Şimdi Ara

SmyrnaMu Online [WebShop,Vote Reward,Eğlence,Kalabalık Server] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
1
Favori
27.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece bitti o event, ByAsKeR isim oyuncu kazandı...
  • Server Offline.....Açarsanız seviniriK
  • Güncelleştirmeler otomatik yüklendiği için ben yokken reset atmış pc şimdi açtım...
  • sa beyler ben oyunu indircem ama ben mega uploaddan indiremiyom hata veriyo acabawww.ziddu.com falan upload edebilirmisini oyunu yüklücem kayıt oldum gelecme oynucam hade sercan abi be
  • siteye registere gridim downlaodagirincede hata veriyo o yüzden cok sornum var:D
  • Bizdenmi kaynaklanıyor, senden mi?
  • HAyırlı olsun uzun Sürer inşallah :)
  • Sağol dostum 12/12/2009 dan beri açık server...
  • inşallah birkaç saate bende başlıyorum cilent indiriyorum bu 2. silent indirişim 1.si %100 oldugunda hata verdide :@ buda öyle çıkmaz umarım... xS
  • Hoşgeldin.
  • cilent uyuzluk yapmassa bukez hoşbulcam bu arada 11 siteye fln vote verdm .))
  • quote:

Orijinalden alıntı: saw_saw_saw

cilent uyuzluk yapmassa bukez hoşbulcam bu arada 11 siteye fln vote verdm .))

lanet olsun ya %70 i gecmisken pc res attı xS lanet olsun laaaneeettt bidaa 5 saat bekliyemicem xS urasamamam walla....
  • sersver kapandımıs siteye girmiyoda
  • quote:

Orijinalden alıntı: beackham15

sersver kapandımıs siteye girmiyoda

büyük ihtimal elektrik kesintisi gibi bir sorun oluşmuştur.

bir süre beklemen yeterli. tekrar online duruma gelir.
  • dünden beri server kapalı indirdik cahr accamadıan bitti:D
  • Dün gece bilgisayarı resetlemeye çalıştım ama simsiyah bir ekran geldi ve pc açılmadı...
    Anakart yanmış olabilir diye düşündüm ama yanmamış Allah'tan, bugün xp cdsini aldım arkadaşımdan format attım fakat C:/ klasöründeki dosyaları kurtaramadım.Ayın 10 una kadar olan yedekler D:/ klasöründe 10undan sonrakiler C:/ deydi...
    Şimdi şöyle bi durum var ya 10undan itibaren serverda kastıklarınız boşa gitcek o dbyi kullancaz ya da sıfırdan resetleyerek açıcaz serveri kararı size bırakıyorum gerekeni ben yapıcam...
  • acıkmı suan
  • Sercan sordugun soruya bak tabiki 10undan sonraki dbyi kullan o kadar emek verdik set yaptık ugrastık bosa gitmesin res atılırsa ne anlamı kalır ... donete vermeyi planlıosan o baska :D
  • Server şuan ayın 10undaki dblerle açık,
    ama foruma anket eaçtım oyuncuların çoğu reset atılmasını istiyorlar,
    anketten çıkan kararı uygulucaz...
    Sizde burdan istediğiniz bizle paylaşabilir veya forumdan ankete katılabilirsiniz...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.