Şimdi Ara

Snapdragon 660 ve 6 GB RAM'li Samsung Galaxy C10 Plus, AnTuTu'da göründü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa Dümen

Hoş bir telefon ancak marka samsung, iki kez düşünmek lazım..

doğru, yine de takip
  • Önceki seri (c9 pro) ddr3 ram ile gelmişti ama bu sefer ddr4'le gelecektir..Snapdragon 660,ddr4 destekli bir çip...aynı çip sete sahip Xiaomi mi note 3'e bakarsanız 6 gb ddr4 ram var.Bunda da olması sürpriz değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 8 Şubat 2018; 12:34:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C9 pro 1650 satıldığı bu üst model en az 2000 TL ve üstü ile gelir

• C9 Pro 2150 liradan piyasaya giriş yapmıştı. C10 Plus'ın 2500den aşağı giriş yapacağını düşünmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel cihaz ama Samsung çeşitliliğin suyunu çıkardı. S ve note serisi normal devam ediyor gibi (s9 tek kamera 4gb ram filan orası da saçmalıyor aslında) orta seviye diye a serisi vardı, şimdi fiyat s serisinden hallice, j serisini bırak sırf j7 nin en az 6 modeli var, c serisinin bazı özellikleri ve Çin pazarındaki s serisi ile fiyatlarına bakarsan denge durumu iyice çorba oluyor. Bir de arada sırada hortlayan on serisi ve yüz tane son ek alan grand modelleri var, onlara girmiyorum bile.
    Güncelleme desteği de ayrı rezalet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu muhabbetin sonu yok her sene işlemci rakamı 10 10 artar ram 2 2 artar hep aynısının fıstık yeşili. Önceden vayyy denilebilecek özellikler gelebiliyordu tasarımlar çıkıyordu şimdi bir tasarım belirleniyor ufak değişikler ile tüm markanın serilerine uygulanıyor.

• hiç mi hiç sanmıyorumç c9 pro şu an 1630 en düşük. distribütör garantiili olanlar 1800 lerde. üstelik aralık 2016 da çıkmış yani çıkalı 1 yıldan fazla olmasına rağmen.
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-c9-pro.html
  • Önceden amiral gemisi aldığımız paralara Snapdragon 660 alamaz olduk. Telefonu beğendim ama fiyatını öğrenince yine anlamını kaybedecek benim için. Xiaomi bakmaya devam...

• KiriN kullanıcısına yanıt
    samsungun güncelleme işine yoğunlaşması lazım. note 5 lere gelmedi oreo mesela rezillik bence. bir de ekran çerçeve oranı en az 80lere sabitlenmeli artık. milyarlarca dolar akynağınız var geliştirin kardeşim şunları. batarya hedefiniz günü çıkarmak olmasın mesela ne bileyim 3 gün olsun. dediğiniz gibi ram işlemci felan bi yerden sonra son kullanıcı için hiç mi hiç önemli değil. hepsi değil de yüzde 95 i için diyelim. çünkü telefonda çoğumzuun maximum yaptığı şey face twitter instagram whatsapp. bunları da ha snapdragon 600 olmuş ha 2600 iksii de rahat yapar. arada milisaniye fark olur sadece. ya da ram ha 4 olmuş ha 6. 4'ün altında olmadığı sürece ramde de sıkıntnı yok artık.

telefon firmaları asıl olarak üç konuya yoğunlaşmalı:
    1-ekran çerçeve oranı güzel olan (sadece şıklık değil hem kullanış hem incelik-ağırlık açısından avantajlı)
    2-bu orana rağmen dayanıklı olan yani her düştüğünde hemen krıılmayacak
    3-batarya ömrü olabildiğince uzun olan. ben diyim 3 gün siz deyin 1 hafta süren yani kabloya bağımlılığı azaltacak
    modeller üzerine çalışmalılar.

• Fiyatı yine malum seviyelerde olacağı için, Xiaomi ye devam..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Ben söyleyim 2800 ile 3000 arası ile çıkacaktır, xiaomi gibi 1600 1800 arasımı çıkaracak sandınız.

Hicbiri bi galaxy gio degil be usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Ben söyleyim 2800 ile 3000 arası ile çıkacaktır, xiaomi gibi 1600 1800 arasımı çıkaracak sandınız.

Hicbiri bi galaxy gio degil be usta

GİO hatıralarda kaldı kardeşim artık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.