Şimdi Ara

Snapdragon 823'lü HTC 10 Mini eylül ayında gelebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Htc nin sakasidir qualcommun sitesinde 823 le ilgili bilgi yok :)

• Millet ne kadar boş konuşuyor arkadaş getirin kardeşim htc nin one a9 u samsung unda A serisi bütün telefonları bi uzun kullanim testlerine tabi tutalım hangisi iyi ona bi bakalım htc10 da 820 işlemci 4gb ram olsun 3000 lira olsun fiyatida normal bence ülkemize göre s7 ve g5 den ne eksiği var htc10 un

• İsterse Snapdragon 5200 modeli ile üretilsin. Yeni teknolojiler üretilmedikçe donanım hızı bir yenilik getirmiyor malesef. Sırf yeni donanımları satabilmek için yazılımlara yükleniyorlar. Artık insanlara şu şartlarda bataryası uzun süre dayanabilen, kaliteli fotograf çekebilen telefonlar yeterli. Diyeceksiniz ki oyun? Telefon cayır cayır yanarken en fazla 15 dakika hardcore oyun oynayabiliyosun tabi batarya su gibi akıyor. Piyasa doyum noktasına ulaştı bence. Sırf yeni model aldırabilmeye oynuyorlar.

• zenfone max kullaniyorum... wifi de istdigim oyunu telefon isinmadan istedigim sure oyniyabiliyorum en dusuk 12 saat ekran suresi aliyorum.. Ama 3-4g de oyun oynarken isiniyor cihaz... tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC M8 den sonra... samsung S6 aldım hız var ekran var kamera var tip yok arayüz yok... sattık s6 edge aldık tip var hız var kamera var arayüz yok... iphone 6s aldık hız var tip var kamera var pil yok uygulamalamalarda istediğmiz yok... derken geri dönüş yapıp aldık htc M9'u kamera yok ısınma çok... vallahi bıktım şimdilik tekrar S6 edge aldık idare ediyoruz... işallah adam gibi bir cihaz gelirde dönüp durmayız... o kadar cihaz test ettim aldım sattım inceledim daha nicelerini ama hiçbir cihazda htc sense arayüzü gibi üzerinde iyi çalışılmış bir arayüz görmedim... android tarafının stabilitesi en iyi cihazları herzaman htc den geliyor... istikrarlı ve kararlı çalışmada android dünyasının iphone'u HTC dir...

• Z5C'den direkt geçiş yaparım. Fiyatı önemli değil.

• Yalan oldu galiba bu cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.