Şimdi Ara

Snapchat sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar blackberry için snapchat yokmudur yahu? Vallah telefonumu değiştireceğim bu yuzden bır kac androıd marketten ındırmeye calıstım ama sorunlu hepsi yardım beklıyorum.. Q10 kullanmaktayım.

• Snap2Chat kurabilirsin apk dosyaları işe yaramıyorsa..
  • Apk kurun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • apk uyumlu değil
  • apk nasıl uyumlu değil hocam ? gayet uyumlu. z10 konusunda paylaştığım yazıyı buraya kopyalıyorum.

Öncelikle eski sürüm olan 4.1.03 sürümünü indirdim ve kurdum. Normal açıldı ve google play servis zımbırtısı çıktı. Ekranın başka bir yerine basarak bundan kurtuldum. Sonra üye girişini vs yaptım ve çıktım. Sonra snap üzerinden son sürüme güncelledim ve son sürümü direk yükleyince başa bela olan google play service olayından kurtulduk. Yine ekranın farklı bir yerine basarak kurtulabiliyoruz. Arada sırada karşımıza çıkıcak o kadar. Keyifli kullanımlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atbuar

apk nasıl uyumlu değil hocam ? gayet uyumlu. z10 konusunda paylaştığım yazıyı buraya kopyalıyorum.

Öncelikle eski sürüm olan 4.1.03 sürümünü indirdim ve kurdum. Normal açıldı ve google play servis zımbırtısı çıktı. Ekranın başka bir yerine basarak bundan kurtuldum. Sonra üye girişini vs yaptım ve çıktım. Sonra snap üzerinden son sürüme güncelledim ve son sürümü direk yükleyince başa bela olan google play service olayından kurtulduk. Yine ekranın farklı bir yerine basarak kurtulabiliyoruz. Arada sırada karşımıza çıkıcak o kadar. Keyifli kullanımlar

Hocam ekran boyutu olarak uyumlu degil karsi taraftan gelen fotograflar yarim gozukuyor arti sen fotograf gonderirken yazi yazma seridi cikmiyor siyah serit oluyor ya o. Ve son guncellemeyle acilmaz hale geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilanyaverr kullanıcısına yanıt
    ekran konusunda bir şey diyemicem bende hem mesaj satırı hem kendisi normal çalışıyor. Ama güncelleme sonrası bende de çalışmadı. Telefonu kapat pili çıkar tak düzeliyo. Saçma ama bende öyle düzeldi. Yabancı forumları araştırırken buldum bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Viber Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Safari sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ekran konusunda bir şey diyemicem bende hem mesaj satırı hem kendisi normal çalışıyor. Ama güncelleme sonrası bende de çalışmadı. Telefonu kapat pili çıkar tak düzeliyo. Saçma ama bende öyle düzeldi. Yabancı forumları araştırırken buldum bende.

Yani bende calismiyor dedigim gibi yazi yazdigimiz seritte gelmiyor ama simdi bb world de instagramim cakmasi gibi olan snap uygulamasi cikmis gayet stabil ve seri calisiyor oneririm

teşekkürler hocam fakat snapchat 3. party ugulama kullanan hesapları kalıcı olarak kilitlemeye başladı. Dikkat et derim
  • quote:

teşekkürler hocam fakat snapchat 3. party ugulama kullanan hesapları kalıcı olarak kilitlemeye başladı. Dikkat et derim

Onlar beni kaybetmis olur hocam

aynen haklısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.