|
smurf kasan içeri trde bronz-silver elo
-
-
Ligin plat üstünde mi ? Altı smurf olmuyor diye biliyorum .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ProVival
asıl hesabımla geçen sezonu plat2 bitirdim hocam. -
quote:
Yan hesap dese çok mu değişecek ne takıntılı insanlarsınız
quote:
O mantıkla bakıyosak smurf kasmak için ana hesabın challenger olması lazım yoksa dia olsan ne olur daha yükselebileceğin bir lig varken smurf kasmaya gerek yok
up -
bronz 5 im smurf bronz1 hesabım var girelim mi -
quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsah
bronz 5 im smurf bronz1 hesabım var girelim mi
Bunu dalga amaçlı yazdın tamam ama dün dereceli oyunda adc saĺın smurfum dedi ezreal aldı asıl ligin ne dedik bronz 1 dedi ve maç boyu feedledi Bunun için sordum
quote:
quote:
Bunu dalga amaçlı yazdın tamam ama dün dereceli oyunda adc saĺın smurfum dedi ezreal aldı asıl ligin ne dedik bronz 1 dedi ve maç boyu feedledi Bunun için sordum
Play 2 yim girebiliriz
.quote:
Orijinalden alıntı: bursalıtimsahquote:
quote:
Play 2 yim girebiliriz
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProVival -- 30 Eylül 2020; 12:16:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Smurfum salın diyorsa maçta o ligden yüksek olmak zorunda :D bronz silver gold adam gelipte demesin plat maçında ben smurfum salın taşıyayım diye :D -
İki gün önce eline hesap geçti.Yani herkezin derdi nedir anlamam.Oyunlara girersin bir hesap alırsın
onda oynarsın oyun kapanana kadar.Kendinize bir bakın.Küfürden,hileden,hesap paylaşımından banlanıp
duruyorsunuz.Neden beş senedir hiç ceza almadım ve başka bir hesap açma ihtiycım olmadı?Bence sen dreceli
kasıyorm arkadaş arıyorumu geç.Trde derecelimi var?Baştan aşağı üçkağıt.Elmas rakibim olur adam totem atmayı bilemez.Neden sizin gibiler yüzünden.Riot başında ben olsaydım %999 oyuncu kitlesi IP banı yerdi.
Ama başındakilerde senin gibi ondan ancak kendinizi kandırırsınız.Kimsenin kaale bile almadığı bir serverda
birinci olsan ne olur?Herkez wintrade,script,boost,hesap paylaşımı,taşıma ,hesap satışlarını biliyor.Şayet oynamayı bilseydiniz EUW de benim bulunduğum yere bir tane türk yaklaşsaydı.
Ondan bundan hesap çalıpiorda burda hesap satıp,numaradan arkadaş olup hesapalrı hackleyip ne amaçlarsınız
anlamam.Ha benim hesabımdaki kostümlerin bile tl olarak değeri 60.000 ile 90.000 tl arasında.Çalsanıza?
280 lvl.Hemde.Hadi çal?Eline geçsin ya?Kuş kadar beyniniz yok.Yazdığın yazının başı bile seni hırsız yapar.Oyunda hesap paylaşımı yasak değilmi?Merak ettim neden sumurf kasıyorsunuz siz?
Amaç nedir?Yani birtane hesap yetmiyormu neden?Mesala satcak olman olabilirimi?Yada yalan yazman?
Yasuo,zed ,katarina kitleyip mid diye spam yapıp.Mid ben olayım taşırım diyip feedlersin sen anca..
Senin hakkındaki fikrim yazımı okuduktan sonra direkman şuydu.Acaba bu tip insanların fazla ekmek yemektenmi kafaları çalışmıyor yoksa genetiklerimi bozuk.Akraba evliliği filan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EriniyBambi -- 4 Ekim 2020; 0:23:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X