Şimdi Ara

Snapdragon 898'in tanıtılacağı muhtemel tarih belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Snapdragon 898'in tanıtılacağı muhtemel tarih belli oldu

Qualcomm'un sıradaki amiral gemisi yonga setinin lansmanı için muhtemel tarih belli oldu. Şirketin web sitesinde yıllık Teknoloji Zirvesi(Tech Summit) etkinliği için oluşturulan bir sayfada, etkinliğin 30 Kasım - 2 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenleneceği belirtiliyor. Snapdragon 898 yonga setinin de etkinliğin ilk gününde tanıtılacağı düşünülüyor.

Ayrıca Bkz.DRAM ve NAND gelirleri rekor kırdı

Snapdragon 898 için geri sayım başladı

Şimdiye kadar yaklaşan yonga seti hakkında bazı bilgiler ortaya çıkarıldı. SM8450 model numarasıyla Snapdragon 898 yonga setinin Geekbench puanlarını paylaşıldı ve Snapdragon 888'den yaklaşık %15 ve Snapdragon 888 Plus yonga setinden de yaklaşık %5 daha yüksek puanlara sahip olduğu görüldü.

Snapdragon 898'in tanıtılacağı muhtemel tarih belli oldu

Sızdırılan bilgilere göre Snapdragon 898, 5nm süreçlerinde üretilen Snapdragon 888 ve Snapdragon 888 Plus'a göre bir yükseltme olarak 4nm sürecinde üretildi. Yonga setinde, bir adet 3.0GHz saat hızıyla Cortex X2 çekirdeği, üç adet 2.5 GHz saat hızıyla Cortex-A710 çekirdeği ve dört adet 1.79GHz saat hızıyla Cortex-A510 çekirdeği olmak üzere yeni ARMv9 çekirdeklerini kullanılacak. Grafik tarafında ise Adreno 730 GPU yer alacak.

Güvenilir sızıntılarıyla tanınan Digital Chat Station, Xiaomi ve Motorola'nın Snapdragon 898 yonga seti destekli telefonlara sahip ilk iki üretici olacağını belirtiyor. Her iki şirketin de yıl bitmeden yeni yonga setinden güç alan telefonlarını tanıtması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl tanıtılan Snapdragon 888 yonga seti ilk olarak Xiaomi Mi 11'de kullanılmıştı.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/the_snapdragon_898_will_probably_be_unveiled_on_november_30-news-51734.php

• 888 felaketinden sonra nasıl bir iş çıkacak merak ediyorum.

• snapdragon 888 %20 daha hızlı olacağı konuşuluyordu. çok çok daha iyi olacaktır. tabi fiyatlarda ona göre olacak. şahsen benim için bu yonga setine sahip cihazı almam imkansız gibi birşey.

• 888'in nesi felaketti? bilmediğim için yazıyorum belki de kaçırdım o haberleri.

• Rakamlar ne kadar doğru acaba, eğer ki öyleyse 898'in bir geçiş modeli olduğunu söyleyebiliriz. çıksın görelim diyorum ama keşke 785'in 870'in bir revizyonunun duyurusunu yapsaydınız bir merak oluşurdu insanlarda.

Mediatek tecrübe kazandıkça daha rafine yongalar çıkarmaya başladı, bunları tutuşturup tembellikten kurtarak atılımı onlardan bekliyorum.

• nasıl felaket yani ?

• 888+'ta kısmen çözülen aşırı sıcaklık sorunlarından bahsediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Shainx kullanıcısına yanıt
    Standart modelde yoksa zaten sebebi OC edilmiş olmasıdandır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 898in hala 4 nm ile gelecek olması, apple a16 işlemcisinin de 4 nm üretim teknolojisi kullanılacak.

ben şahsen alacak olsam bir sonraki jenerasyonu beklerdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.