Şimdi Ara

Snapdragon 835'li ilk Windows 10 dizüstü bilgisayarı kullandık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arada emülatörde kullanıldığını düşünürsek sonuçlar hiç fena değil. Bu testlere bakarak i5 7200u nun biraz altında diyebiliriz. Ve enerji tüketimi u serisinden çok daha iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Snapdragon 845 ile birlikte windows 10 doğal uyumluluk gelip emülatör kalkarsa harika cihazlar ortaya çıkabilir. Görünen o ki ömüzdeki yıllarda hem AMD hem Qualcom inteli sıkıştıracak.

i7 4790 3.6 ile yaptığım testlerde sonuçlar
    Octane Score : 36998
    Sun Spider : 217.1ms +/- 5.1%

Snapdragon 835
    Octane Score : 11986
    Sun Spider : 218.8ms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 7 Aralık 2017; 8:50:23 >
  • strathmorea kullanıcısına yanıt
    evet mobil işlemciler masaüstü işlemcilere hiç bir zaman yaklaşamayacak

sd 835 top tier ise intelin top tieri 8700k

(daha xeonlardan bahsetmedim bile)

qualcomm yeni işlemci yapınca intelde armut toplamayacak sonuçta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overclockmanyagı

evet mobil işlemciler masaüstü işlemcilere hiç bir zaman yaklaşamayacak

sd 835 top tier ise intelin top tieri 8700k

(daha xeonlardan bahsetmedim bile)

qualcomm yeni işlemci yapınca intelde armut toplamayacak sonuçta

Şu an için top işlemcilerle yarışmasını bekleyen olduğunu sanmıyorum. Ama 20-30 saat kullanabildiğin u serisi performansında laptoplar olsa harika olmaz mı? Herkezin amacı oyun oynamak değil sonuçta.
  • İntel candır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vereceği performans en fazla g4560

• Intel cherry trail işlemcili 2si bir cihazlar bundan daha fazlasını çok daha uygun fiyata veriyor. Bu cihazlara bu parayı verenlerin akıl sağlığından şüphe ederim.

• fdsf

• tes

• testtt

• netfaruk N kullanıcısına yanıt
    Bluetooth - wifi kimsenin umurunda olmadığından fazla şaşırmamak gerek bu gibi yorumlara. Bağlı bluetooth cihazlarını kapattıktan sonra yeniden aratmak gerekiyor. Bekle dur... üstüne, ortada en ufak bir yönerge de yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp daha dogmadan öldü bu cihazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

Apple da yakında macOS kullanan ipad çıkarır.

iOS kullanan Macbook çıkarmasında

• geç bile kalındı desktop için yeni cpu lar çıkmalı rakipler artmalı cpu ya çok para ödüyoruz.

• ürün hakkında yorum yapmıyorum ama erdi özüağ sen gerçekten kaliteli bir kişiliksin.

• daha mobil alanda apple'ın A çipini bile geçemeyen snapdragon'unun laptop ve masaüstü için üretim yapması saçma olur, sonucunda ağlarlar, amd bile karşısında zor duruyor intelin.

• Türkiye'de, sim'den ve vergilerden dolayı en az 1000 doları bulur o. Dizüstü almak çok daha mantıklı bana göre.

Otomatik oynatma ve video bittikten sonra ana sayfaya dönme işlemi nasıl engelleniyor?

• windows mağazada birçok uygulama bulunuyo mu.. hangi dünyada yaşıyo acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 11 Aralık 2017; 19:1:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victini

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Eveeet sp 835 telefonlarda yer almadan ilk duyurulduğunda bu mobil işlemcilerle artık Windows 10 çalışır o kadar güçlü ama oyunlar telefonlarda halen 5 yıl geriden geliyor dediğimde çok arkadaş bana o hoo pc işletim sistemi çok farklıdır mobil işlemciler ona yaklaşamaz diyen arkadaşlar neredesiniz bakayim. :)

Burdayım.

kumda oynamaya devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinoeis -- 11 Aralık 2017; 19:2:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NGage4ever

quote:

Orijinalden alıntı: Victini

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Eveeet sp 835 telefonlarda yer almadan ilk duyurulduğunda bu mobil işlemcilerle artık Windows 10 çalışır o kadar güçlü ama oyunlar telefonlarda halen 5 yıl geriden geliyor dediğimde çok arkadaş bana o hoo pc işletim sistemi çok farklıdır mobil işlemciler ona yaklaşamaz diyen arkadaşlar neredesiniz bakayim. :)

Burdayım.

kumda oynamaya devam

Tamam, boş herif...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.