Dün gece bitti o event, ByAsKeR isim oyuncu kazandı...
Server Offline.....Açarsanız seviniriK
Güncelleştirmeler otomatik yüklendiği için ben yokken reset atmış pc şimdi açtım...
sa beyler ben oyunu indircem ama ben mega uploaddan indiremiyom hata veriyo acabawww.ziddu.com falan upload edebilirmisini oyunu yüklücem kayıt oldum gelecme oynucam hade sercan abi be
siteye registere gridim downlaodagirincede hata veriyo o yüzden cok sornum var:D
Bizdenmi kaynaklanıyor, senden mi?
HAyırlı olsun uzun Sürer inşallah :)
Sağol dostum 12/12/2009 dan beri açık server...
inşallah birkaç saate bende başlıyorum cilent indiriyorum bu 2. silent indirişim 1.si %100 oldugunda hata verdide :@ buda öyle çıkmaz umarım... xS
Hoşgeldin.
cilent uyuzluk yapmassa bukez hoşbulcam bu arada 11 siteye fln vote verdm .))
quote:
Orijinalden alıntı: saw_saw_saw
cilent uyuzluk yapmassa bukez hoşbulcam bu arada 11 siteye fln vote verdm .))
lanet olsun ya %70 i gecmisken pc res attı xS lanet olsun laaaneeettt bidaa 5 saat bekliyemicem xS urasamamam walla....
sersver kapandımıs siteye girmiyoda
quote:
Orijinalden alıntı: beackham15
sersver kapandımıs siteye girmiyoda
büyük ihtimal elektrik kesintisi gibi bir sorun oluşmuştur.
bir süre beklemen yeterli. tekrar online duruma gelir.
dünden beri server kapalı indirdik cahr accamadıan bitti:D
Dün gece bilgisayarı resetlemeye çalıştım ama simsiyah bir ekran geldi ve pc açılmadı... Anakart yanmış olabilir diye düşündüm ama yanmamış Allah'tan, bugün xp cdsini aldım arkadaşımdan format attım fakat C:/ klasöründeki dosyaları kurtaramadım.Ayın 10 una kadar olan yedekler D:/ klasöründe 10undan sonrakiler C:/ deydi... Şimdi şöyle bi durum var ya 10undan itibaren serverda kastıklarınız boşa gitcek o dbyi kullancaz ya da sıfırdan resetleyerek açıcaz serveri kararı size bırakıyorum gerekeni ben yapıcam...
acıkmı suan
Sercan sordugun soruya bak tabiki 10undan sonraki dbyi kullan o kadar emek verdik set yaptık ugrastık bosa gitmesin res atılırsa ne anlamı kalır ... donete vermeyi planlıosan o baska :D
Server şuan ayın 10undaki dblerle açık, ama foruma anket eaçtım oyuncuların çoğu reset atılmasını istiyorlar, anketten çıkan kararı uygulucaz... Sizde burdan istediğiniz bizle paylaşabilir veya forumdan ankete katılabilirsiniz...