Şimdi Ara

Smurf kasarken olmazsa olmaz şampiyon önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar smurf kasarken her şekilde taşıyan champ önerilerinizi başlık altına yazarmısınız? Ne yazıkki asıl hesabım elohelle girdi ve smurfla hızlıca plat olmayı hedefliyorum aklımda Jarvan Mid var ancak çoğu kişi önyargıyla yaklaştığı için midi bırakmıyorlar. Önerilerinizi bekliyorum ona göre rp çekip xp ip takviyesi ve o champı alıcam.

•  Smurf kasarken olmazsa olmaz şampiyon önerileri
  • 30 olmadıysan hızlca oyun kazanmak için jax kata falan al ranked için ise master
  • Kuleleri hızlı indiren şampiyonları almak en iyisi bence. Tryn, Yi, Xin vb...
  • Master denemek istiyorum bu aralar ya şuan jung metasındamı hala solotop oynanıyomu?
  • jungle icin :udyr,xin zhao,master yi
    Mid : kata,annie
    top : jax,tryndamare
    adc icin : vayne-jinx
    Sup oynama 30 olana kadar
  • Teemo, Kata, Darius, Master yi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Smurf kasıyorsan zaten hangi şampiyonun olması gerektiğini hangi şampiyonun rahat taşıyabileceğini bilmen gerekmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mrt32 -- 26 Ağustos 2014; 15:12:03 >
  • Yasuo, Tryndamere, Akali, Nidalee, Udyr
  • Kata ve fizz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Smurf kasarken olmazsa olmaz şampiyon önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mydeath05 -- 26 Ağustos 2014; 15:29:06 >
  • Adc oyna derim

• Riven katarina jax Lucian Ezreal Wukong Braum Morgana Leona bunları al ihtiyacın kalmaz başka bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trynda

• Adc oyna ama ilk 25 e kasilanan kadar kafayi yemezen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belkiutangac -- 26 Ağustos 2014; 16:08:58 >
  • Hepsi kuruntu, nasıl olsa smurf, hangi şampiyonla oynarsan oyna ezeceğinden kendini geliştirmek istediğin mekaniği zor main champlerini oyna. Ben hep zed, vayne falan oynardım çok faydasını da gördüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.