Şimdi Ara

Sn-Gx37 vs r2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir kulaklık alacağım, bütçem maks 80 tl civarı. Piyasaya baktığımda fp ürünü olarak sn r1, sn r2, sn-633 ve sn-gx37 crazy modellerini buldum. Ben zaten r1 kullanıyodum kablosu gitti temassızlıktan çalışmıyor. Ama kullandığım süre içerisinde performansı çok iyiydi. Bu 4 kulaklığın özelliklerine bakınca en iyisi gx37 sonra r2 olarak düşündüm. Gx37 hem en iyi olup hem ledli olup hemde ucuz olunca tereddüt ettirdi. Tavsiyeniz nedir? Bu fiyat aralığında yine kulaklık tavsiyelerini alabilirim.

Not: kulakiçi kulaklık aramıyorum ve aradığım kulaklık çift jak olması lazım. Mic ve hoparlör ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lrmertylmmz -- 4 Mayıs 2021; 14:43:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme olarak mesaj atacağım sn r2 incelemesi ve gx37 incelemelerine biraz daha baktım. Gx37 hemen bozuldu, mic kötü deniliyor. R2 de ise bir taraftan bir süre sonra ses gelmiyor deniliyor. Aslında R1 kullanırken de ilk bir taraf gitmişti yine aynı sanırım anlamadım. Öneriniz nedir 80 tlye kadar iyi bir fp kulaklık önerisine ihtiyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.