Bildirim
Smurf kasalım dedik kanser olduk
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
smurf değil yan çar bu -
yaw he he csb
yan çar bu -
yaşınızı merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: Medicci
yaşınızı merak ettim
geçen hafta 13 oldum hocam, neden sordunuz acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 15 Mayıs 2016; 3:39:33 > -
bende plat3üm bronzda oynuyorum arkadaşlarla her oyun acayip kolay geçiyor sende sıkıntı olmasın? -
Plat 3 ve tasiyamiyosan oraya kadar seni takım taşımış hep, normalde bronzluksun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
normalde elmas 4. yan çarda silver attı plat5 oldum -
1 tane daha hesap vardı onu rahat plat yapmıştım da bu sefer çok garip tipler geldi. cumartesi unranked maçlar atmamak lazımmış demek ki veletler doluşuyor. -
Dostum ben de kardeşimin hesabından arkadaşımla oynuyorum goldda silverda taşımak için feed olup tek başına bitirmek lazım. Takımı yönlendiremiyorsun söz dinlemiyorlar. Tek atıp kule alacan . Ejderha baron falan hak getire. Bazen de çok iyi oynayanlar denk geliyor. Taşıyamadığım oyun çok oldu. -
plat ve silverın pek bir farkı yok tr de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X