Our special guarantee covers bans that are caused by the act of the trade,
    Modifications or bots that you have used are not covered by guarantee as we are not responsible for them.

All the best,
    Lol-Smurfs.com Support Team

GYS sonradan yeni smurf verir mi vermez mi bilmiyorum ama en azından mal mal konuşmayıp durumu kabul ediyor. Diğer sitenin cevabına aşırı uyuz oldum yok yere, beni suçluyor bir de special warranty falan yazmış anasayfaya vizyonunu sevdiğim.

@TrRoar

• quote:

Orijinalden alıntı: 37jj

quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

Zaten umudum yok ama bakalım ne diyecekler diye iki adama da mail atıp durumu belirttim ve Riot'tan gelen mailleri forward'ladım.

GYS'nin cevabı:
    quote:

Hello.
    We got hit hard by Riot Banhammer. (In fact, every smurf shop got hit by the ban-wave)
    We halted account sale and are waiting for the dust to settle down. then we will decide how to proceed further.
    So please be patient.

Also you might try writing to Riot support and ask them to revoke or reduce it.
    Worth a shot.

Sincerely
    - GetYourSmurf.com

LS'nin cevabı:
    quote:

Hello,

Our special guarantee covers bans that are caused by the act of the trade,
    Modifications or bots that you have used are not covered by guarantee as we are not responsible for them.

All the best,
    Lol-Smurfs.com Support Team

GYS sonradan yeni smurf verir mi vermez mi bilmiyorum ama en azından mal mal konuşmayıp durumu kabul ediyor. Diğer sitenin cevabına aşırı uyuz oldum yok yere, beni suçluyor bir de special warranty falan yazmış anasayfaya vizyonunu sevdiğim.

@TrRoar
    Script banwave'inden sonra botted acc banwave'i yapıldı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.