Şimdi Ara

Smurf en hızlı nasıl 30 yapılır ve TR'de smurf açanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Exp per day ve galibiyet başına aldım ama normal oyun oynamaktan çok sıkıldım 25 level oldu smurf hesap başka hızlı nasıl level alabilirim ?
    3v3 haritası denedim 5 dakikada anca oyun buluyor.
    Ayrıyetten Türkiyede smurfu olanlar konu altına yazarsa beraber kasabiliriz hızlıca.

• Westte kasıyorum bende, 28 level oldum exp çok yavaş. Napabilirim?
  • Benim var 7 lvl ''TursucuMuhittin''

Mobilde oldugum icin turkce karakter yazamiyorum nick tamamen turkce karakter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maktül -- 20 Ağustos 2014; 22:35:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kardeşin falan yokmu ona oynat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nitrourea

Westte kasıyorum bende, 28 level oldum exp çok yavaş. Napabilirim?

Ben günlük exp ve galibiyet başına aldım 32 galibiyete 30 level olurumda normal oyunlar Türkiye'de çok sıkıyor. Çünkü genellikle yeni başlayanlar var gözü kapalı oyun taşınıyor.
    3v3 normal varsa orda dene Türkiyede deneyecektim ama fazla giren yok.

@maktülOyuna girdiğim zaman ekleyeceğim dostum@maktül
    @HolyDarkness QQ kardeşim 9 yaşında dostum şuanda minecraft dışında bilgisayar oyunu oynatmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 20 Ağustos 2014; 22:38:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

quote:

Ben günlük exp ve galibiyet başına aldım 32 galibiyete 30 level olurumda normal oyunlar Türkiye'de çok sıkıyor. Çünkü genellikle yeni başlayanlar var gözü kapalı oyun taşınıyor.

@HolyDarkness QQ kardeşim 9 yaşında dostum şuanda minecraft dışında bilgisayar oyunu oynatmıyorum

9 yaşındaysa oynatma sakın bizim gibi olmasın

• Theozer1 ekle bu arkadaşı beraber kasın yeni başladı oyuna 10 lvl felandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapraam Heri -- 20 Ağustos 2014; 22:39:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benimde smurf kastigim bi hesap varda oyuna gelenler aşırı derecede noob ya. Dayanamayıp oyundan çıkıyorum çoğu zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni başlayanlarda yazabilir kafa yapımız uyuşursa skypetan az çok bendende birşeyler öğrenebilir. Çelıncır değilim ama 3-5 şeyler kapabilirsiniz
  • bende smurf kascaktım aslında fakat uğraşmak istemedim 2-3 hafta içerisinde getyoursmurf den satın alacağım bence smurf kasan arkadaşlarda ordan satın alsın.
  • Lole yeni baslayanlarda gelebilir sorun olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden masterla 3v3 haritasında seri bir şekilde kasılıyordu şimdi oluyormu bilmiyorum
  • 24 levelım Westte günde 1-2 maç atıyorum.Çok uzun sürücek muhtemelen 30 olması ama napalım.
  • abi yeni konu acmak istemedim bu konuda ne varsa yardırıyorum.. Şimdi herkes tr ye sövüyor ya hani haklılar tamam bizimkiler çok konuşuyorda ulan west de ki kadar ezik adamı hiç bir yerde görmedim adamlar 1910 senesinden kalma her oyun master yi alınıyor insta locklar oyundan çıkmalar daha yeni şimdi 3 kişi kaldık şuan için ilerisini düşünemiyorum ama 15lvl da böyle tr de de oynadık hatta biraz rahat edelim dedik yok arkadaş adamlar bilmiyor oyunu ya bu lvl da west türk dolu ayak yapıyor yada cidden 100wini olan adamlar hala oyun mantığından yoksunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shineon25 -- 20 Ağustos 2014; 23:00:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyDarkness QQ

bende smurf kascaktım aslında fakat uğraşmak istemedim 2-3 hafta içerisinde getyoursmurf den satın alacağım bence smurf kasan arkadaşlarda ordan satın alsın.

TR yok ki orada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

quote:

bende smurf kascaktım aslında fakat uğraşmak istemedim 2-3 hafta içerisinde getyoursmurf den satın alacağım bence smurf kasan arkadaşlarda ordan satın alsın.

TR yok ki orada ?

aynn yok ama bence euwda smurf kasmak daha mantıklı
  • quote:

quote:

quote:

TR yok ki orada ?

O siteden aldığın hesaplar mailiyle falan her şeyiyle mi geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

quote:

quote:

quote:

TR yok ki orada ?

O siteden aldığın hesaplar mailiyle falan her şeyiyle mi geliyor ?

vallaha tam olarak bilmiyorum daha önceden forumdan alan çok kişi gördüm isimlerini hatırlasam sor diyecemde hatırlamıyorum ama hatırladığım kadarıyla e-posta e-posta şifresi veriyorlar hesabıda veriyorlar 3 rün sayfalı 26.000IP li içinde isim değiştirmeye yetecek kadar rp bulunuyor nickinide değiştirebiliyorsun e-postayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

quote:

Minecraft bağımlılık yapar ha ona da dikkat et. Lol e gore tehlikesizdir fakat baginlilik yonunden daha ileridedir bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: shineon25

abi yeni konu acmak istemedim bu konuda ne varsa yardırıyorum.. Şimdi herkes tr ye sövüyor ya hani haklılar tamam bizimkiler çok konuşuyorda ulan west de ki kadar ezik adamı hiç bir yerde görmedim adamlar 1910 senesinden kalma her oyun master yi alınıyor insta locklar oyundan çıkmalar daha yeni şimdi 3 kişi kaldık şuan için ilerisini düşünemiyorum ama 15lvl da böyle tr de de oynadık hatta biraz rahat edelim dedik yok arkadaş adamlar bilmiyor oyunu ya bu lvl da west türk dolu ayak yapıyor yada cidden 100wini olan adamlar hala oyun mantığından yoksunlar

West'te smurf hesabım var. Sohbet ortamı hem rakibinle hem takımca çok sıcak gerçekten. Nooblar sadece bot oyunlarında geliyor. Küfür yok. Bugün de 3-4 kişi buldum. Hep onlarla oynuyorum çok sarıyor sohbet. Şimdi bi TR'ye bak bi buraya bak diyorum. Merak ettiğim sana nasıl denk geliyor troll noob afk team.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.