Şimdi Ara

Smurf en hızlı nasıl 30 yapılır ve TR'de smurf açanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Westte kasıyorum bende, 28 level oldum exp çok yavaş. Napabilirim?

Ben günlük exp ve galibiyet başına aldım 32 galibiyete 30 level olurumda normal oyunlar Türkiye'de çok sıkıyor. Çünkü genellikle yeni başlayanlar var gözü kapalı oyun taşınıyor.
    3v3 normal varsa orda dene Türkiyede deneyecektim ama fazla giren yok.

@maktülOyuna girdiğim zaman ekleyeceğim dostum@maktül
    @HolyDarkness QQ kardeşim 9 yaşında dostum şuanda minecraft dışında bilgisayar oyunu oynatmıyorum

Minecraft bağımlılık yapar ha ona da dikkat et. Lol e gore tehlikesizdir fakat baginlilik yonunden daha ileridedir bence.

Uyarın için teşekkürler dostum ama onuda fazla oynamıyor. Dışarda oynamayı tercih ediyor zaten öyle bi sıkıntısı yok yani.

• bot game. split pusher alığ bitiriyorsun. oyundan aldığın exp az olsa bile bonuslarla artıdasın.15-20 dakikada bitirsen bi oyunu çok seri level alırsın. ben smurfumu bu şekilde kastım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

abi yeni konu acmak istemedim bu konuda ne varsa yardırıyorum.. Şimdi herkes tr ye sövüyor ya hani haklılar tamam bizimkiler çok konuşuyorda ulan west de ki kadar ezik adamı hiç bir yerde görmedim adamlar 1910 senesinden kalma her oyun master yi alınıyor insta locklar oyundan çıkmalar daha yeni şimdi 3 kişi kaldık şuan için ilerisini düşünemiyorum ama 15lvl da böyle tr de de oynadık hatta biraz rahat edelim dedik yok arkadaş adamlar bilmiyor oyunu ya bu lvl da west türk dolu ayak yapıyor yada cidden 100wini olan adamlar hala oyun mantığından yoksunlar

West'te smurf hesabım var. Sohbet ortamı hem rakibinle hem takımca çok sıcak gerçekten. Nooblar sadece bot oyunlarında geliyor. Küfür yok. Bugün de 3-4 kişi buldum. Hep onlarla oynuyorum çok sarıyor sohbet. Şimdi bi TR'ye bak bi buraya bak diyorum. Merak ettiğim sana nasıl denk geliyor troll noob afk team.

ya bi ara inan 2 sayfa win aldım süper gidiyor biri ağlıyor diğeri teselli ediyor yeneriz hadi devam et falan diye ama 2 gündür yok yani olay win lose da değil zevk vermiyor..

• quote:

quote:

Ben günlük exp ve galibiyet başına aldım 32 galibiyete 30 level olurumda normal oyunlar Türkiye'de çok sıkıyor. Çünkü genellikle yeni başlayanlar var gözü kapalı oyun taşınıyor.

@HolyDarkness QQ kardeşim 9 yaşında dostum şuanda minecraft dışında bilgisayar oyunu oynatmıyorum

32 winle 30 level ? çok zor dostum rahat bi 60-70 win lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: %100

bot game. split pusher alığ bitiriyorsun. oyundan aldığın exp az olsa bile bonuslarla artıdasın.15-20 dakikada bitirsen bi oyunu çok seri level alırsın. ben smurfumu bu şekilde kastım

dostum kaç günde kaç oyunla 30 yaptın? ip boost kullandın mı ? kullandıysan 30 level olunca ka. ip birikti? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

quote:

quote:

32 winle 30 level ? çok zor dostum rahat bi 60-70 win lazım

expi hesapladım dostum yaklaşık 30 35 oyuna tekabül etmesi gerek zira 550 exp geliyor en az kazandığım takdirde

• dostum 550 xp nasıl oluyor ben 350 falan alınıyor diye biliyorum. tavsiyem botlara karşı gir 25dk da bitir hem hero trainlersin mekanik olarak hemde boş yere stres flame yaşamazsın
  • quote:

dostum 550 xp nasıl oluyor ben 350 falan alınıyor diye biliyorum. tavsiyem botlara karşı gir 25dk da bitir hem hero trainlersin mekanik olarak hemde boş yere stres flame yaşamazsın

günlük exp artışı ve galibiyet başına exp ile 550 xp geliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: %100

bot game. split pusher alığ bitiriyorsun. oyundan aldığın exp az olsa bile bonuslarla artıdasın.15-20 dakikada bitirsen bi oyunu çok seri level alırsın. ben smurfumu bu şekilde kastım

dostum kaç günde kaç oyunla 30 yaptın? ip boost kullandın mı ? kullandıysan 30 level olunca ka. ip birikti? teşekkürler

ip boost kullandım da hatırlamıyorum kaç biriktiğini. 12 levelden sonra exp boost almıştım 8 gunde sanırım 30 level oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapraam Heri

Theozer1 ekle bu arkadaşı beraber kasın yeni başladı oyuna 10 lvl felandı

Hocam hangi arkadaş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 16 champla dereceli mi giriceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük exp takviyesi al sadece zafere verenlerden değil günlük olandan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.