Bildirim
Smurf hesap rank problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende bu indirim sırasında 3 hesap yaptım 10ar maçtan. İlk maç silver gelir daha sonra yükselmesi gerekiyordu ama siz arkadaşınızla girmişiniz derdim ama solo girdim diyorsunuz ilginç. 3 maçda +40 falan vurunca direk mg2-mge seviyesine getiriyor zaten. 5-6 maç böyle giderseniz LE-LEM arası atıyor ama size s2 başlatması baya acı olmuş. Neden böyle yaptı anlayamadım bende -
aslında eski hesap arkadasıma almıstım oynamıyor diye geri aldım ben giriyordum arada drop felan alıyordum hiç ranked girilmemiş di.10 maçta solo attım gerçekten zaten silver arkadasımda yok artık gene arada girer stres atarım buna senin rütbe ne oldu peki hocam? -
Eski hesapsa belki ondan olmuş olabilir Biri MGE,biri MG1 başladı. MG1 başlayanda troll rus çok vardı yenildik durduk hep -
iyi başlamış hesaplar o zaman senin hayırlı olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X