Şimdi Ara

Sneijder ayrılıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
2.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sneijder ikinci Hagi oldu da takım o kadar kötüydü ki diyecek söz bulamıyorum. Çok büyük basarilara imza atabilirdik, once yabancı sınıriyla hasta ettiler takımı sonra melonun da gidişiyle felç geldi biz her defasında faturayı beyne kestik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • giderse çok yazık olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Darısı musleraya.

Çok beklersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seni gönderene yazıklar olsun.. Senin gittiğine sevinen ve kendisini Galatasaraylı zenneden zavallılara da yazıklar olsun.. Onlar Melo gittiğinde de sevinmişlerdi gerçi..
  • Sneijderin uzağa gideceğini düşünmüyorum üzülmesin galatasaraylı dostlar. Yakın zamanda kadıköyde çizgiliyi giyer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 30 Haziran 2017; 12:43:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Sneijderin uzağa gideceğini düşünmüyorum üzülmesin galatasaraylı dostlar. Yakın zamanda kadıköyde çizgiliyi giyer.

Eskiden akli basinda yorumlar yapardin heralde yaz gelince hic arkadasinda olmadigi icin baya sikiliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Seni gönderene yazıklar olsun.. Senin gittiğine sevinen ve kendisini Galatasaraylı zenneden zavallılara da yazıklar olsun.. Onlar Melo gittiğinde de sevinmişlerdi gerçi..

Melo intere gitmek için elinden geleni yapmıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Sneijderin uzağa gideceğini düşünmüyorum üzülmesin galatasaraylı dostlar. Yakın zamanda kadıköyde çizgiliyi giyer.

Eskiden akli basinda yorumlar yapardin heralde yaz gelince hic arkadasinda olmadigi icin baya sikiliyorsun

Aynen ya tek başıma sıkılıyorum bari gslileri trolleyeyim de eğleneyim diyorum :(

• Bunlar hangi kafayla gönderelim diyorlar sneijder'i arkadaş ?
    Madem maliyeti yüksek bir sürü çöp var, gönderin rahatlasın takım.
    Daha neyin ısrarı bu ?
    Medya gazıyla gönderirlerse çok yazık ederler.
    Hele son günlerde ntvspor full propaganda yapıyor gönderilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Darısı musleraya.

Çok beklersin.

Beklerim acelem yok.
  • quote:

quote:

quote:

Darısı musleraya.

Çok beklersin.

Beklerim acelem yok.

En az 1 senen var mayısta zaten yeni yönetim gelecek eğer iyi bir yönetim olursa(dursun kadar kötüsü gelmez zaten) muslera ile en az 3 yıl daha uzatırlar.

• Şaka maka Beşiktaşa gelmesini çok isterim. Cok sevdigim bir oyuncu

• quote:

quote:

Seni gönderene yazıklar olsun.. Senin gittiğine sevinen ve kendisini Galatasaraylı zenneden zavallılara da yazıklar olsun.. Onlar Melo gittiğinde de sevinmişlerdi gerçi..

Bizimkiler göndermek için elinden geleni yaptı..Gitmek isteyen adam yeni sözleşme yapar mı? Hamzaya sormak gerek, futboldan anlamayan cahil.. Artı melo gitmek istese bile yeri boşken satmazdım.. o sezon o karlı melo satışı en az 20 puana maal oldu bize..
  • quote:

quote:

2 sene sonra a Sneiijder gitmek için elinden geleni yatı diyeceksiniz.. İsnalar algı yönetiminin ve yönlerdimenin kurbanı
  • Gitmesin bu adama be lige kalite katan bir isim.
  • quote:

quote:

quote:

2 sene sonra a Sneiijder gitmek için elinden geleni yatı diyeceksiniz.. İsnalar algı yönetiminin ve yönlerdimenin kurbanı

Melo kendi söyledi intere gitmek için herşeyi yaptım diye. Ayrıca dün çıkam haberler yalan. Sneijder'in akibeti gelecek hafta belli olacak.

• Her yaz kampa geç katılır. 3 ay form tutsun diye bekleriz. Maç içinde bir hareket yapacak bir pas atacak diye ayağına bakarız. Gitmesi daha iyi. İsmi kalmış Sneijderin. Burdan gideceği yer ya Çin olur ya Abd olur Avrupada bu durumuyla oynaması imkansız.

• yaşı kemale erdi artık.
    bundan sonraki tahsilat durağı ya katar ya da çin olur.
    koşan bir takımda asla yeri olmaz, benim bildiğim tudor onu asla oynatmaz.
  • Senelerdir yatıyordu.

Kene gibi yapıştı Galatasaray'a.

Sneijder artık defolsun gitsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.