Şimdi Ara

MIUI 13'ün yılın ilk çeyreğinde sunulacağı cihazlar açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MIUI 13'ün yılın ilk çeyreğinde sunulacağı cihazlar açıklandı

Geçtiğimiz yılın son çeyreği itibariyle aktif kullanıcı sayısı 500 milyonu aşan MIUI arayüzünün büyük güncellemesinin içinde bulunduğumuz çeyrekte hangi cihazlara sunulacağı açıklandı. Cihaz listesini yayınlayan Xiaomi, ayrıca MIUI 13'ün global dağıtımının bölgelere göre değişebileceğini de belirtti.

MIUI 13'ün yılın ilk çeyreğinde sunulacağı cihazlar açıklandı

MIUI 13 global kullanıma sunuluyor

MIUI 13, performans, güvenlik ve gizlilik konularında birçok iyileştirmeler sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, daha iyi kişiselleştirme özelliklerine de sahip olacak. Arayüz güncellemesi, yeni duvar kağıtları, temalar, widget'lar ve animasyonlarla birlikte bir de açık uygulamalar arasında hızlı geçişi sağlayabilecek kenar çubuğuyla gelecek.

Ayrıca Bkz.Android 12 tabanlı Realme UI 3.0, Realme 8 telefonlarda erken erişime sunuldu

Xiaomi, MIUI 13'ü global versiyonunun 2022'nin ilk çeyreğinde Mi 11 ve 11T serisi ve Redmi Note 10 ve Note 11 serisi cihazlara sunulacağını açıkladı. Bu seriler haricinde Redmi Note 8 (2021), Redmi 10 ve Xiaomi Pad 5 de bu çeyrekte arayüzün güncel versiyonuna kavuşacak.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/xiaomi_shares_its_miui_13_global_rollout_schedule_for_q1_2022-news-52879.php

• Bi ara 1 hafta kadar kullanmıştım listede 10s niye yokki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 27 Ocak 2022; 20:44:25 >
  • Miui 12 den korktuk. Çok sıkıntı yaşadık. 13 yapar mıyız belli değil. Miui ölmüş.

• Verilecek de biraz daha geç olacak muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xiaomi resmen mi 10t pro yu öksüz bıraktı böyle bir telefona evlatlık muamelesi yapıyor xiaomiden hayır gelmez eu rom kuralım diyorsun onda da kamera çalışmıyor yine xiaomi yüzünden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poco F3'e/K40'a doğru durust calısan bir miui13 getirmezseler çok söylenirim.

• Poco F3 ün listede olmaması büyük rezillik. İyi ki Belçikaya taşınmışım biraz durumu toparlayayım bi daha Xiaomi çöplerini elime sürmücem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Redmi 8 Pro neden öncelikli değil? Diğerlerinide açıklasalar bari

• MKA1923 kullanıcısına yanıt
    Redmi 8 mi kaldi üstüne 5 nesil cikacak

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    2 yıldır kullanıyorum. Her yeni nesili alıcaz diye bir zorunluluk mu var?

• schipht kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar, ön kamerası dışında harika bir telefon ama destek yeterli değil.

• schipht kullanıcısına yanıt
    Ben de Mi 10t pro kullanıyorum. Android 12'yi çok merak ediyordum ama güncelleme gelmedi. Gelmezse bundan sonra Xiaomi alacağımı sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 28 Ocak 2022; 9:41:39 >
  • MKA1923 kullanıcısına yanıt
    konu cihaz alman mi? güncellemeden bahsediyoruz

• Redmi Note 10s alacak mı?

• Benim cihaz Xiaomi 9 T 64 4 GB MIUI Global 12.5.3 Güncellemesi yaptım gelirmi acaba MIUI13 ?

• Xiaomi daha önünü göremiyor. 2.3.4. çeyrekte kim ne alacak belli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.